En_flag
Startup
Έτος ίδρυσης: 2015
Feel-logo-600x600

Feel

IT, Electronics, Consumer goods

W: https://www.myfeel.co/

T: 2103250464

Τμήμα R&D

ΝΑΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

Η Sentio Solutions αναπτύσσει προϊόντα Τεχνητής Συναισθηματικής Νοημοσύνης (Artificial Emotional Intelligence) με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την ψυχική και συναισθηματική μας υγεία. Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του προϊόντος Feel, της πρώτης φορητής συσκευής που αναγνωρίζει και καταγράφει τα ανθρώπινα συναισθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και προσφέρει συμβουλές ψυχικής υγείας σε πραγματικό χρόνο μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό των χρηστών, με σκοπό να τους βοηθήσει να αναπτύξουν θετικές συναισθηματικές συνήθειες και να βελτιώσουν την ψυχική τους ευεξία.

Κουλτούρα & Στόχος

Το προϊόν, Feel, έχει ως στόχο να βοηθήσει 100,000,000 άτομα να διαχειριστούν καλύτερα την ψυχική τους υγεία μέχρι το 2025.

Ιστορία

Η ελληνική Startup Sentio Solutions ιδρύθηκε το 2015, έχει την έδρα της στις Η.Π.Α. και γραφεία στην Αθήνα όπου γίνεται η ανάπτυξη των προϊόντων. Οι founders της εταιρείας είναι ο Γιώργος Ελευθερίου και ο Χάρης Τσίρμπας. Η ομάδα αποτελείται από 18 άτομα με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, της Ανάλυσης Δεδομένων και της Ψυχολογίας με 6 μέλη της ομάδας είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος.

Έχει κερδίσει και συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, τον MITEF Greece Startup Competition, National Hardware Cup, Pioneers Festival, EXECinsurtech όπου κέρδισε τον τίτλο Insurance Shaper of 2017, ενώ έχει μπει στη λίστα με τις 200 «Transformative» εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Βραβεία & Διακρίσεις

Η εταιρεία έλαβε μια σημαντική αναγνώριση για το προϊόν της, Feel, ως «Insurance Shaper of the Year» στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τεχνολογίας & Καινοτομίας Ασφαλίσεων που έλαβε μέρος στην Κολωνία της Γερμανίας. Επιπροσθέτως, η Sentio Solutions συμπεριλήφθηκε στη λίστα «Transformative Technology Companies 2017» ως πρωτοπόρος στην αγορά πνευματικής και συναισθηματικής ευημερίας μαζί με τις εταιρείες Apple, Google και Fitbit.

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

  • Ευέλικτες ώρες εργασίας
  • Mentorship από καταξιωμένους επαγγελματίες με εμπειρία παγκόσμιας κλάσης
  • Αποκτήστε μια πραγματικά διεθνή εμπειρία που εργάζεται με ανθρώπους μεταξύ του San Francisco, California και της Αθήνας
  • Μάθετε σε 6 μήνες περισσότερο από ό, τι τα τελευταία 6 χρόνια
  • Bοηθήστε στη δημιουργία ενός προϊόντος τεχνολογίας που θα αλλάξει το τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε την ψυχική υγεία.

Τρόπος Πρόσληψης

Μέσω συνεντεύξεων, έπειτα από αναζήτηση σε πλατφόρμες όπως το Workable.

Στελέχη που θα παρευρεθούν

Ειρήνη Φραγκίσκου, COO

Γιατί στηρίζει το JFA

Πιστεύει πολύ στο εργατικό δυναμικό της Ελλάδας και ιδιαίτερα στο νέο κόσμο. Το Job Fair Athens μας δίνει τη δυνατότητα να βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους για την ανάπτυξη της ομάδας μας.

Moto εταιρείας

Feel-World's first Emotion Sensor & Mental Health Advisor

Έδρα

Βουλής 21

Τόπος δραστηριότητας

Αθήνα

Δεξιότητες που απαιτούνται

Hardware Engineer, Product Manager, Project Manager, Marketeer, Business Analyst, Data Scientist, Mechanical 3D Design Engineer, Software Developer