Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 9 χρόνια

Στη Thenamaris, πιστεύουμε ότι η ναυτιλία είναι ένας ανθρωποκεντρικός κλάδος και για το λόγο αυτό βρισκόμαστε συνεχώς σε αναζήτηση ανθρώπων με ταλέντο και πάθος. Εάν έχετε υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και θέλετε να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας άσκηση σε ένα περιβάλλον που θα σας προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, όντας μέλος μιας ομάδας με υψηλή απόδοση και στόχο την επίτευξη αριστείας στον απαιτητικό κλάδο της παγκόσμιας ναυτιλίας, τότε η Thenamaris είναι ο εργοδότης της επιλογής σας.

Προσκαλούμε νέους μηχανικούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Thenamaris να δηλώσουν συμμετοχή για το εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Job Fair. Το εργαστήριο περιλαμβάνει γραπτές εξετάσεις οι οποίες θα βοηθήσουν την εταιρία να επιλέξει ποιοι από τους συμμετέχοντες θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας επιλογής και στελέχωσης προσωπικού, και κατά συνέπεια θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους να επιλεγούν για κάποια θέση πρακτικής άσκησης. Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Thenamaris προσφέρει πολύ ουσιαστικές ευκαιρίες σε νέους που αναζητούν εργασιακή εμπειρία σε ένα οργανωμένο εταιρικό περιβάλλον.

 

Πιο συγκεκριμένα:

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ή τελειόφοιτοι που περιμένουν να λάβουν σύντομα το πτυχίο τους σε κάποια από τις ακόλουθες ειδικότητες:

  • Ναυπηγοί Μηχανολόγοι Μηχανικοί

  • Μηχανολόγοι Μηχανικοί

  • Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί

  • Μηχανολόγοι Τεχνολογίας Λογισμικού

Ημέρα και ώρα του workshop: 13 Μαΐου 2015 στις 10:30πμ.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 40

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 11 Μαΐου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι πρώτοι 40 υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια και θα αποστείλουν την αίτηση τους θα αποτελέσουν τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου. 

Για συμμετοχή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: https://goo.gl/uQ4S9T.