En_flag
Απλός Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 1962
Hilti_logo_red_2016_srgb

Hilti Ελλάς ΑΕΕ

Industry

W: https://www.hilti.gr

T: 210 2880600

Τμήμα R&D

ΟΧΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΟΧΙ

Περιγραφή

Ο Όμιλος Hilti κατέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση, ποιοτικών προϊόντων για επαγγελματίες στον οικοδομικό και κατασκευαστικό χώρο με παρουσία σε 60 χώρες και 24.000 προσωπικό παγκοσμίως. H Hilti προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για κάθε στάδιο της κατασκευής όπως μετρητικά συστήματα, κρουστικά δράπανα, σύστημα αδιατάρακτης κοπής και διάτρησης, συστήματα στερέωσης, καρφωτικά εργαλεία, συστήματα ανάρτησης Η/Μ κ.α. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Hilti προσφέρουν καινοτόμες λύσεις που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες που δραστηριοποιούνται στη κατασκευή και στη συντήρηση κτιρίων. Η έδρα του Hilti Group βρίσκεται στο πριγκιπάτο του Λιχτενσταϊν. Η Hilti Ελλάς ΑΕΕ ιδρύθηκε το 1962 και από τότε κατέχει ηγετική θέση στα συστήματα διάτρησης και στερέωσης στην Ελλάδα.

Κουλτούρα & Στόχος

Ενθουσιασμένοι πελάτες

Συνεισφέρουμε στην επιτυχία των πελατών μας, διερευνώντας τις ανάγκες τους και παρέχοντάς τους καινοτόμες λύσεις προστιθέμενης αξίας.

 

Χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

• Δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο όλα τα μέλη της ομάδας αξιολογούνται και έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν.

• Έχουμε εδραιώσει γερές βάσεις και win-win συνεργασίες με τους προμηθευτές μας.

• Έχουμε αντιληφθεί και ανταποκρινόμαστε στην ευθύνη μας απέναντι στη κοινωνία και το περιβάλλον.

• Στόχος μας είναι να πετύχουμε μία σημαντική, βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας ελευθερία δράσης

 

Αξίες

Στον κόσμο της Hilti στηρίζουμε την κουλτούρα μας στη δέσμευση, ακεραιότητα, υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη, ανεκτικότητα και σεβασμό προς τους άλλους. Σκεπτόμενοι σε παγκόσμιο επίπεδο, ενεργώντας όμως τοπικά στην Ελλάδα, μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, οράματα και στόχους στο πλαίσιο την Καινοτομίας της Hilti.

Οι κοινές μας αξίες περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

Ακεραιότητα

Συμπεριφερόμαστε στους άλλους όπως θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν. Κρατάμε τις υποσχέσεις μας για υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε και να παίρνουμε την ευθύνη των πράξεων μας. Βασίζουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους στην αλήθεια και στην ειλικρίνεια

Δέσμευση

Στόχος μας είναι τα άριστα αποτελέσματα. Επιδεικνύουμε θάρρος και παίρνουμε ρίσκα. Γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας και αναγνωρίζουμε τα επιτεύγματα όλων. Έτσι γινόμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες των πελατών μας.

Ομαδικότητα

Έχουμε δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον ανοικτής επικοινωνίας. Συνεργαζόμαστε για την επιτυχία της εταιρίας, προωθώντας μία ατμόσφαιρα σεβασμού και διαφάνειας.

Κουράγιο

Εκτιμούμε τις θετικές και αρνητικές εμπειρίες προχωρώντας στο στόχο μας που είναι να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας. Παίρνουμε υπολογισμένα ρίσκα και έχουμε το κουράγιο να προσαρμόζουμε τις δράσεις μας σε διαρκώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα.

Ιστορία

Η Hilti προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στον παγκόσμιο κατασκευαστικό τομέα. Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και τα συστήματα λύσεων της Hilti προσφέρουν στους επαγγελματίες στον κατασκευαστικό χώρο καινοτόμες λύσεις προστιθέμενης αξίας. Τα κεντρικά γραφεία του Hilti Group βρίσκονται στο Σάαν στο πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν.

Η Hilti απασχολεί ανθρώπινο δυναμικό περίπου 25.000 εργαζομένων, σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ενθουσιασμένους πελάτες και χτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον. Η κουλτούρα της επιχείρησής έχει ως θεμέλια την ακεραιότητα, το κουράγιο, την ομαδικότητα και τηv υψηλή αίσθηση δέσμευσης και ευθύνης.

Η Hilti κατέχει ηγετική θέση μέσω της καινοτομίας, του αποτελεσματικού μάρκετινγκ και των άμεσων σχέσεων με τους πελάτες της. Τα δύο τρίτα των εργαζομένων στο δίκτυο πωλήσεων και μηχανικών έρχονται σε άμεση καθημερινή επαφή με τους πελάτες μας, που σημαίνει ότι οι επαφές με τους πελάτες μας ξεπερνούν τις 200.000 κάθε μέρα. Η Hilti διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής καθώς και κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ευρώπη, την Ασία και την Λατινική Αμερική.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1941 και ξεκίνησε από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Από το 2000 το Ίδρυμα Martin Hilti Family Trust κατέχει όλες τις μετοχές και από τον Ιανουάριο του 2008 οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης επενδύουν σταθερά όλα τα κέρδη στο Hilti Corporation λαμβάνοντας μία σταθερή αποζημίωση.

Αυτό διασφαλίζει τη περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας και συνέχιση του οράματος του ιδρυτή της εταιρείας, Martin Hilti, μακροπρόθεσμα.

Η Hilti έχει και ακολουθεί έναν σαφή προσανατολισμό αξιών και εφαρμόζει πολιτικές που εξυπηρετούν όλους του ενδιαφερόμενους φορείς. Η ενσωμάτωση των συμφερόντων όλων των εταίρων της επιχείρησης – πελάτες, προμηθευτές, εργαζόμενοι – στοχεύει στην εφαρμογή της στρατηγικής που έχει χαράξει με έντονη την αίσθηση της εταιρικής ευθύνης σε κοινωνικό και οικολογικό επίπεδο. Στόχος της στρατηγικής είναι να ενισχύσει τα θεμέλια εμπιστοσύνης που θα της εξασφαλίσει την μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησης.

Βραβεία & Διακρίσεις

World's Best Places to Work 2017

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Η Hilti προμηθεύει με εργαλεία, συστήματα στήριξης, software και υπηρεσίες σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου. Κατέχουμε ηγετική θέση εδώ και 75 χρόνια προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας. Με περίπου 24.000 εργαζόμενους σε 120 χώρες, είμαστε η ιδανική εταιρεία για να εξελίξεις τις δυνατότητές σου. Μαζί μας θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις, να αναπτυχθείς και να «χτίσεις» το μέλλον σου.

Τρόπος Πρόσληψης

Ανάρτηση αγγελιών, Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων, Συμμετοχή σε Job Festivals, Αssesment Centers

Στελέχη που θα παρευρεθούν

Καλλιάνη Πέννυ (Επικοινωνία)

Τσιουπινάκης Βαγγέλης (Διευθυντής Πωλήσεων)

Γιατί στηρίζει το JFA

Εύρεση νέων ταλέντων για την στελέχωση θέσεων ευθύνης, δημιουργώντας ένα μονοπάτι καριέρας με σκοπό την ανάπτυξη του εργαζομένου εντός ή εκτός Ελλάδος.

Moto εταιρείας

Με πάθος δημιουργούμε ενθουσιασμένους πελάτες και χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον!

Χρονιές στο JFA

1

Έδρα

Λεωφόρος Κύμης 132, 15123

Τόπος δραστηριότητας

Μαρούσι

Δεξιότητες που απαιτούνται

Πολιτικός ή Μηχανολόγος Μηχανικός, Οικονομικά, Marketing, Πωλήσεις