Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 9 χρόνια

Το Job Fair Athens 2015 στο πλαίσιο των Side Events πριν την κεντρική εκδήλωση και σε συνεργασία με την φοιτητική ομάδα Co.Mv.o.S διοργανώνουν ομιλία στη Θεσσαλονίκη με θέμα: "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΙΕΣΗΣ".

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Γιάννης  Μπουτάρης, Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης  και επιχειρηματίας. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης οι ομιλητές θα παρουσιάσουν, ο καθένας από τη δίκη του σκοπιά, πως αντιμετωπίζονται οι κρίσεις στην επαγγελματική καθημερινότητα. Η περιπλοκότητα που χαρακτηρίζει το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον αναγκάζει  τους επαγγελματίες  να συνδυάσουν τα δεδομένα που παραλαμβάνουν προκειμένου να θέσουν προτεραιότητες και να λάβουν τις σωστές αποφάσεις. Οι ομιλητές θα μοιραστούν με τους θεατές προσωπικές τους εμπειρίες και συμβουλές, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει αρκετός χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 12:00-14:00 στο Αμφιθέατρο Τσιούμης της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες, workshops και σεμινάρια που έχουν ως στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την κεντρική εκδήλωση του Job Fair Athens 2015, που θα γίνει στις 12-13 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Για συμμετοχή στο σεμινάριο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: http://goo.gl/j1bAQr