Δημοσιεύθηκε πριν περίπου 6 χρόνια

Η Printec είναι  κορυφαία εταιρεία αυτοματοποιημένων συναλλαγών, που δραστηριοποιείται σε 16 χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, προσφέροντας εξαιρετικά προϊόντα και λύσεις. Μέσα από το μεγάλο εύρος λύσεων που προσφέρουν και των 30 χρόνων εμπειρίας τους, καθιστούν επιχειρήσεις ικανές να κινητοποιούν και να παράγουν καινοτόμα τεχνολογία όπως ακριβώς η κινητήριος δύναμη πίσω από το ολοκληρωμένες  ΙΤ λύσεις  βελτιώνει τις ανθρώπινες συναλλαγές, διευκολύνοντας την καθημερινότητα.

Διαθέτει πάνω από 900 άρτια εκπαιδευμένους και ικανούς εργαζόμενους, οι οποίοι εργάζονται σε ένα δυναμικό περιβάλλον, με κύρια συστατικά την ειλικρίνεια, την αφοσίωση και το ομαδικό πνεύμα. Όραμα της είναι να αποτελεί την εταιρία που προτιμάται για εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές, πάντα και παντού.

Τέλος, έχει βραβευτεί πολλές φορές για το έργο της με διακρίσεις, όπως Committed to Excellence 2017 από EFQM, HR Excellence Award 2017 - Total Reward Management, Greek Institute of HR Management, ενώ έχει λάβει και την ασημένια διάκριση Business IT Excellence: e-Government Projects and Initiatives 2015 από Bite Awards.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.