En_flag
Ασημένιος Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 1997
Logo_performance

PERFORMANCE TECHNOLOGIES AE

IT

W: https://www.performance.gr/

T: 2109947006

Τμήμα R&D

ΝΑΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

Η PERFORMANCE Technologies Α.Ε., ιδρύθηκε το 1993 και  είναι ελληνική εταιρεία πληροφορικής με εξειδίκευση στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών που μετατρέπουν τις παραδοσιακές επιχειρήσεις σε ψηφιακούς ηγέτες. Βοηθάμε επιχειρήσεις και οργανισμούς ανεξαρτήτου μεγέθους να αναπτυχθούν με την πιο αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας. Η ομάδα μας διαθέτει την τεχνική και επιχειρηματική τεχνογνωσία για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συνειδητοποιήσουν τα οφέλη που θα αποκτήσουν επενδύοντας σε τεχνολογίες πληροφορικής.

Η Performance Technologies παρέχει ολοκληρωμένες Λύσεις και Υπηρεσίες Διαχείρισης, Υλοποίησης και Υποστήριξης έργων που συμβάλλουν, αφενός στην επίτευξη του συνεχούς επιχειρείν (Business Continuity), αφ’ ετέρου στη συμπίεση του κόστους λειτουργίας του IT. Οι λύσεις της Performance προάγουν την επιχειρηματική συνέχεια, την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων καθώς και τη δραστική μείωση του λειτουργικού κόστους που σχετίζεται με τη χρήση της Πληροφορικής από επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία της Performance Technologies ενδυναμώνουν τη θέση της στην ελληνική αγορά και την καθιστούν στρατηγικό συνεργάτη, που ανταποκρίνεται άμεσα και πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Οι λύσεις της Performance περιλαμβάνουν Virtualization, Private and Public Cloud, Systems Infrastructure, Storage Systems, Backup Software, Security solutions, Data Protection, Data Replication, Disaster Recovery, IT Service Management, Enterprise Asset Management, Business Process Management & Mobile Device Management.

Η Performance Technologies έχει συνάψει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες πληροφορικής στον κόσμο που προάγουν την επιστήμη και την τεχνολογία. Επενδύει συστηματικά και με συνέπεια στην απόκτηση γνώσης και εμπειρίας σχετικά με τα προϊόντα και την τεχνολογία των συνεργατών της για να παρέχει προηγμένες και δοκιμασμένες λύσεις. Οι συνεργασίες περιλαμβάνουν:

 • CA Technologies
 • Cisco Systems
 • Citrix
 • Dell EMC
 • Dynatrace
 • HP Enterprise
 • IBM
 • Micro Focus
 • Microsoft
 • Quantum
 • Red Hat
 • Symantec
 • Veeam
 • Veritas
 • VMware

Η φιλοσοφία της Performance Technologies έγκειται στον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα και την προσφορά της για ποιοτικές και on demand λύσεις, δοµηµένες να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών. ∆ιαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εµπειρίας και µια εντυπωσιακή πορεία επιτυχηµένων έργων σε απαιτητικά, ετερογενή περιβάλλοντα. Ως αποτέλεσµα έχει οικοδοµήσει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο πελατών, επιτυγχάνοντας στενές και µακροχρόνιες σχέσεις µε σηµαντικούς πελάτες από το χώρο των τηλεπικοινωνιών, των τραπεζών, της βιοµηχανίας, του εµπορίου, των εκδόσεων καθώς και από ιδρύµατα και οργανισµούς του ευρύτερου δηµοσίου τοµέα.

Στο πελατολόγιο της Performance Technologies περιλαµβάνονται µεταξύ άλλων οι κάτωθι οργανισµοί: Forthnet, ΟΤΕ/Cosmote, Wind, Vodafone, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank, HSBC Bank, ∆ΕΗ, ΟΠΑΠ, ΕΛΤΑ, Χρηµατιστήριο Αξιών Αθηνών, First Data, Intralot, Groupama, AXA Ασφαλιστική, Εθνική Ασφαλιστική, NN, Credicom, Intrasoft International, Aegean Airlines, ∆ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών, Ελληνικά Πετρέλαια, Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής, Αττική Οδός.

Ιστορία

Ιδρύθηκε το 1997, από μετασχηματισμό της Performance Technologies – Δ. Παπαντωνίου ΕΕ που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1993.
Το πελατολόγιο της PT περιλαμβάνει μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στις Τηλεπικοινωνίες, στον Χρηματοπιστωτικό τομέα, βιομηχανία, εμπόριο και δημόσιο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το 80% των μετόχων είναι ιδρυτικά στελέχη η/και εργάζονται στην εταιρία.

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Οι άνθρωποι μας είναι η δύναμη μας. Η κουλτούρα της Performance στηρίζεται στο σεβασμό στον άνθρωπο, στην αμοιβαιότητα και στην αφοσίωση. Αν συνοψίσουμε τους λόγους της επιτυχίας της Performance σε δύο λέξεις, αυτές θα ήταν οι αξίες μας και η σκληρή δουλειά. Επιλέγουμε ανθρώπους με βάση το χαρακτήρα, θεωρώντας ότι οι τεχνικές δεξιότητες μπορούν να αναπτυχθούν και να βελτιωθούν. Στηριζόμαστε σε σχέσεις και επιδόσεις που διαρκούν στο χρόνο, τις αναγνωρίζουμε και τις ενισχύουμε.Προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση για την ανάπτυξη του προσωπικού. Οι νέοι εργαζόμενοι θα έχουν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας.

Τρόπος Πρόσληψης

ΑΓΓΕΛΙΕΣ LINKEDIN, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Στελέχη που θα παρευρεθούν

XΙΝΤΖΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)

ΚΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (HR DIRECTOR)

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER)

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (HR & MARKETING SPECIALIST)

ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (CHIEF TECHNOLOGY OFFICER)

 

Γιατί στηρίζει το JFA

 Η Performance Technologies SA στηρίζει την πρωτοβουλία του Job Fair Athens γιατί μας ενδιαφέρει  να αναζητήσουμε ταλαντούχους τελειόφοιτους και απόφοιτους που θα στελεχώσουν το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας.

Χρονιές στο JFA

1

Έδρα

ΕΥΡΥΜΕΔΟΝΤΟΣ 4

Τόπος δραστηριότητας

ΑΘΗΝΑ

Δεξιότητες που απαιτούνται

Πληροφορική