Δημοσιεύθηκε πριν πάνω από 6 χρόνια

Κάλεσμα Εθελοντών για το Job Fair Athens 2018

Όραμά του Job Fair Athens  είναι η δημιουργία μιας Ελλάδας στην οποία οι νέοι θα επιλέγουν συνειδητά την επαγγελματική τους πορεία και θα είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία τους σε αυτή.

Για αυτό ακριβώς το λόγο διοργανώνουμε τη μεγαλύτερη διημερίδα καριέρας που γίνεται από φοιτητές για φοιτητές και απόφοιτους πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών! Αυτό το όραμα γίνεται πραγματικότητα χάρη στους εθελοντές της διοργάνωσης, που εργάζονται με μεράκι κι αφοσίωση και βοηθούν την εκδήλωση να γίνεται συνεχώς καλύτερη.

Για να συνεχίσουμε δυναμικά την προσπάθεια σύνδεσης του χώρου του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας, χρειαζόμαστε τη δική σου συμμετοχή, ώστε να πάμε τη δράση μας ένα βήμα παραπάνω και να χτυπήσουμε τη νεανική ανεργία στη ρίζα της!

   

Αν σε ενδιαφέρει  να συμμετέχεις ενεργά στην διοργάνωση της δράσης, να αποκτήσεις μοναδικές εμπειρίες, να κάνεις νέες παρέες και να περάσεις καλά μέσα από τη συνεργασία μαζί τους, τότε το Job Fair Athens 2018 σε περιμένει για να σου δώσει όλα αυτά και να να γίνεις ο επόμενος συν-εθελοντής μας! Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να μπεις εδώ.

 

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;      

 

 

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή είτε ως Team Leader είτε ως Team Member μέχρι τις 29.10*. Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας θα ακολουθήσουν ενημερωτικές συναντήσεις, όπου όλοι οι εθελοντές θα γνωρίσουν καλύτερα τη δράση, τον τρόπο λειτουργίας της και τους διαφορετικούς τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν, για να επιλέξουν αυτόν που τους ταιριάζει καλύτερα!

 

 

Είμαστε πάντα ανοιχτοί για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση στο info@jobfairathens.gr ή στην σελίδα μας στο Facebook!

Θα χαρούμε πολύ να σε δούμε στην ομάδα μας! Καλή συνέχεια!

 

Ο δεύτερος γύρος δηλώσεων ξεκίνησε!

Αν ενδιαφέρεσαι να μπεις στην ομάδα μας, συμπλήρωσε την φόρμα για Team Leader μέχρι τις 7/11/2017 και για Team Member μέχρι τις 13/11/2017.