Δημοσιεύθηκε πριν περίπου 6 χρόνια

Δημιουργώντας μια ζωντανή και πρωτοπόρα επιχείρηση μικτού σήματος, η Dialog κατέχει δεκαετίες εμπειρίας στην ταχεία ανάπτυξη των ολοκληρωμένων δικτύων, παρέχοντας ταυτόχρονα ευέλικτη και δυναμική υποστήριξη, καινοτομία παγκόσμιας κλάσης και διασφάλιση της αντιμετώπισης ενός εγκατεστημένου επιχειρηματικού εταίρου. Συγκεκριμένα από το 1981 μέχρι σήμερα συνεχίζει να ηγείται μέσω της καινοτομίας και της διαφοροποίησης ως κοινωνικά υπεύθυνος εργοδότης που επιδιώκει πολλά προγράμματα προς όφελος των εργαζομένων, της κοινότητας, των ενδιαφερομένων και του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιείται.

Η Dialog έχει κερδίσει το 2017 Most Respected Public Semiconductor Company Award, το 2015 Best Financially Managed Semiconductor Company Award και τα 2011-2009 GSA Outstanding European Company award.

Το κορυφαίο ταλέντο και η τεχνολογία της, σε συνδυασμό με μια καινοτόμο φιλοσοφία ανάπτυξης προϊόντων και συνεχείς επενδύσεις μηχανικής, της επιτρέπουν να παρέχει στους πελάτες της τις υψηλότερης απόδοσης λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, ιδιαίτερα για smartphones, μετασχηματιστές ισχύος, φωτισμό και αναδυόμενες εφαρμογές IoT. Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνογνωσία σε επίπεδο συστήματος και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο πνευματικής ιδιοκτησίας με προηγμένη καινοτομία μικτού σήματος, η Dialog παρέχει εξαιρετική αξία στους πελάτες της.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.