En_flag
Ασημένιος+ Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 1992
New_vf_logo_stack_small_rgb_red

VODAFONE

Telecommunications

W: http://www.vodafone.gr/portal/kariera

Τμήμα R&D

ΟΧΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών στον κόσμο. Με μοναδική τεχνογνωσία και ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό, η Vodafone επενδύει στις πιο σύγχρονες και ανθεκτικές στο μέλλον ψηφιακές υποδομές. Η εταιρία παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας που στηρίζουν αξιόπιστα τις καθημερινές ανάγκες των πελατών της, με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής, κινητής, internet και τηλεόρασης και εξειδικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις.

Κουλτούρα & Στόχος

Στη Vodafone αποστολή μας είναι μέσα από τις τεχνολογίες και τα προϊόντα μας να «συνδέσουμε» τους ανθρώπους , ώστε να ζουν καλύτερα σήμερα και στο μέλλον. Για να το πετύχουμε αυτό γινόμαστε κομμάτι μιας μεγάλης και δυνατής ομάδας που αγκαλιάζει τις ιδέες διαφορετικών ανθρώπων οι οποίοι μοιράζονται αυτό το όραμα.

Αναγνωρίζοντας ότι η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας, εστιάζουμε στην καλλιέργεια  των κατάλληλων δεξιοτήτων για το μέλλον και επενδύουμε στην ανάπτυξη και εκπαίδευση των εργαζομένων μας, ενώ παράλληλα διαμορφώνουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου ο καθένας μπορεί να νιώθει ο εαυτός του, να αντιμετωπίζεται με σεβασμό, να αναδεικνύει το ταλέντο του, να προσφέρει μέσα από εθελοντικές δράσεις που στηρίζουν την κοινωνία, να απασχολείται σε διαφορετικούς και καινοτόμους ρόλους που διαμορφώνονται με βάση τις ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Σταθερή μας επιδίωξη είναι να είμαστε ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα.

Ιστορία

Η Vodafone Ελλάδας με δραστηριότητα από το 1992, οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει σε καινοτομία, έχοντας επενδύσει από το 2008 πάνω από 1,5 δισ. Ευρώ.

Βραβεία & Διακρίσεις

Μόνο το τελευταίο έτος - στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνεισφοράς - η Vodafone έχει παραλάβει 8 βραβεία και 2 διακρίσεις για προγράμματα και πρωτοβουλίες που αφορούν στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, για προγράμματα περιβαλλοντικής αποδοτικότητας, ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, καθώς και για πρωτοβουλίες του Ιδρύματος Vodafone. Επίσης, στα HR Awards 2017 έλαβε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Excellence in Leadership Development για το πρόγραμμα «Lean in Circles» και Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Best Youth Employment Initiative για το πρόγραμμα συγγραφής κώδικα «Codelikeagirl». Στα Ermis Awards συγκέντρωσε 6 βραβεία, έλαβε 9 Social Media Awards και 2 awards στα IAB MiXX Awards 2017.

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Στη Vodafone διαμορφώνουμε σήμερα το περιβάλλον εργασίας του μέλλοντος, όπου οι εργαζόμενοί μας έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας και συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου, πιο συναρπαστικού μέλλοντος. Ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας προχωράμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό των λειτουργιών μας, θέτοντας στο επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

Διαμορφώνουμε ένα ευέλικτο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, με ψηφιακές διαδικασίες, agile way of working, διατμηματική συνεργασία, δυνατότητα των εργαζομένων μας να εργάζονται από το σπίτι ή από όποιο άλλο μέρος επιθυμούν. Αναπτύσσουμε τους εργαζομένους μας και ενισχύουμε τις ψηφιακές τους δεξιότητες για να μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής, ενώ παράλληλα αναγνωρίζουμε την προσπάθειά τους και τους προσφέρουμε ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών. Επιπλέον, στηρίζουμε σημαντικά τους νέους γονείς και τους δίνουμε την ευκαιρία να προσφέρουν περισσότερο χρόνο στην οικογένειά τους, μέσα από την εφαρμογή ευνοϊκής πολιτικής μητρότητας & πατρότητας.

Τρόπος Πρόσληψης

Η επιτυχία και η ανάπτυξη της Vodafone στηρίζεται στους εργαζομένους της. Η Vodafone έχει ως στόχο την προσέλκυση ταλαντούχων ανθρώπων και για το λόγο αυτό εφαρμόζουμε διαδικασίες που διασφαλίζουν την αντικειμενική αξιολόγηση των υποψηφίων μας όπως digital interviews, business cases, tests, role plays και συνεντεύξεις με στελέχη μας. Η κατάλληλη μέθοδος επιλέγεται αναλόγως με τις απαιτήσεις του κάθε ρόλου.

Στελέχη που θα παρευρεθούν

Βάσω Παπαίωαννου – Resourcing Manager
Γρηγόρης Κονουκλας – Digital Resourcing Consultant
Δεσποινα Μάκκα – Resourcing Consultant

Γιατί στηρίζει το JFA

Για την Vodafone η σταθερή υποστήριξη των νέων στην προσπάθειά τους να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους ξεκινώντας την σταδιοδρομία τους σε ένα δυναμικό πολυεθνικό περιβάλλον και να θέσουν τα θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της τεχνολογίας, αποτελεί στρατηγικό πεδίο εστίασης. Σε αυτή την κατεύθυνση, το Discover Graduate Πρόγραμμα της Vodafone προσφέρει την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας. Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Moto εταιρείας

Το Μέλλον Συναρπάζει. Ready?

Χρονιές στο JFA

2

Έδρα

ΤΖΑΒΕΛΛΑ 1-3 ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τ.Κ 15231

Τόπος δραστηριότητας

ΑΘΗΝΑ

Δεξιότητες που απαιτούνται

Επικεντρωνόμαστε σε υποψηφίους με δεξιότητες digital και data analytics, αποφοίτους Πολυτεχνικών Σχολών και Σχολών Πληροφορικής και Marketing. Για τους υποψηφίους του Προγράμματος Discover απαιτείται Μεταπτυχιακός τίτλος, σε εξέλιξη ή ολοκληρωμένος.

Αγγελίες

Discover Graduate