Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 4 χρόνια

Η SingularLogic επιθυμώντας να στηρίζει πάντα έμπρακτα τους νέους, φοιτητές και απόφοιτους, συμμετέχει σταθερά στον θεσμό του “Job Fair Athens”! Έχοντας επενδύσει τα τελευταία χρόνια σημαντικά στην ανάπτυξη της μοναδικής πλατφόρμαςGalaxy αλλά και σε πρωτοποριακές λύσεις Mobile και Cloud Computing, η εταιρίας μας επενδύει και στους νέους που έχουν ταλέντο στην ανάπτυξη  λογισμικού και πάθος για εξέλιξη!!

 

Φέτος λοιπόν,  η SingularLogic ‘κατεβαίνει’ στο Job Fair Athens 2014 με έναν διαφορετικό τρόπο, προ(σ)καλώντας όλους εσάς, φοιτητές και νέους αποφοίτους να συμμετέχετε σ’ έναν ιδιαίτερο αλγοριθμικό διαγωνισμό!

 

Στοιχεία διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός είναι μια virtual αρένα παιχνιδιού! Οι διαγωνιζόμενοι, φοιτητές/απόφοιτοι καλείστε να γράψετε ένα πρόγραμμα που εκτελείται σε ένα εξομοιωτή προσπαθώντας να εξοντώσετε τον αντίπαλο. Νικητής  είναι πολύ απλά αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς απέναντι στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους!

 

Οι βαθμοί συγκεντρώνονται ως εξής:

·         Νίκη = 3 βαθμοί

·         Ισοπαλία = 1 βαθμός

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, μπορείτε να αποστείλετε το σχετικό αρχείο κώδικα στο email JobFair@singularlogic.eu έως 13/06 αναφέροντας Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, έτος φοίτησης ή αποφοίτησης και Σχολή/τμήμα. Στο ίδιοemail μπορείτε να αποστέλλετε τυχόν απορίες/ερωτήματα που έχετε περί του διαγωνισμού.

Μετά την λήξη του διαγωνισμού  θα συγκεντρωθούν όλα τα scripts και με την χρήση simulator ο κάθε διαγωνιζόμενος θα παίξει δέκα ματς με όλους του υπόλοιπους και ανάλογα με τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει θα προκύψει η τελική κατάταξη. 

Η σειρά κατάταξης των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί στο site του Job Fair καθώς και στα εταιρικά social media (LinkedIn &Facebook)

 

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές καθώς και οι απόφοιτοι των τελευταίων 3 ετών

 

Βραβεία:  Ο 1ος στην κατάταξη θα βραβευθεί με χρηματικό έπαθλο ενώ για τους τρεις πρώτους προβλέπεται δυνατότητα απασχόλησης στον όμιλο SingularLogic, είτε άμεσα είτε σε δεύτερο χρόνο, μετά από συνεννόηση με τον κάθε νικητή. Όλοι οι συμμετέχοντες των οποίων ο κώδικας θα ‘τρέξει’ στον διαγωνισμό, θα λάβουν ως βραβείο 3μηνη συνδρομή στην καινοτόμα Cloudεφαρμογή της SingularLogic Orbi (www.orbi.gr)

Τα βραβεία θα δοθούν στα γραφεία της SingularLogic μετά το πέρας του διαγωνισμού. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν για την ημερομηνία και ώρα της παραλαβής μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω email.  

 

Επισυνάπτεται αρχείο με οδηγίες. Για τα σχετικά αρχεία της εφαρμογής ακολουθήστε το link http://directory.singularlogic.eu/forest.jobfair.battlebots