Δημοσιεύθηκε πριν πάνω από 9 χρόνια

Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Job Fair Athens στη Bosch, στο πλαίσιο των Visits Behind The Scenes!

Η Bosch δραστηριοποιείται με επιτυχία σε ποικίλους τομείς, όπως η τεχνολογία οχημάτων, τα ηλεκτρικά εργαλεία, τα συστήματα ασφαλείας, η τεχνολογία θέρμανσης και οι οικιακές συσκευές. Με έμφαση στην αξία της καινοτομίας εξελίσσεται συνεχώς και μελετά το πως θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής μέσω των προϊόντων της.

Οι συμμετέχοντες, φοιτητές και νέοι απόφοιτοι από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στις εγκαταστάσεις και στο χώρο εργασίας της και να γνωρίσουν περισσότερα για αυτήν. Η επίσκεψη ξεκίνησε με ξενάγηση στους χώρους των εγκαταστάσεων της και διάλογο με τους υπεύθυνους σε κάθε χώρο, τόσο για τον τρόπο λειτουργίας και τα προϊόντα, όσο και γενικότερα για τους τομείς ενασχόλησης τους. Στη συνέχεια, ακολούθησαν παρουσιάσεις σχετικά με τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία και εποικοδομητικές συζητήσεις γύρω από τα όσα ειπώθηκαν. Συζητήθηκαν επίσης και οι εργασιακές ευκαιρίες που προσφέρονται στους φοιτητές από την Bosch, αλλά και γενικότερα θέματα σχετικά με την παραγωγή , την έρευνα και την καινοτομία, τομείς που απαιτούν καθοδήγηση μιας και είναι άγνωστοι για τους περισσότερους από εμάς.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Bosch για την υπέροχη φιλοξενία της και ευχόμαστε να συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες δράσεις.