En_flag
Ασημένιος Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 2016
Metis_logo

Metis CyberTechnology

Software Development, Engineering

W: https://metis.tech/

T: 2108181021

Τμήμα R&D

ΝΑΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

Η METIS αποτελεί επένδυση του ελληνικού πολυεθνικού Ομίλου Olympia, που δραστηριοποιείται σε τομείς, όπως οι Τηλεπικοινωνίες, το Λιανεμπόριο, το Χονδρεμπόριο και η Βιομηχανία. Ιδρύθηκε το 2016 και ειδικεύεται στα πεδία της Ηλεκτρονικής Μηχανικής, του IoT (Internet Of Things), του Cloud Computing και της Τεχνητής Νοημοσύνης, όλα προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες της Παγκόσμιας Ναυτιλίας. Η METIS ενισχύεται από ομάδα ικανών μηχανικών και ερευνητών με σημαντική και σε βάθος γνώση και εμπειρία.

 

Video Προώθησης της Εταιρείας

Κουλτούρα & Στόχος

Έχουμε βάλει την τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της ναυτιλίας. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται το σύστημά μας, δεν απαιτεί εκπαίδευση. Είναι ουσιαστικά ένας προσωπικός βοηθός του κάθε εργαζομένου ο οποίος παραμένει στη διάθεσή του για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του απευθύνει ή του στέλνει μια ειδοποίηση όταν διαπιστώσει ότι κάτι έχει συμβεί σε κάποιο πλοίο που παρακολουθεί. Άρα η Metis αποτελεί ένα προσωπικό βοηθό ο οποίος δουλεύει 24/7 δεδομένου ότι η ναυτιλία είναι δραστηριότητα που δεν έχει ωράριο.
Η Metis διασφαλίζει αυτό που αποτελεί μια μεγάλη δυσκολία των ναυτιλιακών. Δουλεύει ακατάπαυστα, παρακολουθεί συνεχώς δεκάδες παραμέτρους του πλοίου κι αν διαπιστώσει ότι κάτι πρέπει να επισημανθεί τότε στέλνει ειδοποίηση.

Ιστορία

Η Metis Cyberspace Technology SA ιδρύθηκε το 2016 από μια ομάδα επιστημόνων και μηχανικών. Η ομάδα των συνιδριτών αποτελείται από 7 άτομα -όλοι τους επιστήμονες και μηχανικοί- με υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, μακρά προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο κλάδο και σημαντικό ερευνητικό έργο.

Βραβεία & Διακρίσεις

"Fathom-news is pleased to announce the industry’s first Smart Ship Award…”The judges award a highly commended merit to Metis Cybertechnology for their continued advances…”

Link

 

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Συμμετοχή στην υλοποίηση ενός πρωτοποριακού Τεχνολογικού Οράματος βασισμένου στις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις Παγκοσμίως, Αμοιβές ανάλογες των προσόντων, κίνητρα παραγωγικότητας, απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης, εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες.

Τρόπος Πρόσληψης

Μέσω την φόρμας που υπάρχει στο Website της εταιρείας, στο LinkedIn account μας και μέσω του Job Fair Athens 2018!

Στελέχη που θα παρευρεθούν

Μιχάλης Κωνσταντινίδης Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, CEO
Σεραφείμ Κατσικάς, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, CTO

Γιατί στηρίζει το JFA

Η εταιρία μας στηρίζει την ανάπτυξη της στην αξιοποίηση νέων, ευφυών μηχανικών με επιστημονική κατάρτιση και μεγάλη διάθεση για εντατική δουλειά, που αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από τους προϊσταμένους τους, στις πλέον σύγχρονες διεθνώς τεχνολογίες.
Θεωρούμε ότι το Job Fair Athens, θα μας δώσει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με υψηλού επιπέδου διπλωματούχους μηχανικούς που θέλουν να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες και τα όνειρα τους.

 

Moto εταιρείας

Information Intelligence at the disposal of Global Maritime

Χρονιές στο JFA

1

Έδρα

ΣΑΧΤΟΥΡΗ 4 & Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 2 , ΚΑΛΛΙΘΕΑ, 17674

Τόπος δραστηριότητας

Eλλάδα

Δεξιότητες που απαιτούνται

CLOUD SOFTWARE ENGINEERING NAVAL ENGINEERING