Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

Η PEOPLECERT είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην αξιολόγηση και πιστοποίηση επαγγελματικών δεξιοτήτων που συνεργάζεται με πολυεθνικούς οργανισμούς και κυβερνητικούς φορείς για την ανάπτυξη και την παράδοση των τυποποιημένων εξετάσεων. Διεξάγοντας εξετάσεις σε 150 χώρες και σε 24 γλώσσες η PEOPLECERT δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες να ενισχύσουν τη σταδιοδρομία τους και να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες που έχουν στη ζωή τους.

Μέσω ευέλικτων και ασφαλών συστημάτων διαχείρισης εξετάσεων, η PEOPLECERT προσφέρει ένα συνδυασμό υπηρεσιών για απλές, ευέλικτες και ασφαλείς εξετάσεις. Η PEOPLECERT διατηρεί προγράμματα πιστοποίησης για λογαριασμό της μέσα από ένα ευρύ φάσμα οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων και των ECDL, City & Guilds, AXELOS.

Στην PEOPLECERT οι άνθρωποί της είναι το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο, για αυτό προάγει ένα εργασιακό περιβάλλον καινοτομίας και δημιουργικής σκέψης. Αν είσαι ταλαντούχος, παθιασμένος και αναζητείς ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον  με προκλήσεις και κίνητρα για να αναπτυχθείς επαγγελματικά η PEOPLECERT είναι η σωστή εταιρεία για σένα.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για την κουλτούρα και τον τρόπο πρόσληψης της εταιρείας, δες εδώ: http://www.jobfairathens.gr/sponsors/250