Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

Η SingularLogic αποτελεί τη Νο1 ελληνική εταιρεία παραγωγής επιχειρηματικού λογισμικού και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής στην Ελλάδα.

Αποστολή της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους πελάτες και τους ανθρώπους της να γίνουν αποδοτικότεροι μετασχηματίζοντας τις δραστηριότητές τους αποτελεσματικά, με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και λύσεων!

Το σημαντικότερο κεφάλαιο στον Όμιλο SingularLogic είναι οι άνθρωποί της εταιρείας! Με στόχο τη στήριξη και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της έχει δημιουργήσει ένα δομημένο και συνεχώς εξελισσόμενο σύστημα παροχών και προσφορών. Ξεκινώντας από τον τομέα της εκπαίδευσης και επεκτείνοντας τη δράση της σε ενέργειες που απευθύνονται όχι μόνο στους εργαζόμενους αλλά και στις οικογένειές τους, υλοποιεί δράσεις με προσανατολισμό το «ευ ζην», την εμψύχωση και την εξέλιξη των ανθρώπων της.

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία, τις διακρίσεις, την προσφορά, αλλά και τον τρόπο πρόσληψης της εταιρείας, μπες εδώ: http://www.jobfairathens.gr/sponsors/226