Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 9 χρόνια

Στις 4, 5 και 6 Μαΐου διοργανώνεται ​ένα τριήμερο δωρεάν σεμινάριο πιστοποίησης Google AdWords το οποίο απευθύνεται σε απόφοιτους προπτυχιακών προγραμμάτων καθώς και σε μεταπτυχιακούς και απόφοιτους μεταπτυχιακών τμημάτων. 

Έχοντας εντοπίσει την ανάγκη της αγοράς, παρά την υψηλή νεανική ανεργία, για άτομα που έχουν μια γνώση γύρω απο το Online Marketing, στις 12 και 13 Μαΐου θα γίνει τo Job Fair Athens 2015, στο οποίο θα συμμετέχουν ​10 διαφημιστικές εταιρίες που είναι Google Partners και έχουν ανοιχτές θέσεις. Ως εκ τούτου, όσοι συμμετέχοντες της 3ήμερης εκδήλωσης πιστοποίησης στο AdWords ολοκληρώσουν τις εξετάσεις με επιτυχία, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με διαφημιστικές εταιρείες συνεργάτες της Google, να συζητήσουν μαζί τους και ιδανικά να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο Online Marketing.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Google Event εδώ και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ. Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν καθώς οι θέσεις για το σεμινάριο είναι περιορισμένες.