Δημοσιεύθηκε πριν πάνω από 9 χρόνια

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Job Fair Athens στη Singular Logic, στο πλαίσιο των Visits Behind The Scenes!

Η επίσκεψη αυτή ήταν μια επικοδομιτική και ενδιαφέρουσα εμπειρία, καθώς όλοι οι συμμετέχοντας είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν πραγματικά τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα.

Η Singular Logic δραστηριοποιείται με την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων επιχειρηματικού λογισμικού, τη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής για τον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα καθώς και με τη διάθεση και υποστήριξη προϊόντων καταξιωμένων διεθνών οίκων πληροφορικής. Είναι μία εταιρεία πρωτοπόρος στον τομέα της που εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει τεχνολογικά καινοτόμες λύσεις στους πελάτες της.

Οι συμμετέχοντες της επίσκεψης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εξέλιξη της εταιρείας, τους τομείς που δραστηριοποιείται, τον τρόπο λειτουργία της και να γνωρίσουν και ενημερωθούν από τους υπεύθυνους στους τομείς δραστηριοποίησης της. Στη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν αρκετές συζητήσεις σχετικά με τις εργασιακές ευκαιρίες, τόσο για τις θέσεις εργασίας, όσο και πρακτικής που προσφέρονται από τη Singular Logic στους νέους, καθώς επίσης και τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που τους δίνονται μέσα από αυτές. Σε αυτό το σημείο συμμετείχαν στη συζήτηση κάποια νέα στελέχη της εταιρείας, που παρουσίασαν από μία διαφορετική οπτική, τη μεγάλη στήριξη της στους νέους.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Singular Logic που τόσο φιλόξενα άνοιξε τις πόρτες της σε όλους τους νέους, φοιτητές και απόφοιτους της και ευχόμαστε να συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες δράσεις.