Δημοσιεύθηκε πριν περίπου 6 χρόνια

Η INTRALOT είναι μια κορυφαία IT εταιρεία, μοναδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών, σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές, δοκιμασμένες στην αγορά και κορυφαίες λύσεις και λιανική επιχειρησιακή εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 και έχει παρουσία στο χρηματιστήριο ως ένας κορυφαίος προμηθευτής λύσεων τυχερών παιχνιδιών, που δραστηριοποιείται σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο! Με  παγκόσμιο εργατικό δυναμικό περίπου 5.300 εργαζομένων, η INTRALOT είναι μια εταιρεία με γνώμονα την καινοτομία, εστιάζοντας την εξέλιξη των προϊόντων της στην εμπειρία του πελάτη.

Η INTRALOT αγκαλιάζει τις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού, ενσωματώνοντάς τες τόσο στις προσφορές όσο και στις δραστηριότητές της και γνωστοποιώντας τες αποτελεσματικά σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Παράλληλα, καθοδηγείται από τις αξίες της ομαδικής εργασίας, της ανταλλαγής γνώσεων, της διαφάνειας και της λογοδοσίας και παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην ιδέα ότι τα τυχερά παιχνίδια πρέπει πάντα να υποστηρίζουν καλούς σκοπούς που παρέχουν σταθερά σημαντικά και διαρκή κοινωνικά οφέλη.

Η εταιρεία έχει βραβευθεί με το WLA Responsible Gaming Framework Certification από τον Παγκόσμιο Συνεταιρισμό Λαχείων (WLA) για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις λαχειοφόρων αγορών.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία θα βρεις εδώ.