En_flag

ABOUT

Τι ακριβώς είναι το Job Fair Athens;

“Ονειρευόμαστε μια Ελλάδα όπου όλοι οι νέοι θα επιλέγουν συνειδητά την επαγγελματική τους πορεία και θα είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία τους σε αυτήν.”

-
Τι είναι;

Το Job Fair Athens αποτελεί τα τελευταία οκτώ χρόνια τη μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία στο χώρο της αγοράς εργασίας καταπολεμώντας στις ρίζες το πρόβλημα της ανεργίας των νέων. Έως τώρα, έχουν συμμετάσχει 148 από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και το έχουν επισκεφθεί πάνω από 10.700 φοιτητές και νέοι απόφοιτοι, κυρίως από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές της Ελλάδας. Όντας μια καθαρά εθελοντική και φοιτητική πρωτοβουλία, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με όρεξη να δουλέψουμε για την επίτευξη του σκοπού μας, γι΄αυτό επιδιώκουμε την άρτια και προσεγμένη εκπαίδευση όλων των μελών της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εκδήλωσης.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 1. To 2011, σε μια κρίσιμη για την ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή πραγματικότητα οικονομική περίοδο, καταφέραμε να διοργανώσουμε το πρώτο Job Fair Athens. Η εκδήλωση βρήκε αμέσως ανταπόκριση από πολλές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αναγνωρίζοντας έτσι την αξία και την αναγκαιότητα μια τέτοιας πρωτοβουλίας.

 2. Το 2012, έχοντας να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της εντονότερης οικονομικής κρίσης και της πολιτικής αβεβαιότητας, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον αισιοδοξίας και δημιουργικότητας για όλη την ελληνική νεολαία. Επίσης, προσθέσαμε έναν νέο μεγάλο άξονα, αυτό την καινοτομίας, δίνοντας την ευκαιρία και σε Start Up εταιρείες να προβληθούν μέσω της εκδήλωσής μας στο ειδικά διαμορφωμένο Start Up corner.

 3. Το 2013, βελτιώσαμε σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο της εκδήλωσης. Οι ημέρες διεξαγωγής της εκδήλωσης αυξήθηκαν σε δύο και ο χαρακτήρας της έγινε πανελλήνιος, προσθέσαμε τα Side Events, που στόχο έχουν να προετοιμάσουν τους επισκέπτες για την τελική εκδήλωση και το CV corner, στο οποίο οι επισκέπτες βελτίωναν το βιογραφικό τους με την βοήθεια ειδικών και προσκαλέσαμε εργαστήρια από πανεπιστήμια, με στόχο την ανάδειξη της ακαδημαϊκής καριέρας που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος. Όλα αυτά συνέβαλαν στην εδραίωση του Job Fair Athens ως θεσμό!

 4. Το 2014, συνεχίσαμε δυναμικά την εξέλιξη του θεσμού μας, δημιουργώντας ένα νέο τμήμα, αυτό των Human Resources με στόχο την βελτίωση των εθελοντών και ορίζοντας την κουλτούρα μας για να διασφαλίσουμε το χαρακτήρα της διοργάνωσης. Παράλληλα, προσθέσαμε στην εκδήλωση νέες πτυχές, όπως διαγωνισμούς, workshops και panels, ενώ αυξήσαμε κατά πολύ τον αριθμό των υποστηρικτών μας στοχεύοντας στην πληρέστερη ενημέρωση των επισκεπτών μας για την αγορά εργασίας με απώτερο σκοπό την ένταξη τους σε αυτή. Ακόμη, ξεκινήσαμε τα Visits Behind the Scenes που δίνουν την δυνατότητα στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις κάποιων εταιρειών με σκοπό να τις γνωρίσουν καλύτερα.

 5. To 2015, ως αποτέλεσμα της διαρκούς προσπάθειάς μας για εφαρμογή καινοτόμων ιδεών, προσθέσαμε τις προσωπικές συνεντεύξεις ενώ δώσαμε για πρώτη φορά την δυνατότητα σε incubators να συμμετέχουν στην διημερίδα. Ακόμη, εξελίξαμε το CV corner στο οποίο πλέον οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν χρήσιμες συμβουλές και για την βελτίωση του προφίλ τους στο LinkedIn αλλά και την συμπεριφορά τους σε μία συνέντευξη.

 6. Το 2016, οι δυνατότητες που προσφέρει το Job Fair Athens στους επισκέπτες του εμπλουτίστηκαν ακόμη περισσότερο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε assessment center, ενώ παράλληλα μπόρεσαν να βελτιώσουν την παρουσία τους σε μια συνέντευξη μέσω των mock interviews που πραγματοποιήθηκαν. Επίσης για πρώτη φορά το CV corner βγήκε εκτός των πλαισίων της τελικής εκδήλωσης, επιτρέποντας σε ακόμη περισσότερους φοιτητές να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό

 7. Το 2018, το Job Fair Athens επέστρεψε πιο μεγάλο και σταθερό από ποτέ. Για πρώτη φορά στο Ζάππειο Μέγαρο, στεγάστηκαν 50 μεγάλες εταιρειών & start - ups, εκ των οποίων οι 24 μας εμπιστεύτηκαν για πρώτη φορά. Ο στόχος και η μορφή της εκδήλωσης δεν άλλαξαν, καθώς τα Side Events, τα Visits Behind the Scenes, το CV Corner, οι προσωπικές συνεντεύξεις & mock interviews, αλλά και οι ομιλίες, τα panels και τα workshops που πραγματοποιήθηκαν προσέφεραν σε πάνω από 1.800 επισκέπτες συνολικά μια πλήρη εικόνα των απαιτήσεων της αγοράς εργασίας του 2018, των απαιτήσεών της, αλλά και για ζητήματα σχετικά με καριέρα, επιχειρηματικότητα και soft skills. Ήταν μια χρονιά που έδωσε ώθηση στο θεσμό να στοχεύσει ακόμα πιο ψηλά και να επιτελέσει το σκοπό του.

 8. Φέτος, καθώς διανύουμε την 8η χρονιά του θεσμού, είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τις πόρτες του Ζαππείου σε ακόμα περισσότερους φοιτητές και αποφοίτους πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν εκ των έσω την σύγχρονη αγορά εργασίας, να διεκδικήσουν την παρουσία τους και να εξελιχθούν οι ίδιοι μέσα από τη συμμετοχή τους στις δράσεις μας. Σε επίπεδο εταιρειών, καλωσορίζουμε για πρώτη φορά 2 Platinum υποστηρικτές, οι οποίοι παρέχουν αποκλειστικά την νέα υπηρεσία του Job Fair Athens 2019, το Exclusive Academy (βλέπε παρακάτω). Στις 11 & 12 Απριλίου, πάνω από 50 μεγάλες εταιρείες του σήμερα θα είναι έτοιμες να συμβουλεύσουν και να καθοδηγήσουν τους επισκέπτες, start ups θα μοιραστούν τα μυστικά της επιτυχίας τους και άνθρωποι του επιχειρηματικού χώρου, της τεχνολογίας, της καινοτομίας και όχι μόνο θα δώσουν τα φώτα τους μέσω panels, ομιλιών και workshops

Η εκδήλωση αυτή, όπως και οι προηγούμενες απευθύνεται στους νέους και κυρίως σε φοιτητές και απόφοιτους από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές.

Σε αυτή μας την προσπάθεια πολύτιμη είναι η διαρκής αρωγή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, με την παροχή δομών, διαδικασιών και τεχνογνωσίας προκειμένου το όραμα του Job Fair Athens να γίνεται πραγματικότητα.

Βασική μέριμνα του Job Fair Athens είναι να έρθουν οι νέοι σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας με απώτερο σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση. Με προσωπική επαφή και γόνιμο διάλογο μεταξύ εταιρειών και νέων είναι βέβαιο ότι όλοι οι συμμετέχοντες και από τις δύο πλευρές θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη, γνώσεις και εμπειρία.

Ειδικά για τους νέους, που αντιμετωπίζουν ένα αβέβαιο εργασιακό μέλλον το Job Fair Athens επιδιώκει την ομαλή μετάβασή τους από τον ακαδημαϊκό στον επαγγελματικό τομέα.

Πολύ σημαντική θεωρούμε την ενημέρωση των νέων σχετικά με καινοτόμες δράσεις, προοπτικές αλλά και προσωπικά βιώματα από έμπειρους ή νεαρούς επαγγελματίες.

Στα πλαίσια του Job Fair Athens 2019 πραγματοποιούνται ήδη τα Side Events, δηλαδή παρουσιάσεις και σεμινάρια με σκοπό να ενημερώσουν και να κατατοπίσουν όλους τους ενδιαφερόμενους σχετικά με το αντικείμενο της εκδήλωσης. Μέσα απ’ αυτά, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν σημαντικά employability skills, τα οποία θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν αποτελεσματικά τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της τελικής εκδήλωσης.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν και πάλι τα Behind the Scenes, η υπηρεσία του Job Fair Athens που έπεται της κεντρικής εδήλωσης και δίνει σε ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να γνωρίσουν εκ των έσω το εργασιακό περιβάλλον και τη δομή μεγάλων συνεργαζόμενων εταιρειών.

Τέλος, για πρώτη φορά εισάγουμε μια νέα υπηρεσία, το Exclusive Academy. Πρόκειται για τη νέα, αποκλειστική υπηρεσία των Platinum Υποστηρικτών του Job Fair Athens 2019, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν επίλεκτους υποψηφίους σε μια σειρά δοκιμασιών όπως Assessment Tests και Hackathons, τις οποίες εκείνοι θεωρούν απαραίτητες ώστε να διαπιστώσουν τις δυνατότητές τους. Η νέα αυτή υπηρεσία επίσης έπεται της κεντρικής εκδήλωσης και ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Κουλτούρα

Οι 10+1 αρχές του Job Fair Athens

1. Ενθαρρύνουμε και προστατεύουμε την πρωτοβουλία.

Δεν φοβόμαστε την αλλαγή. Στηρίζουμε τις καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες. Ενθαρρύνουμε την ανάληψη πρωτοβουλιών καλωσορίζοντας και διορθώνοντας τα πιθανά λάθη, καθώς αυτά αποτελούν το κλειδί για πρόοδο και καινοτομία.

2. Βασιζόμαστε στο ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα.

Ενισχύουμε την κατανόηση, την αλληλοκάλυψη και με κοινούς στόχους δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για υγιή συνεργασία. Λειτουργούμε σαν παρέα με εμπιστοσύνη, σεβασμό και συνδημιουργούμε με στόχο την εξέλιξη του Job Fair Athens και τη δική μας. Το δικό μας χαμόγελο, είναι ο ασφαλέστερος δείκτης επιτυχίας του θεσμού μας.

3. Είμαστε επαγγελματικοί και υπεύθυνοι.

Είμαστε εθελοντές φοιτητές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και επαγγελματίες. Λειτουργούμε με άξονα τη συνέπεια και την οργάνωση ως προς τους συνεργάτες, τους υποστηρικτές αλλά και τους επισκέπτες μας και προσδοκούμε και από αυτούς να κάνουν το ίδιο. Είμαστε πλήρως ενημερωμένοι για τις ανάγκες τους και άρτια προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα ώστε να δρούμε πριν προκύψει η ανάγκη για δράση.

4. Ενθουσιαζόμαστε. Ψαχνόμαστε. Εξελισσόμαστε.

Με όπλα τον ενθουσιασμό και το μεράκι μας, αμφισβητούμε διαρκώς την κατεστημένη σκέψη. Δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και προσπαθούμε συνεχώς να ανακαλύπτουμε νέες ιδέες και τρόπους δράσης. Σε κάθετι με το οποίο καταπιανόμαστε, εξαντλούμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, γιατί για μας, ακόμα και το εξαιρετικό δεν είναι αρκετό.

5. Ακούμε προσεκτικά. Παρατηρούμε συνέχεια. Είμαστε ανοιχτοί.

Ο κάθε ένας από τους υποστηρικτές, τους συνεργάτες και τους επισκέπτες μας, ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε. Τους καλούμε σε διάλογο, σκεφτόμαστε ό,τι μας λένε, λάμβανουμε σοβαρά υπόψη μας τη γνώμη τους και τους ευχαριστούμε.

6. Κάνουμε τα σωστά πράγματα, σωστά.

Δίνουμε στο κάθετί που κάνουμε το καλύτερό μας εαυτό και ταυτόχρονα προσπαθούμε να κινητοποιήσουμε και όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Στοχεύουμε στην όσο το δυνατόν αποδοτικότερη συμμετοχή μας, εφ΄όσον έτσι επεκτείνουμε και τα προσωπικά μας όρια και βελτιωνόμαστε.

7. Στοχεύουμε στην ατομική και συλλογική εξέλιξη.

Η εκπαίδευση είναι το ισχυρότερο όπλο για να δούμε τις δυνατότητες βελτίωσης. Επιμένουμε στην ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων και άλλων τεχνικών δεξιοτήτων. Στοχεύουμε επίσης, στον εντοπισμό των δυνατών και αδύνατων σημείων του καθενός μέσα από την ομαδική συζήτηση και τον αυτο-προβληματισμό.

8. Εκτιμούμε και ανταποδίδουμε την στήριξη.

Κάθε ένας από τους υποστηρικτές, εθελοντές και επισκέπτες μας, κάνει το Job Fair Athens πιο ξεχωριστό και μοναδικό. Αναγνωρίζουμε την προσφορά τους, τους στηρίζουμε πέρα από το πλαίσιο του θεσμού και τους ευχαριστούμε. Γιατί χάρη σ´ αυτούς η ιδέα του Job Fair Athens εξελλίσεται και παίρνει κάθε χρόνο σάρκα και οστά.

9. Προτεραιότητα μας, ο επισκέπτης.

Το Job Fair Athens είναι πάνω από όλα ένας θεσμός, με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και στο συνάνθρωπο. Έχοντας λοιπόν πλήρη επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης, δρούμε εστιάζοντας στις επιθυμίες και στα θέλω του επισκέπτη μας. Του δίνουμε φωνή, τον ακούμε και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του.

10. Νιώθουμε ευθύνη για τον αντίκτυπο της δράσης μας στην κοινωνία.

Δεδομένης της επιτυχίας των προηγούμενων ετών της διοργάνωσης του Job Fair Athens, αλλά και του πλήθους του κόσμου στο οποίο έχει προσφέρει, ο θεσμός έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σημαντική παρακαταθήκη. Αναγνωρίζοντας την, ενστερνιζόμαστε το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που αυτό συνεπάγεται, το καλωσορίζουμε και δεσμευόμαστε για ετήσια ανάπτυξη του θεσμού.

11. Θέλουμε να αποτελούμε παράδειγμα.

Ξεκινώντας από τον τρόπο που εμείς οι ίδιοι λειτουργούμε φιλοδοξούμε το Job Fair Athens να αποτελέσει μία πηγή έμπνευσης για όλους. Αρχίσαμε παίρνοντας την πρωτοβουλία, συνεχίζουμε κάθε χρόνο καινοτομώντας και βοηθάμε στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων μένοντας κομματικά και οικονομικά ανεξάρτητοι, στο πλαίσιο των αξιών που πρεσβεύει η EESTEC. Δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια, οργανωνόμαστε, προσπαθούμε, επιμένουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία που αξίζει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για κάθε δράση.

Ποιός;
Eestec-logo

EESTEC LC Athens - Διοργανωτής του Job Fair Athens

Όνομα Ευρωπαϊκού Οργανισμού: Electrical Engineering STudents’ European assoCiation (EESTEC)

Όνομα Τοπικής Επιτροπής: EESTEC Τ.Ε. Αθήνας

Χαρακτήρας οργανισμού: φοιτητικός, εθελοντικός μη κερδοσκοπικός, πανευρωπαϊκός

Μέλη: Φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών που σπουδάζουν σε πολυτεχνικές και πανεπιστημιακές σχολές της Ευρώπης.

Ιστορικές πληροφορίες: Ιδρύθηκε στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας το 1986, ενώ από το 1995 θεωρείται αναγνωρισμένος οργανισμός, με έδρα του το Ντελφτ της Ολλανδίας. Στην Αθήνα ιδρύθηκε το 2004 στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Χώρες δραστηριοποίησης: 28 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, στις οποίες υπάρχουν 55 τοπικές επιτροπές.

Στόχοι:

 • Προαγωγή και ανάπτυξη διεθνών σχέσεων, ανταλλαγή ιδεών.
 • Ανάπτυξη επικοινωνιακών ικανοτήτων, καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας ανάμεσα σε μελλοντικούς μηχανικούς.
 • Βελτίωση της τεχνολογικής εκπαίδευσης των ευρωπαίων φοιτητών ηλεκτρολόγων μηχανικών.
 • Αξιοποίηση θεωρητικών γνώσεων σε πρακτικές εφαρμογές.
 • Δημοσίευση και ενημέρωση για επιστημονικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο των ηλεκτρολόγων μηχανικών μέσω του περιοδικού που εκδίδει.
 • Πληροφόρηση για το εκπαιδευτικό σύστημα και τη βιομηχανία άλλων χωρών.
 • Διεύρυνση επαγγελματικών προοπτικών σε διεθνές επίπεδο.

Δράσεις: διοργάνωση διεθνών workshops, πολιτισμικών ανταλλαγών, ημερίδων, σεμιναρίων και συμμετοχή σε φοιτητικούς διαγωνισμούς

Με τη στήριξη: του ΕΜΠ, του προγράμματος Youth in Action της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καθηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Επίσημη Ιστοσελίδα: http://eestec.ntua.gr/

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Eui_resized
Εύη Ουζουνίδου
Fund Raising Coordinator

Με λένε Εύη Ουζουνίδου και είμαι τελειόφοιτη της σχολής Χημικών Μηχανικών στο ΕΜΠ. Η σχέση μου με τον εθελοντισμό ξεκίνησε πριν 2 χρόνια όταν διαπίστωσα πως ήθελα να ξεκινήσω κάτι καινούργιο στη ζωή μου, κάτι πιο δημιουργικό καθώς η σχολή και οι βόλτες πλέον δεν με κάλυπταν. Έτσι ανακάλυψα το Job Fair Athens και ,αν και δεν συνηθίζω να το λέω, ήταν από τις καλύτερες επιλογές που έκανα μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Μόλις έκλεισε ο κύκλος του JFA18 αναλογιζόμενη πόσα που προσέφερε η όλη εμπειρία πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ξανά φέτος ,παρά την πίεση του πτυχίου που πλησιάζει, αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες. Για αυτό τον λόγο βρίσκεται λοιπόν η φωτογραφία μου σε αυτή την σελίδα. Μέσα από το Job Fair Athens 2019 δοκίμασα τον εαυτό μου, πίστεψα περισσότερο στις δυνατότητες μου, έμαθα από άλλους ανθρώπους και πέρασα καλά. Παρά τα ξενύχτια, τις ώρες που αφιερώσαμε όλοι μας σε αυτήν την προσπάθεια, τα πράγματα που αφήσαμε για λίγους μήνες πίσω μας, τώρα που έφτασε στο τέλος της αυτή η εμπειρία συνειδητοποιώ ότι θα το έκανα όλο απ’ την αρχή ξανά και ξανά!

Eirini_resized
Ειρήνη Πυτιανού-Δεσποτοπούλου
Human Resources & Delegate Experience Coordinator

Είμαι η Ειρήνη και είμαι τριτοετής φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ και αν με ρωτούσες πριν ένα χρόνο να γράψω ένα κείμενο για τον εαυτό μου θα σου απαντούσα πως δεν θα χρειαστεί και πως “δεν είμαι εγώ για αυτά”. Από το Job Fair Athens, λοιπόν, κέρδισα να ανήκω και εγώ σε “αυτά”. Μέσω αυτής της ομάδας κατάφερα να πετύχω πολλά από τα όνειρά μου που, προηγουμένως, δεν πίστευα πως μπορώ να καταφέρω. Έμαθα να βάζω στόχους πέρα από εμένα και να τους καταφέρνω, όμως, πάνω από όλα έμαθα να περιτριγυρίζομαι από άτομα με πάθος για αυτό που κάνουν, με ενέργεια και αγάπη για το όραμα που θέλουν να υπηρετήσουν. Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά αν δεν είχα αναλάβει τόσο την ομάδα του Delegate Experience, όσο και των Human Resources (γιατί ένας τομέας δεν είναι ποτέ αρκετός). Για αυτόν τον λόγο, με τη σειρά μου, θέλω μέσα από τον ρόλο μου, οι επισκέπτες μας αλλά και οι εθελοντές μας να δουν ό,τι βλέπω και εγώ στο Job Fair Athens και να αποκομίσουν όσα ονειρεύονται για τον εαυτό τους Ελπίζω, λοιπόν, κάθε άτομο που ασχολήθηκε με το Job Fair Athens είτε ως μέλος της ομάδας του, είτε ως επισκέπτης να βρήκε την δύναμη και το θάρρος να κάνει ένα ακόμη βήμα για να πετύχει τα όνειρά του, να κατάλαβε πως το μέλλον είναι στο χέρι του και να αντιλήφθηκε για ποιον λόγο όλοι εμείς είμαστε περήφανοι που το βοηθήσαμε.

Silvia_resized
Σίλβια Βλάχου
Logistics Coordinator

Είμαι η Σίλβια και είμαι τελειόφοιτη της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο ανακάλυψα το Job Fair Athens και αποφάσισα να συμμετέχω εθελοντικά σε αυτό. Μετά από 5 μήνες δουλειάς ήξερα ότι θέλω να είμαι μέρος του και την επόμενη χρονιά. Ήξερα ότι θέλω να ξαναζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία, να αναπτυχθώ, να γνωρίσω και άλλους υπέροχους ανθρώπους που δουλεύουν με πάθος για τα όνειρα τους και να ξαναδώ νέους ανθρώπους χαρούμενους επειδή είναι πλέον ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους. Έτσι λοιπόν μερικούς μήνες μετά, αν και αρχικά με πολλές επιφυλάξεις, δήλωσα για τη θέση του Logistics Coordinator, ώστε να κάνω την εκδήλωση που θα ήθελα να δω ως επισκέπτης. Παρά τους 6 μήνες πολλής δουλειάς και ξενυχτιών μπορώ να πω ότι αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα δήλωνα ξανά γι’ αυτή τη θέση και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη! Θα είμαι πάντα ευγνώμων στο JFA19 για τους ανθρώπους που γνώρισα, αλλά και γιατί μέσα από αυτό άνοιξαν οι ορίζοντές μου, κατάλαβα ότι μπορώ να ασχοληθώ και με άλλα αντικείμενα, εξελίχθηκα και πίστεψα περισσότερο στις ικανότητες μου. Ελπίζω η προσπάθεια όλων μας να βοηθήσει και εσένα να πετύχεις τους στόχους σου, να μη φοβάσαι να κυνηγήσεις τα όνειρα σου όσο άπιαστα και αν φαίνονται και να καταλάβεις ότι το μέλλον σου το δημιουργείς εσύ!

Dimitris_resized
Δημήτρης Φειδάνογλου
Public Relations Coordinator

Σε μια συζήτηση που είχαμε οι 4 μας, λέγαμε πώς φανταζόμασταν ο ένας τον άλλον στα επόμενα χρόνια. Τα κορίτσια απάντησαν ομόφωνα ότι με φαντάζονται σε έναν μεγάλο χώρο γεμάτο κόσμο και να πηγαινοέρχομαι με ένα ακουστικό στο αυτί. Κάπως έτσι λοιπόν με γνωρίζετε και εσείς σήμερα. Όταν ξεκίνησα πριν τρία χρόνια να σπουδάζω στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, οι γονείς μου μάλλον περίμεναν να με δουν σε κάποια πρεσβεία ή στον ΟΗΕ. Συμμετέχοντας όμως σε εξωπανεπιστημιακές δραστηριότητες, γεννήθηκε η αγάπη μου για την επικοινωνία, το marketing και τη διαφήμιση. Εστιάζοντας, λοιπόν, σε αυτόν τον κλάδο, επενδύω όλο μου το πάθος και την αγάπη στο Job Fair Athens 2019 εδώ και 6.5 μήνες, διεκπεραιώνοντας τις επικοινωνιακές δραστηριότητες της διοργάνωσης και την προώθηση των δράσεών της. Και μπορώ και εγώ με τη σειρά μου να με φανταστώ σε αυτόν τον χώρο και στο μέλλον, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα με στερηθεί ο ΟΗΕ - και του ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά. Εάν κρατήσω ένα πράγμα από το Job Fair Athens, θα είναι πως ο κόπος και η προσπάθεια όλης της ομάδας όλο αυτό το διάστημα είναι ο λόγος που ήρθες εδώ σήμερα, που βελτίωσες το βιογραφικό σου, που ανακάλυψες τι θέλεις να κάνεις μετά το πτυχίο ή που βρήκες τη δουλειά των ονείρων σου. Και μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο περήφανος σήμερα.

Oc_resized
Oversight Committee

Δύο από τους σημαντικότερους παράγοντες της επιτυχίας της εκδήλωσης, πιστεύουμε ότι είναι οι αξίες του JFA και η εμπειρία που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτηθεί. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος ο δικός μας, της Oversight Committee, δηλαδή να "προστατεύσουμε" την φετινή οργανωτική επιτροπή από λάθη που κάναμε, να μεταδώσουμε επιτυχημένες τακτικές και να στηρίξουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί. Η εμπειρία που έχουμε από τη συμμετοχή μας σε προηγούμενες οργανωτικές επιτροπές και κυρίως η αγάπη μας για αυτό το θεσμό που τα τελευταία 5 χρόνια έχει αλλάξει την σχέση εταιρειών με φοιτητές στην Ελλάδα, αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας. Once in Job Fair Athens, always in Job Fair Athens!

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Fund Raising

Fund Raising Team 1

George_kokoris_photo_140x140
Γιώργος Κόκορης - Κόγιας
Konstantinos_chiotis_photo_140x140
Κωνσταντίνος Χιώτης
John_kalogeropoulos_photo_140x140
Γιάννης Καλογερόπουλος
Michaela_kourgitakou_photo_140x140
Μιχαέλα Κουργιτάκου
Christina_zacharaki_photo_140x140_(1)
Χριστίνα Ζαχαράκη - Ρήγα
Christina_zacharia_photo_140x140
Χριστίνα Ζαχαρία
Stela_zhara_photo_140x140
Στέλλα Ζάρα
Resized_5c770e4513eb2
Σταμάτης Αλεξανδρόπουλος

Fund Raising Team 2

%ce%9f%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%82_x%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b7%ce%bb%ce%ac%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%82_140x140_(1)
Ορέστης Χατζηλάμπος
%ce%94%cf%8e%cf%81%ce%b1_%ce%9a%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%bc%cf%8d%ce%b4%ce%b1_140x140_(1)
Δώρα Κρεμμύδα
%ce%91%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae_%ce%92%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%af%ce%bf%cf%85_140x140
Αγγελική Βέλλιου
%ce%a7%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82_%ce%94%ce%b5%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%ac%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%82_140x140_(1)
Χρήστος Δελησάββας
%ce%99%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%b7_140x140
Ιωάννα Καλλιούπη
%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82_%ce%91%ce%bb%ce%b5%ce%b2%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%82_140x140
Γιώργος Αλεβίζος

Fund Raising Team 3

%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%cf%81%cf%85%cf%80%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%8d_140x140
Κατερίνα Κρυπωτού
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%a1%ce%ac%ce%ba%ce%ba%ce%b1_140x140
Μαρία Ράκκα
%ce%96%cf%89%ce%ae_%ce%94%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85_140x140
Ζωή Δρακοπούλου
%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82_%ce%a4%cf%83%ce%af%ce%bd%ce%bd%ce%b1%cf%82_140x140
Κωνσταντίνος Τσίννας
%ce%a7%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82_%ce%9a%ce%bf%cf%8d%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%82_140x140
Χρήστος Κούγιας
%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%a4%ce%b6%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85_140x140
Κατερίνα Τζενετοπούλου
%ce%95%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7_%ce%9a%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%af%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85_140x140
Ελένη Καρακίτσου
%ce%91%ce%bb%ce%ad%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82_%ce%96%ce%af%ce%bf%cf%85_140x140
Αλέξανδρος Ζίου

Fund Raising Team 4

%ce%91%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b1_%ce%a3%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7_140x140
Αλεξάνδρα Σταυριανίδη
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%ac%ce%ba%ce%b7_140x140
Μαρία Καλαμάκη
%ce%99%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%86%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%91%ce%bc%ce%bf%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%ac%ce%ba%ce%b7_140x140
Ιωσηφίνα Αμοιραδάκη
%ce%9c%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%85_%ce%95%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7_140x140
Ελένη Μαυρογονάτου
%ce%9a%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%86%cf%8d%ce%bb%ce%bb%ce%b7_%ce%95%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7_140x140
Καριοφύλλη Ελένη
Missing_avatar
Γιώργος Δημάκος

Fund Raising Team 5

%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%cf%81%cf%85%cf%80%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%8d_140x140
Κατερίνα Κρυπωτού
Rolandos_potamias_photo_140x140
Ρολάνδος Ποταμιάς
%ce%a4%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%82_%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b6%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%b9%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82_140x140
Τάσος Παπαζαφειρόπουλος
%ce%a0%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%82_%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85_140x140
Πάνος Παπαχρήστου
Marina_kontalexi_140x140
Μαρίνα Κονταξέλη
Missing_avatar
Ελένη Ελπίδα Καψάλη

Public Relations

Web Marketing Team

Myrto_plemmenou_140x140
Μυρτώ Πλεμμένου
%ce%9c%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%b7%ce%9a%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b7_140x140
Μαίρη Καρατζογλίδη
%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7_140x140
Κατερίνα Κοπανίδη
%ce%91%cf%80%cf%8c%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%82_%ce%a3%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%bb%ce%ae%cf%82-%ce%a1%ce%ae%ce%b3%ce%b1%cf%82_140x140
Απόστολος Σουφλής - Ρήγας
%ce%98%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%8e%cf%81%ce%b1_%ce%a4%cf%83%ce%b5%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b1_140x140
Θεοδώρα Τσεκούρα

Live Promotion Team

Giorgos_verdi_140x140
Γιώργος Βέρδη
%ce%a4%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1_%ce%9b%ce%b9%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d_140x140
Τάνια Λιβανού
%ce%a7%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82_%ce%9a%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%b7%cf%82_140x140
Χρήστος Καραβασίλης
%ce%9a%ce%ac%ce%bb%ce%b9%ce%b1_%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85_140x140
Κάλια Κωνσταντίνου
%ce%9d%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%84%ce%b1%cf%82_%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%b4%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82_140x140
Νικήτας Καλαϊδόπουλος
Ioanna_giannikou_140x140
Ιωάννα Γιαννίκου

Media Sponsors Team

%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82_%ce%a0%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82_140x140
Γιώργος Πλασκασοβίτης
%ce%92%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%b1_%ce%a7%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85_140x140
Βάσια Χριστοδούλου
%ce%94%ce%ae%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%b1_%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%ba%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b1_140x140
Δήμητρα Παπακώστα
%ce%95%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%82_%ce%9c%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%bf%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%ac%ce%b2%ce%b1_140x140
Ειρηναίος Μουτσογκλάβα
%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%a3%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b1_140x140
Κατερίνα Σαλονίκα
%ce%9b%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b6%ce%ae_140x140
Λιάνα Κουτζή
%ce%92%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85_%ce%a3%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b1__140x140
Σταυρούλα Βέλλιου
%ce%95%cf%81%cf%89%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%b7_%ce%a3%ce%bc%cf%85%cf%81%ce%bd%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7_140x140
Ερωφίλη Σμυρνιωτάκη

Content Creators Team

%ce%9b%ce%ad%ce%ba%ce%ba%ce%b1_%ce%9b%cf%85%ce%b4%ce%af%ce%b1_%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%84_%ce%bc%cf%80%ce%b9%cf%86%cf%84%ce%ad%ce%ba%ce%b9%ce%b1_140x140
Λυδία Λέκκα
%ce%91%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae_%ce%a1%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%852_140x140
Αγγελική Ρηγοπούλου
%ce%a3%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%82_%ce%96%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82_140x140_(1)
Στέλιος Ζησιάδης
%ce%86%cf%81%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b9%cf%82_%ce%a0%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d_%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac_140x140
Άρτεμις Πυλαρινού
%ce%86%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%82_%ce%96%ce%bf%cf%81%ce%bc%cf%80%ce%ac%cf%82__140x140
Άγγελος Ζορμπάς
%ce%9f%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1_%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85_140x140
Ουρανία Καλογεροπούλου

Delegate Experience

Main Event Projects Team

%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82_%ce%a0%cf%85%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%82_140x140
Κωνσταντίνος Πυθαρούλιος
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%ce%bb%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%83%ce%ac%ce%bd%ce%b7_140x140
Μαριάνα Κλεμπετσάνη
%ce%96%cf%89%ce%ae%ce%9b%cf%8c%ce%b7_140x140
Ζωή Λόη
%ce%a0%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%82_%ce%9c%ce%b9%cf%83%ce%b9%cf%81%ce%bb%ce%ae%cf%82_140x140
Πάνος Μισιρλής
%ce%86%ce%bd%ce%bd%ce%b1_%ce%9b%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b7_140x140
Άννα Λουκανάρη
%ce%9b%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%a4%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%b1_140x140
Λίνα Τσαρούχα
%ce%a3%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%82_%ce%9d%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%ae%cf%82_140x140
Στέλιος Νικολής
%ce%91%ce%bb%ce%af%ce%ba%ce%b7_%ce%91%cf%81%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%8d_%ce%a0%ce%b1%cf%80%cf%80%ce%ac__140x140
Αλίκη Αργυρού - Παππά
%ce%94%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b7_%ce%9c%cf%80%cf%81%ce%af%ce%bb%ce%bb%ce%b7_140x140
Δανάη Μπρίλλη

Side Events Team

%ce%91%ce%bd%ce%b8%ce%ae_140x140
Ανθή Μποζίκη
%ce%9c%ce%ac%ce%b3%ce%b4%ce%b1_140x140
Μάγδα Τσόχα
%ce%89%ce%bb%ce%b9%ce%b1_140x140
Ήλια - Δανάη Τσιγκρή
%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1_140x140
Κωνσταντίνα Καράμπαλη
%ce%91%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%ac_140x140
Αθηνά Σαραντοπούλου
%ce%a7%cf%81%cf%85%cf%83%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%ae_140x140
Χρυσαυγή - Μαρία Ιωαννίδη
%ce%94%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%b1_140x140
Δέσποινα Βαρδουνιώτη

Human Resources

Team Coaches

%ce%9c%cf%85%cf%81%cf%84%cf%8e_%ce%a0%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85_140x140
Μυρτώ Πούλου
Evachiou_photouz_140x140
Εύα Χίου
Anastasiakarageorgiou_140x140
Αναστασία Καραγεωργίου

Training & Activities Team

%ce%a3%ce%ae%ce%bb%ce%b9%ce%b1_%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%ac%ce%ba%ce%b7_140x140
Σήλια Μαροπάκη
%ce%91%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae_%ce%9c%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%ae_140x140
Αγγελική Μπογιαντζή
%ce%94%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82_%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82_140x140
Δημήτρης Κωνσταντινίδης
%ce%9b%cf%85%ce%b4%ce%af%ce%b1_%ce%a0%ce%b1%cf%81%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b1_140x140
Λυδία Παρλαβάντζα
%ce%94%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82_%ce%a7%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%ae%cf%82_140x140
Δημήτρης Χατζής
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%a7%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7_140x140
Μαρία Χιωτέλη
%ce%93%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1_%ce%96%cf%89%ce%ae_%ce%9c%ce%b9%cf%87%ce%ac%ce%bb%ce%b7_140x140
Γεωργία Ζωή Μιχάλη

Logistics

Logistics Team 1

%ce%9c%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7_%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%8c%cf%80%ce%b7_140x140
Καλλιόπη Μπαριτάκη
%ce%a0%ce%b9%cf%84%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%82_%ce%93%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82_140x140
Γιάννης Πιτόσκας
%ce%a5%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ae_%ce%a0%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85_140x140
Υπαπαντή Πελεκάνου
%ce%a3%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7%cf%82_%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82_140x140
Κωνσταντίνος Σταμούλης
%ce%92%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7_%ce%94%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ad%ce%bb%ce%b1_140x140_(1)
Δανιέλα Βαρκαράκη
Received_269373507265890_140x140
Σπύρος Αρμενιάκος
%ce%9c%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7_%ce%93%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1_140x140
Γεωργία Μπαριτάκη

Logistics Team 2

%ce%91%ce%bb%ce%af%ce%ba%ce%b7_%ce%9c%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%85_140x140
Αλίκη Ματιάτου
%ce%91%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7%cf%82_%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85_140x140
Αντώνης Παπαοικονόμου
%ce%a7%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%9c%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%ac%cf%81%ce%b7_140x140
Χριστίνα Μελισσάρη
%ce%98%ce%b5%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%82_%ce%a4%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%87%ce%ac%cf%82_140x140
Θεμιστοκλής Τσαρούχας
%ce%95%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7_%ce%9a%ce%bf%cf%8d%ce%b3%ce%b9%ce%b1_140x140
Ελένη Κούγια
%ce%91%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7%cf%82_%ce%98%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82_140x140
Αριστομένης Θεοδωρίδης
Nikos_koutsoukos_prelorentzos_140x140
Νίκος Κουτσούκος - Πρελορέντζος

IT Team

Stathis_140x140
Γιώργος Στάθης

Graphic Designers Team

Resized_5c77088e3f34f
Μαρία Τζιβίλογλου
Resized_5c77097d85f6e
Λεωνίδας Αβδελάς
Resized_5c7709be2f6ba
Αναστασία Καραγεωργίου