Δημοσιεύθηκε πριν περίπου 6 χρόνια

Η COMMSQUARE είναι μία ΙΤ εταιρεία που ιδρύθηκε το 2001 στο Βέλγιο, όπου είναι και η έδρα της, και διατηρεί γραφεία στην Αθήνα από το 2008. Τα τεχνικά τμήματα των εταιρειών αυτών χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες monitoring, ανάλυσης, και βελτιστοποίησης της COMMSQUARE για τη συνεχή βελτίωση των επιδόσεων των δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Η COMMSQUARE προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και προϊόντα λογισμικού σε παρόχους κινητής τηλεφωνίας, κυρίως στις αγορές της Ευρώπης και της Μ. Ανατολής.

Πεποίθηση της εταιρείας είναι ότι πρέπει να είναι χρήσιμη στους πελάτες της, προσφέροντάς τους καινοτόμες λύσεις. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή προσπάθεια να βελτιώνει την τεχνογνωσία και την εμπειρία των μηχανικών της, προτείνοντας νέους τρόπους ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων, υποστηρίζοντας έμπρακτα την έρευνα, τη μελέτη νέων τομέων της τεχνολογίας και την αξιοποίηση νέων τεχνικών και προάγοντας την ομαδική εργασία μέσα από τον τρόπο που οργανώνει την καθημερινή της δουλειά.

Στόχος της εταιρείας είναι να παραμείνει στην αιχμή της τεχνολογίας και να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητα στους πελάτες της, προκειμένου εκείνοι να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους συνδρομητές τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, θα βρεις εδώ.