Δημοσιεύθηκε πριν περίπου 8 χρόνια

Η Leroy Merlin ανήκει στον γαλλικό όμιλο ADEO με παρουσία σε 12 χώρες και ανθρώπινο δυναμικό που ανέρχεται σε 87.000 συνεργάτες. Είναι 1ος όμιλος στην Ευρώπη και 3ος στον κόσμο στην αγορά «Φτιάξτο μόνος σου» (Do It Yourself). Η Leroy Merlin δραστηριοποιείται σε Ελλάδα & Κύπρο από το 2005, αριθμώντας μέχρι σήμερα 5 καταστήματα.

Το Όραμά της Leroy Merlin για την LM Ελλάδας & Κύπρου είναι να γίνει η διακόσμηση προσιτή σε όλους: δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία κάνοντας τις ιδιοκατασκευές προσιτές σε όλους. Η διάθεση των προϊόντων αντανακλά μια λογική Leroy Merlin την οποία συναντάει κανείς σε όλα τα καταστήματα, είναι ο διαχωρισμός σε κόσμους, δηλαδή ένα σύνολο προϊόντων χωρισμένα σε 5 μεγάλες κατηγορίες: Διακόσμηση, Είδη Υγιεινής, Εργαλεία, Κατασκευές, Κήπος.

Στη Leroy Merlin δίνουν προτεραιότητα και έμφαση στον άνθρωπο. Αυτή είναι η αρχή για μια συνεχή προσπάθεια για πρόοδο, ώστε να διασφαλιστεί ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο καθένας επιθυμεί να εργάζεται.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη Leroy Merlin: http://www.jobfairathens.gr/sponsors/216