Δημοσιεύθηκε πριν περίπου 6 χρόνια

Η SoftOne Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP και CRM, καθώς και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών. Με έδρα την Αθήνα, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης που υποστηρίζουν κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες κάθε εταιρίας και επιχείρησης. Είναι επίσης μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ενός εκ των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων, με περισσότερους από 5.500 εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρωταγωνιστώντας στις εξελίξεις που αφορούν το cloud, προτεραιότητα και επιδίωξη της SoftOne, αποτελεί η συστηματική ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που παρέχουν στις επιχειρήσεις υψηλή προστιθέμενη αξία, σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Η SoftOne έχει λάβει πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων για την καινοτομία και την ηγετική της θέση στην αγορά, έχοντας κερδίσει, ακόμα και δύο φορές, σημαντικές διακρίσεις όπως το  Microsoft Excellence Award και το Business IT Excellence Award.

Τα συστατικά της επιτυχίας της είναι η συνέπεια, το ταλέντο και η σκληρή δουλειά που δημιουργούν καινοτομικές και αξιόπιστες εφαρμογές και λύσεις και εν τέλει, αποτελεσματικές υπηρεσίες προς τους πελάτες και συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ.