Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

To Job Fair Athens είναι κάτι παραπάνω από μία διημερίδα καριέρας! Μέσα από την εκδήλωσή μας σου δίνονται πολλές ευκαιρίες που μπορείς να ξεκλειδώσεις εάν ανεβάσεις το βιογραφικό σου στην ιστοσελίδα μας!

  1. Οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και νέες startups, αποκτούν την ευκαιρία να σε βρουν μόνες τους! Δες τους φετινούς μας υποστηρικτές στο http://www.jobfairathens.gr/sponsors.
  2. Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα μας, οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να αναζητήσουν στοχευμένα άτομα με συγκεκριμένα κριτήρια σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα συμπληρώσεις στο προφίλ σου. Γι αυτό, ανέβασε το βιογραφικό σου σε μέχρι και 3 διαφορετικές μορφές, στοχεύοντας εσύ στις εταιρείες που σε ενδιαφέρουν κάθε φορά.
  3. Οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να βρουν άτομα για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και πρακτικής που ανεβάζουν στις αγγελίες μας.  
  4. Οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να σε καλέσουν σε προσωπική συνέντευξη στο Job Fair Athens 2016, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ανεβάσεις το βιογραφικό σου ώστε να μπορούν να σε βρουν και να σε καλέσουν νωρίτερα από την εκδήλωση μας.
  5. Μπορεί να δεχτείς προσωπική πρόσκληση για συμμετοχή σε κάποιο από τα workshop των εταιρειών  που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διημερίδας.
  6. Κατά τη διάρκεια του Job Fair Athens 2016 θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά assessment center όπου οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν από τις εταιρείες με βάση τα βιογραφικά που έχουν ανέβει στο site μας. Ανέβασε τώρα το βιογραφικό σου ώστε να μπορούν να σε βρουν και να σε καλέσουν νωρίτερα από την εκδήλωση μας.
  7. Έχεις περισσότερες πιθανότητες να δεχθείς προσωπική πρόσκληση για μία από τις επισκέψεις, Visit Behind The Scenes, που θα πραγματοποιηθούν σε ορισμένες από τις συμμετέχουσες εταιρείες.
  8. Οι συμμετέχουσες εταιρείες έχουν πρόσβαση στα βιογραφικά για ακόμη 7 μήνες μετά την εκδήλωση. Δώσε την ευκαιρία σε εταιρείες που αναζητούν άτομα για εργασία, να σε βρουν πριν αλλά και μετά το πέρας της εκδήλωσης.
  9. Έχεις ένα καλό backup, σε περίπτωση που δεν σου φτάσουν τα εκτυπωμένα βιογραφικά που θα έχεις μαζί σου τις ημέρες της εκδήλωσης. Έτσι θα μπορούν οι εταιρείες να σε βρουν εύκολα και γρήγορα, ψάχνοντας το όνομα σου.
  10. Είσαι “διαθέσιμος” 24 ώρες το 24ώρο. Έτσι αυξάνεις σημαντικά τις πιθανότητες να σε βρει μία από τις συμμετέχουσες εταιρείες και τελικά να βρεις δουλειά.

Προσοχή: Οι συμμετέχουσες εταιρείες έχουν πρόσβαση μόνο στα προφίλ με ανεβασμένο βιογραφικό!

Θυμήσου πως οι εταιρείες προτιμούν τα πιο πρόσφατα βιογραφικά. Οπότε, αν είχες ανεβάσει το βιογραφικό σου πέρυσι, σε συμβουλεύουμε να το ανανεώσεις

Κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, ανέβασε το βιογραφικό σου και κάνε το επόμενο βήμα!

 

Σημείωση

  1. Λόγω τεχνικού προβλήματος που προσπαθούμε να λυθεί το συντομότερο δυνατόν, μετά τη δημιουργία του προφίλ δεν εμφανίζεται η σελίδα επιβεβαίωσης. Όμως η εγγραφή σας έχει γίνει κανονικά και μπορείτε να κάνετε login με τον κωδικό σας.
  2. Για να ανεβάσετε βιογραφικό σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε Google Chrome.

 

Job Fair Athens 2016 “One event, unlimited opportunities!”