Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 6 χρόνια

H VICTUS NETWORKS εμφανίστηκε στην αγορά τηλεπικοινωνιών το 2014 μέσω μιας πρωτοποριακής συμφωνίας μεταξύ της Vodafone Ελλάδας και της Wind Hellas, δύο από τους πιο αναγνωρισμένους και καινοτόμους φορείς κινητής τηλεφωνίας της Ελλάδας. Βασικός στόχος της είναι η διαχείριση των δικτύων ραδιοεπικοινωνιών και μεταφοράς (RAN) των μητρικών εταιρειών και, παράλληλα, την εφαρμογή μερικής ενεργού κατανομής ραδιοφωνικών δικτύων (MORAN) για τις τεχνολογίες 2G & 3G & 4G κυρίως σε αγροτικές περιοχές και σε επιλεγμένες αστικές περιοχές της Ελλάδας. Στην εταιρία VICTUS NETWORKS είναι περήφανοι γιατί προσφέρουν τεχνολογία που ενώνει ανθρώπους και ενδυναμώνει τους πελάτες για να μπορούν να εξελίσσονται επιτυχώς στην αγορά.

Διαθέτει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων Excellence Award/ Cultural Change & Internal Communication(2016) και Award on new IT Virtualized Environment(2016).

Όραμα της εταιρίας αποτελεί να εξελιχθεί σε ένα ηγέτη, ο οποίος προσφέρει αξία για τους πελάτης της παρέχοντας κορυφαία δίκτυα ποιότητας και με αποτελεσματικό τρόπο, αλλά και ενισχύοντάς τους για να ανταγωνιστούν επιτυχώς στην συγκλίνουσα αγορά. Οι άνθρωποι της VICTUS NETWORKS είναι παθιασμένοι με την τεχνολογία και πιστεύουν στο μότο της εταιρίας: Together we evolve.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.