En_flag
Απλός Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 2000
Siebenlogo

SiEBEN

IT

W: http://www.sieben.solutions

T: 2130179074

Τμήμα R&D

ΝΑΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Προωθητικό Υλικό

Περιγραφή

Η SiEBEN παρέχει καινοτόμες λύσεις πληροφορικής σε επιχειρήσεις, κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών. Η συνεχής προσπάθεια για καινοτομία και η σημαντική εξειδίκευσή της σε σύγχρονους τομείς της πληροφορικής, την ανέδειξαν σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας.
Η SiEBEN διαθέτει μία ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με σημαντικές γνώσεις και σπουδές όχι μόνο στο αντικείμενο της πληροφορικής τεχνολογίας και των σύγχρονων μεθόδων ανάπτυξης εφαρμογών, αλλά και στο αντικείμενο της οργάνωσης των επιχειρήσεων. Έτσι μπορεί να εντοπίσει τις ανάγκες των πελατών της και να μετατρέψει τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία σε επιχειρηματικά πλεονεκτήματα για αυτούς.

Κουλτούρα & Στόχος

Στόχος της SiEBEN ήταν από την αρχή της ίδρυσής της η τεχνολογική καινοτομία. Αυτό που διαφοροποιεί την SiEBEN από τον ανταγωνισμό είναι η έλλειψη εφησυχασμού όσον αφορά τις εξελίξεις στο χώρο των τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και οι δυνατές συνεργασίες, αποτελούν μία σημαντική παράμετρο για την ανάπτυξη της SiEBEN αλλά και την επιτυχία των έργων της. Επιπλέον, το όραμά της SiEBEN είναι η άμεση ικανοποίηση κάθε απαίτησης των πελατών της και η παροχή προς τις επιχειρήσεις καινοτομικών λύσεων Πληροφορικής, ώστε να μπορούν αυτές, εκμεταλλευόμενες τις δυνατότητες που παρέχει η νέα τεχνολογία, να ανασχεδιάσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας τους και να επιτύχουν δραστικές βελτιώσεις σε κρίσιμα μεγέθη αξιολόγησης της απόδοσής τους, όπως η ταχύτητα, το κόστος και η άμεση εξυπηρέτηση.

Ιστορία

Η SiEBEN είναι μια Ελληνική Εταιρεία Υψηλής Τεχνολογίας ειδικευόμενη στην Πληροφορική και τις Τηλεπικοινωνίες, η οποία στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες ιδιωτικών και δημοσίων επιχειρήσεων στους παραπάνω τομείς παρέχοντας υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις με αυστηρά πελατοκεντρική φιλοσοφία. Η SiEBEN ιδρύθηκε το 2000, από μία ομάδα ικανότατων ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής και μέσω της χρήσης των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών, της συνεχούς προσπάθειας για καινοτομία και την σημαντική εξειδίκευσή της σε σύγχρονους τομείς της πληροφορικής, έχει αναδειχθεί μετά από 17 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτει μία ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με σημαντικές γνώσεις και σπουδές όχι μόνο στο αντικείμενο της πληροφορικής τεχνολογίας και των σύγχρονων μεθόδων ανάπτυξης εφαρμογών, αλλά και στο αντικείμενο της οργάνωσης των επιχειρήσεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί να εντοπίσει τις ανάγκες των πελατών της και να μετατρέψει τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία σε επιχειρηματικά πλεονεκτήματα για αυτούς.

Ωστόσο, όπως κάθε προσπάθεια, έτσι και η συγκεκριμένη, για να στεφθεί με επιτυχία πρέπει να διέπεται αφενός από μια στρατηγική που έχει εκπονηθεί βασιζόμενη στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και αφετέρου μέσω ενός συστήματος ελέγχου που θα διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της, και τα οποία θα αποτελούν τη βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας. Η SiEBEN για να είναι σε θέση να ολοκληρώσει τις ενέργειες και τις δράσεις με τις οποίες επιφορτίζεται, επικεντρώνεται στην αποτελεσματική διαχείριση του άρτια καταρτισμένου Ανθρώπινου Δυναμικού της, του οποίου η συνεχής επιμόρφωση και αναβάθμιση των γνώσεων αλλά και η βελτίωση των δεξιοτήτων του αποτελεί τη σημαντικότερη προτεραιότητα προκειμένου να παρέχει στους πελάτες – συνεργάτες της ορθές και ουσιαστικές υπηρεσίες. Η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών αποτελεί τη βασική προτεραιότητα κατά την παροχή των υπηρεσιών της SiEBEN. Αυτό επιτυγχάνεται µε την αποτελεσματική μεταφορά βέλτιστων πρακτικών από την Ελληνική και διεθνή εμπειρία και τη χρήση ενιαίας μεθοδολογικής προσέγγισης που αξιοποιεί µε ολοκληρωμένο τρόπο ανθρώπους, διαδικασίες και τεχνολογίες.

Η σημασία που δίνεται στο δίδυμο ποιότητα - ¬παραγωγικότητα στη SiEBEN και η εμπειρία των στελεχών της επιδρούν καταλυτικά στην ανταγωνιστικότητα της εταιρείας προσδίδοντάς της µια δυναμική που της επιτρέπει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η εταιρεία παρέχει ολοκλήρωνες υπηρεσίες µε βασικές συνιστώσες την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων του πελάτη, την υψηλή ποιότητα, την ανταγωνιστικότητα, την ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε μεταβαλλόμενες συνθήκες καθώς επίσης την αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων των έργων που αναλαμβάνει.

Τέλος, η Διοίκηση της εταιρείας, αποβλέπει στον σωστό προσδιορισμό των απαιτήσεων και αναγκών των πελατών της, ώστε να ικανοποιούνται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Στα πλαίσια αυτά η εταιρεία ακολουθεί προδιαγραφές ISO για να ικανοποιούνται οι σχετικές απαιτήσεις και αντικειμενικοί σκοποί για την ποιότητα. Επίσης, η ακεραιότητα του συστήματος ποιότητας διατηρείται με την σχεδίαση και εφαρμογή αλλαγών αυτού, όταν απαιτείται.

Για να μπορέσει η Εταιρεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις αποτελεσματικής & ορθής διοικητικής συμπεριφοράς, αναλαμβάνει τη δέσμευση να τηρεί τα πρότυπα συμπεριφοράς που καθορίζονται στον εσωτερικό κανονισμό της και να τον ακολουθεί κατά την καθημερινή της εργασία.

Βραβεία & Διακρίσεις

- Microsoft Country Partner of the years 2016 και 2011 στην Ελλάδα
- Cisco Marketing Innovation Partner of the Year 2016
- Cisco Meraki Partner of the Year 2017

Επίσης η SiEBEN έχει διακριθεί στα παρακάτω έργα:
• Microsoft Mobility Partner 2012 | Snooz.me
• IT Excellence Award 2013, κατηγορία «Sales and Support Automation» | Frigoglass
• Gold Social Media Award 2014, κατηγορία Best Use of Social Media in Fashion/Beauty | Diadermine
• App Gold Award 2015 | Schneider Electric iNRG4U loyalty
• Cyta Mobile Excellence Awards 2015, Mobile Sales Force Applications category |ΚΡΙ ΚΡΙ
• IT Excellence Awards 2015, κατηγορία «Έργα Πληροφορικής Μεγάλης Εμβέλειας» | Frigoglass
• Cyta Mobile Excellence Awards 2016, Mobile Insurance Services category | NN Hellas
• IT Excellence Award 2016, κατηγορία «CRM & Ψηφιακό Μάρκετινγκ» | Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε
• Sales Excellence Award 2017, κατηγορία «Digital Transformation των πωλήσεων» | MARS Hellas

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Our fast-paced and supportive environment will offer you lots of benefits, including flexible working arrangements, remote working opportunities, a bonus program, a friendly team and opportunities for training and fast-tracked development.

Τρόπος Πρόσληψης

1η συνέντευξη με την HR Manager, 2η συνέντευξη με τον Director ανάλογα την θέση.

Στελέχη που θα παρευρεθούν

CEO - Ισίδωρος Σιδερίδης
CTO - Σταύρος Λαγγούσης
HR Director - Ράνια Τζουγανάτου
Digital Marketing Consultant - Αντωνία Ρεμούνδου

Διαφήμιση Προϊόντων

Γιατί στηρίζει το JFA

Για ευκαιρίες mini interviews, awareness, κτλ

Χρονιές στο JFA

1

Έδρα

Αριστομένους 3

Τόπος δραστηριότητας

Αθήνα

Δεξιότητες που απαιτούνται

Senior Business Software Consultant, Senior CRM - Customer Loyalty Consultant