Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 9 χρόνια

Βρισκόμαστε μόλις 1 μέρα μακριά από το Job Fair Athens 2015 και ορισμένοι θα σκέφτεστε ακόμη, να πάω ή να μην πάω. Ας δούμε, λοιπόν, τι μπορείτε να κερδίσετε ως επισκέπτες της εκδήλωσης…

  1. Να ενημερωθείτε από τις συμμετέχουσες εταιρείες
    Οι εταιρείες αυτές δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και θα σας ενημερώσουν σχετικά με θέματα που σας απασχολούν για την αγορά εργασίας και τα προσόντα που πρέπει να έχετε για να ενταχθείτε με επιτυχία σε αυτήν, καθώς και τις ευκαιρίες που μπορούν να σας παρέχουν.

     
  2. Να μιλήσετε και να δώσετε συνέντευξη στις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν
    Εκπρόσωποι των εταιρειών θα βρίσκονται όλη μέρα στα αντίστοιχα περίπτερα, ώστε να μιλήσετε μαζί τους, να περάσετε από μία συνέντευξη και να τους ρωτήσετε ό,τι σας απασχολεί.

     
  3. Να κάνετε προσωπικές συνεντεύξεις με εταιρείες
    Εκτός από τις συνεντεύξεις που θα πραγματοποιηθούν στα περίπτερα, θα γίνουν και προσωπικές συνεντεύξεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης μας, με όσους έχουν προσκληθεί από τις εταιρείες τις προηγούμενες ημέρες, ύστερα από προσεκτική αναζήτηση των βιογραφικών που έχουν ανέβει στη βάση μας.

     
  4. Nα βρείτε κάποια θέση πρακτικής άσκησης  ή εργασίας
    Οι περισσότερες από τις εταιρείες που συμμετέχουν έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας ή πρακτικής άσκησης. Μην χάσετε την ευκαιρία να μιλήσετε με όσες σας ενδιαφέρουν και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

     
  5. Να παρακολουθήσετε ομιλίες από τους υποστηρικτές της εκδήλωσης
    Στόχος των ομιλιών θα είναι να γνωρίσουμε καλύτερα τις εταιρείες αυτές και να κατανοήσουμε τον τρόπο λειτουργίας τους. Διαβάστε το πρόγραμμα των ομιλιών για να μην χάσετε όσες σας ενδιαφέρουν.
     
  6. Να παρακολουθήσετε τα 2 panel συζητήσεων
    Την Τρίτη 12 Μαΐου και ώρα 13:50-15:00 θα πραγματοποιηθεί το panel “Internet of Things: The next big thing!“ για το οποίο μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες εδώ. Ενώ, την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 15:00-16:00 θα πραγματοποιηθεί το panel επιχειρηματικότητας με θέμα “Πώς να καινοτομήσεις σε μία κορεσμένη αγορά” για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες εδώ.

     
  7. Να συμμετάσχετε στα workshops
    Κατά τη διάρκεια της διημερίδας θα πραγματοποιηθούν πέντε πολύ ενδιφέροντα workshops από τις εταιρείες Αλουμίνιον της Ελλάδος, Upstream, Thenamaris, egg και Vodafone, που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε στην πράξη το πώς λειτουργούν οι εταιρείες αυτές. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, δείτε εδώ.

     
  8. Να λάβετε μέρος σε δημιουργικούς διαγωνισμούς
    Με αυτόν τον τρόπο θα αποδείξετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας στις εταιρείες που συμμετέχουν. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

     
  9. Να συμμετάσχετε στις επισκέψεις στις εταιρείες
    Μετά τη διημερίδα θα πραγματοποιηθούν Visits behind the scenes στις εγκαταστάσεις εταιρειών. Μείνετε συντονισμένοι για να δηλώσετε συμμετοχή.

Μην ξεχάσετε, λοιπόν, να διαβάσετε τους λόγους για να ανεβάσετε το βιογραφικό σας στο jobfairathens.gr, ώστε να αρπάξετε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Μελετήστε τους υποστηρικτές μας και ελάτε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς την αγορά εργασίας!

Θυμηθείτε, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους τους φοιτητές και νέους απόφοιτους την δυνατότητα να ενημερωθούν για την αγορά εργασίας και να αναζητήσουν πρακτική ή μόνιμη εργασία μέσω της εκδήλωσης.

 

Τρόποι προσέλευσης στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου:

  • ΜΜΜ: Στ. Ανθούπολης (Κόκκινη Γραμμή Μετρό)
  • Οδικώς:  Δωδεκανήσου 106 και Αγ. Βασιλείου, Περιστέρι. Διαθέτει δωρεάν parking. 
  • Δωρεάν με UBERΕπωφελήσου από τη συνεργασία του Job Fair Athens 2015 με την Uber, κάνε εγγραφή στην εφαρμογή εισάγοντας τον κωδικό JOBFAIR15 και κάνε την πρώτη σου διαδρομή δωρεάν (έως 15€).