Δημοσιεύθηκε πριν πάνω από 9 χρόνια

To Job Fair Athens, αποτελεί τη μεγαλύτερη διημερίδα καριέρας που απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών. Φέτος διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από τον φοιτητικό οργανισμό EESTEC LC Athens. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, προσπαθεί  με επιτυχία να συνδέσει την αγορά εργασίας με το πανεπιστήμιο, έχοντας προσελκύσει συνολικά 6.500 επισκέπτες και πάνω από 120 εταιρείες. Φέτος χρειαζόμαστε τη δική σου συμμετοχή για να εντείνουμε τη δράση μας και να συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στη νεανική ανεργία.

Γιατί να συμμετέχω;

Μέσα από τη συμμετοχή στο Job Fair Athens θα έχεις την ευκαιρία να:

  • γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και να ανταλλάξεις σκέψεις και απόψεις
  • αποκτήσεις γνωσεις μέσα από τα trainings που θα γίνουν από παλιούς εθελοντές, έμπειρους φοιτητές και επαγγελματίες
  • εξελιχθείς σαν άτομο και σαν επαγγελματίας αφού μαθαίνεις να δουλεύεις οργανωμένα, μέσα σε μια ομάδα με κοινό στόχο
  • συμμβάλεις στην επίλυση ενός προβλήματος που μαστίζει σήμερα τους νέους, την ανεργία
  • κυρίως όμως να αποκτήσεις μοναδικές εμπειρίες, να κάνεις νέους φίλους και να περάσεις καλά μέσα από τη συνεργασία μαζί τους.

Πώς μπορώ να βοηθήσω;

Γίνε εθελοντής σε μία από τις ομάδες δράσης μας

Τι θα κάνω ως εθελοντής του Job Fair Athens 2015;

Για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης θα χωριστούμε σε δύο βασικές ομάδες η καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει υπο-ομάδες ανάλογα με το πεδίο δράσης της. Πιο συγκεκριμένα:

  • Public Relations: σε αυτή την ομάδα ανήκουν εθελοντές που ασχολούνται με την προώθηση της εκδήλωσης σε φοιτητές και απόφοιτους, φορείς και οργανισμούς που μπορούν να μας βοηθήσουν και τα ΜΜΕ.
  • Fund Raising:  σε αυτή την ομάδα ανήκουν εθελοντές που ασχολούνται με την προσέγγιση εταιριών, startups, πανεπιστημίων, φορέων και προγραμμάτων που προσφέρουν θέσεις εργασίας σε φοιτητές και νέους απόφοιτους.

Πρέπει να διαθέτω κάποια προσόντα;

Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι φρέσκιες ιδέες, όρεξη για δουλειά και κυρίως διάθεση για διασκέδαση και επικοινωνία.

Και τι πρέπει να κάνω για να γίνω εθελοντής;

Σε πρώτη φάση μπορείς να συμπληρώσεις αυτή τη φόρμα, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου. Σε δεύτερη φάση θα διοργανωθεί στα τέλη Νοέμβρη μία συνάντηση, για όλους όσους έχουν δηλώσει ενδιαφέρον, όπου και θα μπορέσεις ενημερωθείς ακριβώς για τις ομάδες στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις καθώς και τις αρμοδιότητες τους.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μη διστάσεις να μας στείλεις το μήνυμα σου στο info@jobfairathens.gr