Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 6 χρόνια

Η Protera Technologies Inc. αποτελεί έναν παγκόσμιο πάροχο IT outsourcing για οργανισμούς που στηρίζουν τη λειτουργία τους σε SAP, με έδρα το Σικάγο, η οποία μετρά περίπου 20 χρόνια δραστηριότητας στον τομέα του IT Consulting. Από την ίδρυση της, δεσμεύεται να πραγματοποιήσει συνεχείς αλλαγές, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα και μειώνοντας το συνολικό κόστος της ιδιοκτησίας για όλους τους πόρους πληροφορικής μιας κεντρικής οργάνωσης SAP.

Όραμα της εταιρείας είναι να αποτελέσει την πρώτη κατά παραγγελία επιχειρησιακή πλατφόρμα που υποστηρίζει όλες τις ανάγκες IT για τους SAP οργανισμούς.

Έχει βραβευτεί με Global Partner Award της SAP (για τις υπηρεσίες Mobile Operations, Hosting, SAP HANA Operations, Application Management και Cloud Services). Επίσης, έχει λάβει το βραβείο Microsoft Partner και έχει διακριθεί στο AWS Partner Network.

Το μότο της αντανακλά και τον λόγο που η εταιρεία είναι ηγέτιδα στο χώρο της:  "Κατανοούμε την Ψηφιακή Μετατροπή. Γι’αυτό είμαστε ο πιο έμπιστος σύμβουλος όλων των διευθυντών τεχνολογίας πληροφοριών".

Με τη συμμετοχή της στο Job Fair Athens, η Protera Technologies Inc. επιδιώκει να περιορίσει τη «διαρροή μυαλών» στις ξένες χώρες προσελκύοντας ταλέντα από τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.