En_flag
Ασημένιος Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 1988
Abb_logo_screen_rgb_600px_144dpi_(%ce%9c)

ΑΒΒ ΑΕ

Energy

W: http://new.abb.com/gr

T: 2102891500

Τμήμα R&D

ΟΧΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΟΧΙ

Περιγραφή

Η ABB αποτελεί πρωτοπόρο τεχνολογικό ηγέτη στους τομείς ηλεκτρολογικού εξοπλισμού διανομής και εγκαταστάσεων, ρομποτικής και συστημάτων κίνησης, βιομηχανικού αυτοματισμού και συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, υποστηρίζοντας παγκοσμίως πελάτες σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, βιομηχανίες και στους κλάδους μεταφορών και υποδομών. Συνεχίζοντας μια ιστορία με περισσότερα από 130 χρόνια καινοτομίας, η ΑΒΒ σήμερα διαμορφώνει το μέλλον της βιομηχανικής ψηφιακής τεχνολογίας με υπηρεσίες που προσδίδουν αξία στους πελάτες της, μεταφέροντας την ηλεκτρική ενέργεια από τα εργοστάσια παραγωγής σε όλες τις τελικές καταναλώσεις, διεκπεραιώνοντας παράλληλα όλη τη διαδικασία αυτοματοποίησης των βιομηχανιών από την πρώτη ύλη έως το τελικό προϊόν. Ως στρατηγικός συνεργάτης της Formula E, στο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού με χρήση μόνο ηλεκτρικών αυτοκινήτων η ΑΒΒ διευρύνει τα όρια της ηλεκτροκίνησης προκειμένου να συμβάλλει σε ένα βιώσιμο μέλλον.
Η ABB δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, με περίπου 135.000 εργαζόμενους. Στην Ελλάδα και την Κύπρο καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Ομίλου, οι οποίες περιλαμβάνουν την εμπορία βιομηχανικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, την κατασκευή πινάκων μέσης και χαμηλής τάσης υψηλών απαιτήσεων, τη μελέτη και εκτέλεση έργων καθώς και υπηρεσίες after sales.

Κουλτούρα & Στόχος

Η κουλτούρα της ΑΒΒ είναι βασισμένη σε 5 ζεύγη αξιών:

  • Safety & Integrity
  • Customer Focus & Quality
  • Innovation & Speed
  • Ownership & Performance
  • Collaboration & Trust


Η παρουσία της ΑΒΒ στην Ελλάδα συμβάλλει ουσιαστικά στην τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας, στοχεύοντας στην αποτελεσματική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας και στην αύξηση της παραγωγικότητας. Με κινητήρια δύναμη τους ανθρώπους της, η ΑΒΒ προχωράει σε ένα μέλλον συνεχώς εξελισσόμενο με τρόπο βιώσιμο περιβαλλοντικά και κοινωνικά.

Ιστορία

Η ΑΒΒ ΑΕ δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 1988 από τη συγχώνευση της Asea και της BBC (Brown Boveri). Η παρουσία του Ομίλου στη χώρα μας, ξεκινάει παρόλαυτά με έργα της δεκαετίας του 1920.

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Ομίλου στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://new.abb.com/gr/about/who-we-are/abb-group-history

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας σε μία εταιρεία παγκόσμιου κύρους.

Με υψηλό κίνητρο και  πνεύμα συνεργασίας, δεν υπάρχουν όρια σε όσα μπορούμε να επιτύχουμε μαζί.

Στην ABB μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Για να συμμετέχετε στην ομάδα μας, χρειάζεστε τεχνογνωσία, ακεραιότητα, διεθνή νοοτροπία, αλλά και την επιθυμία να κάνετε τη διαφορά. Καθώς η ΑΒΒ αντιμετωπίζει μερικές από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές προκλήσεις σήμερα, θα δοθεί και σε εσάς η δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εξελίξετε την καριέρα σας.

Ενθαρρύνουμε την ηγετική ικανότητα σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας τη δυνατότητα στους εργαζομένους μας να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, να προτείνουν νέες ιδέες και να καθορίζουν την καριέρα τους. Ενθαρρύνουμε, όμως, παράλληλα και την ομαδική εργασία γιατί πιστεύουμε ότι με αυτόν τον συνδυασμό η επιτυχία είναι μεγαλύτερη.

Τρόπος Πρόσληψης

Ανάρτηση αγγελιών στην ιστοσελίδα μας και σε τοπικές ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας. Μετά το Screening των βιογραφικών ξεκινάει ο πρώτος γύρος συνεντεύξεων. Πριν την πρόσληψη μπορεί να γίνουν μέχρι και τρεις συνεντεύξεις στους υποψηφίους από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και τους υπεύθυνους Διευθυντές της αντίστοιχης δραστηριότητας.

Στελέχη που θα παρευρεθούν

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΟΓΛΟΥ - HR Manager
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΝΤΕΛΛΟΥ - HR Specialist/Recruiter

Γιατί στηρίζει το JFA

Δράσεις όπως το Job fair Athens είναι σημαντικό να υποστηρίζονται καθώς συνδέουν τα πανεπιστήμια με την αγορά εργασίας σε πραγματικό χρόνο και διαστάσεις με οφέλη και για τις δύο πλευρές. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, με την υποστήριξη ενός από τα παντεπιστήμια-πρότυπα της χώρας αποτελεί πόλο έλξης και για εμάς καθώς η πλειοψηφία των εργαζομένων μας είναι Μηχανικοί λόγω της φύσης των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Μας δίνεται η ευκαιρία λοιπόν να ενημερώσουμε το φοιτητικό κόσμο για τις δραστηριότητές μας αλλά και να ανακαλύψουμε πιθανά νέα ταλέντα και μελλοντικούς συνεργάτες.

Moto εταιρείας

Let's write the future. Together.

Χρονιές στο JFA

1

Έδρα

13o χλμ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Τόπος δραστηριότητας

Αθήνα (Μεταμόρφωση) – Σκαραμαγκάς – Θεσσαλονίκη – Κύπρος

Δεξιότητες που απαιτούνται

Οργανωτικές δεξιότητες, Επικοινωνιακές δεξιότητες, Αγγλικά, Η/Υ, MS Office, Τεχνικές δεξιότητες (Μηχανικοί), Marketing κλπ.

Αγγελίες

Marketing Specialist