Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δημιουργεί ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να τηρήσουν τις υποσχέσεις της προς όλους τους εταίρους της. Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους της, για τους πελάτες της και για τις κοινωνίες.

Η ΕΥ επιζητά τους νέους επαγγελματίες που διακρίνονται από αναλυτική σκέψη, ομαδικότητα, άνεση επικοινωνίας, ευελιξία, οργανωτική ικανότητα και πάνω απ’ όλα διάθεση για μάθηση και ανάπτυξη μαζί της. Ο νέος επαγγελματίας της Ernst & Young, συνεργαζόμενος με ικανά και έμπειρα στελέχη, θα καλλιεργήσει και θα αναπτύξει τις γνώσεις και ικανότητές του, που θα τον βοηθήσουν σε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική εξέλιξη.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εταιρεία, αλλά και για τις δεξιότητες που απαιτούνται από τους υποψηφίους, δες εδώ: http://www.jobfairathens.gr/sponsors/251