En_flag
Απλός Χορηγός
Έτος ίδρυσης: 1988
0

Τμήμα R&D

ΝΑΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

Ο Όμιλος Printec ηγείται της εξέλιξης στον τομέα των Λύσεων Πληροφορικής και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Systems Integrators στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς Αυτοματισμού Συναλλαγών, Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων, Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων καθώς και κάθετες λύσεις για εταιρείες Πετρελαιοειδών και Λιανεμπορίου σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως όπως NCR, VeriFone, Talaris, Oracle, κ.α. Εκτός των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα, ο Όμιλος διαθέτει θυγατρικές σε Αλβανία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κόσοβο, Κροατία, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Ουκρανία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία και Τσεχία.

Οι λύσεις τεχνολογίας της Printec είναι η δύναμη πίσω από ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που βελτιώνουν τις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις, κάνοντας την καθημερινότητα πιο εύκολη. Οι λύσεις διευκολύνουν ένα εύρος συναλλαγών όπως για παράδειγμα συναλλαγές σε μετρητά μέσω ΑΤΜ, συναλλαγές με κάρτα, λύσεις self-service κ.α. Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες πληροφορικής με εκτεταμένη εμπειρία σε σύνθετα έργα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η Printec βοηθά τους πελάτες της να αυξήσουν τα έσοδά τους και να μειώσουν τα κόστη, αναπτύσσοντας, υλοποιώντας και υποστηρίζοντας τεχνολογίες και λύσεις οι οποίες βελτιώνουν τις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις.

Δείτε εδώ ένα βίντεο σχετικά με την εταιρία.

Κουλτούρα & Στόχος

ΟΡΑΜΑ
Ως εταιρία τεχνολογίας, να είμαστε η πρώτη επιλογή για εύκολες και ασφαλείς συνδιαλλαγές, παντού και πάντα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο λόγος ύπαρξής μας είναι η παροχή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών που ενισχύουν την αποδοτικότητα, την αποτελεσματικότητα και την ευκολία των συνδιαλλαγών.

ΑΞΙΕΣ
Διαφορετικότητα: Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα σε όλες τις μορφές της και σεβόμαστε τη μοναδικότητα. Δίνουμε χώρο στους ανθρώπους να σκεφτούν και να δράσουν με διαφορετικό τρόπο.

Με στόχο το αποτέλεσμα: Επιδιώκουμε την επίτευξη των στόχων μας με πάθος και αδιάκοπη προσήλωση στην υψηλή απόδοση.

Επιχειρηματικότητα: Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες, να παίρνουν πρωτοβουλίες και να προχωρούν πέρα από τα όρια.

Πελατοκεντρική προσέγγιση: Εξυπηρετούμε με συνέπεια τους πελάτες μας. Κατανοούμε την κινητήρια δύναμη της επιχείρησής τους και δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Εμπιστοσύνη: Εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους μας και πιστεύουμε ότι ενεργούν σωστά, με ικανότητα, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, θετική προσέγγιση και συνεργατική συμπεριφορά, σε όλα τα επίπεδα.

Ιστορία

Η Printec ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1988, έχοντας ως βασικό προσανατολισμό τα περιφερειακά συστήματα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το 1992 αρχίζει να αναπτύσσει δραστηριότητες στο χώρο των Συστημάτων Αυτοματισμού Συναλλαγών, στον οποίο και καθιερώνεται ως πρωταγωνιστής, αποκτώντας καθοριστικό ρόλο στις επιχειρηματικές εξελίξεις της περιοχής. Με την ίδρυση της πρώτης θυγατρικής, Printec Bulgaria Ltd., το 1992, ξεκινά και η επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, κίνηση η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επέκταση της εταιρείας και σε άλλες χώρες. Το 1995, ακολουθεί η ίδρυση της Printec Cyprus Ltd., με στόχο την προώθηση και διανομή των προϊόντων της εταιρείας στην τοπική αγορά.

Η αρχή του νέου αιώνα σηματοδοτεί την αρχή μιας εποχής η οποία χαρακτηρίζεται από τη γεωγραφική επέκταση της εταιρείας. Τον Ιανουάριο του 2000, πραγματοποιείται η εξαγορά των θυγατρικών εταιρειών της πολυεθνικής NCR Corp. στη Σλοβακία, τη Σλοβενία, την Κροατία και τη Ρουμανία. Η συμφωνία περιλαμβάνει την υπογραφή σύμβασης αποκλειστικής διανομής προϊόντων NCR για αυτές τις τέσσερις χώρες καθώς επίσης και για πέντε επιπλέον: Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Μολδαβία, Αλβανία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Π.Γ.Δ.Μ.. Έτσι η Printec γίνεται ο μεγαλύτερος διανομέας προϊόντων NCR στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καλύπτοντας μια αγορά δώδεκα συνολικά χωρών και περισσότερων από 80 εκατομμυρίων καταναλωτών. Το 2011, στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρηματικού της σχεδίου για περαιτέρω ανάπτυξη, ολοκλήρωσε συμφωνία για εξαγορά του 100% της Ουκρανικής εταιρείας CardPay Systems, της μεγαλύτερης εταιρείας στο χώρο της τεχνολογίας καρτών και ηλεκτρονικών πληρωμών με εγκατεστημένη βάση πάνω από 5.500 ΑΤΜ και περισσότερα από 20.000 EFT/POS. Με την εξαγορά αυτή η νέα εταιρεία αποτελεί πλέον μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής λύσεων Αυτοματισμού Συναλλαγών στην Ουκρανία.

Σήμερα ο Όμιλος περιλαμβάνει θυγατρικές σε 17 χώρες συμπεριλαμβανομένων και των νέων θυγατρικών σε Τσεχία και Τουρκία.

Βραβεία & Διακρίσεις

 • Gold Award, HR Excellence Awards 2016 για το Πρόγραμμα Διοίκησης Απόδοσης - Κουλτούρα Υψηλής Απόδοσης
 • Tourism Award - 2016 για τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση Πλατφόρμας Διαχείρισης Θρησκευτικών Προορισμών για την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, www.religiousgreece.gr
 • European Business Award: National Champion 2015-2016
 • Business IT Excellence Award- 2015 για το έργο «Ευφυές Σύστημα Εξοικονόμησης Υδάτινων Πόρων για το Δήμο Αμφιλοχίας»
 • e-Security Awards, Printec Group Romania
 • Business IT Excellence Award -2012 στην κατηγορία «Βραβεία σε Εταιρείες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, Δραστηριοποίηση στο εξωτερικό»
 • European Business Award: National Champion 2012-2013

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Ο Όμιλος Printec είναι ένας από τους σημαντικότερους παρόχους λύσεων στους τομείς Αυτοματισμού Συναλλαγών, Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων, Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων καθώς και κάθετων λύσεων για εταιρείες Πετρελαιοειδών και Λιανεμπορίου. Η φιλοσοφία της εταιρείας περιλαμβάνει ένα δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, την ομαδικότητα και τη συνεχή εκπαίδευση ενώ αναγνωρίζει τη συνεισφορά των εργαζομένων αποδεικνύοντας την με πρωτοβουλίες επιβράβευσης. Στο ανθρώπινο δυναμικό της προσφέρονται ανταγωνιστικές παροχές.

Τρόπος Πρόσληψης

Ακολουθείται μια σειρά βημάτων:

 • Εκδήλωση ενδιαφέροντος και υποβολή βιογραφικού από τους υποψήφιους σε κάποια ανοιχτή θέση ή μέσω αυθόρμητης αίτησης στο εταιρικό website www.printecgroup.com/en/careers
 • Συμμετοχή σε Career Events
 • Αξιολόγηση βάσει των απαιτήσεων της θέσης ή/και πιθανών μελλοντικών αναγκών
 • Πραγματοποίηση τεστ αξιολόγησης που διαφοροποιούνται ανάλογα με τη θέση
 • Διεξαγωγή συνεντεύξεων on site ή μέσω Skype με στελέχη του Ανθρώπινου Δυναμικού και τους Line Managers
 • Συλλογή συστάσεων εν γνώσει του υποψηφίου, εφόσον κριθεί σκόπιμο από τις απαιτήσεις της εκάστοτε θέσης
 • Προσφορά Συνεργασίας
 • Ενημέρωση των υποψηφίων που δεν επιλέχθηκαν

Στελέχη που θα παρευρεθούν

 • Άκης Κωνσταντινίδης – Human Resources Manager, Greece & Cyprus
 • Κωνσταντίνα Δούρου – HR Operations Specialist, Greece & Cyprus
   

Γιατί στηρίζει το JFA

Ο Όμιλος Printec αξιοποιεί κάθε ευκαιρία να βρεθεί κοντά σε ταλαντούχους νέους και να ενισχύσει τη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας. Μέσα από αυτή τη συμμετοχή θα μας δοθεί η ευκαιρία αφενός να συναντήσουμε πιθανούς υποψήφιους για τη στελέχωση των θέσεων και αφετέρου να παρουσιάσουμε τους λόγους που μας κάνουν ξεχωριστούς σε 17 χώρες.

Moto εταιρείας

Your trusted partner in Central & Southeastern Europe!

Χρονιές στο JFA

1

Έδρα

Λ. Ποσειδώνος 7-7Α & Λοκρίδος

Τόπος δραστηριότητας

Αθήνα

Δεξιότητες που απαιτούνται

Τεχνικές Γνώσεις: .Net C#, C++, SQL Προσωπικές Γνώσεις: Ομαδικότητα, Δημιουργικότητα & Καινοτομία, Συνέπεια, Αποφασιστικότητα