Το πρόγραμμα ομιλιών της 1ης & της 2ης μέρας του Job Fair Athens 2019!

Δημοσιεύθηκε στις 09-04-19

 

 

 

 

 

 

 

Program

 

Βρισκόμαστε δύο μόλις μέρες πριν την έναρξη του Job Fair Athens 2019 και ελπίζουμε να είσαι το ίδιο έτομος όσο και εμείς! Για την ώρα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, ώστε να είσαι πλήρως προετοιμασμένος καθώς θα έρχεσαι και να ξέρεις τι θες να παρακολουθήσεις από τις παράλληλες δράσεις μας. Περισσότερες πληροφορίες για όλες αυτές μπορείς να βρεις και στα social media μας!

Μην ξεχάσεις να κάνεις την προεγγραφή σου δωρεάν εδώ: bit.ly/jfa-register

Διάβασε περισσότερα »

Workshops

Δημοσιεύθηκε στις 02-04-19

Στο Job Fair Athens, πέρα από τις πολυάριθμες εταιρίες που θα βρίσκονται εκεί για να τις γνωρίσεις,τις Ομιλίες, τα Panels και τα Corners, ένα μεγάλο  πλήθος από Workshops θα είναι επίσης διαθέσιμο, έτοιμο να σου προσφέρει το κάτι παραπάνω! Ετοιμάσου για μια πιο διαδραστική εμπειρία, που έχεις όχι μόνο να ακούσεις αλλά και να πράξεις εσύ ο ίδιος! Είσαι έτοιμος; Εάν ναι, δήλωσε συμμετοχή εδώ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1. Interview tips: How ready are you? (Πέμπτη 11/4, 11.00 - 12.30)

Και αν αγχώνεσαι στη σκέψη και μόνο μιας πιθανής συνέντευξης για απασχόληση, τότε δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις αυτό το Workshop! Να μάθεις εκ πρώτης όψεως, τα βασικά αλλά και όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέριες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

2. Η Τέχνη της Δημόσιας Ομιλίας. (Πέμπτη 11/4, 13.00 - 14.15)

Αναρωτιέσαι για το ποια στοιχεία είναι εκείνα που συνθέτουν έναν καλό ομιλητή; Θέλεις να πάρεις και εσύ χρήσιμες συμβουλές και υποδείξεις για το πως να εκθέσεις τον εαυτό σου με άνεση στο κοινό; Η ομάδα των theSPEAKERS, είναι εδώ, έτοιμη να σε κάνει άσσο σε κάθε είδους ομιλία!

3. ‘The Art and Craft of Resilience’. (Πέμπτη 11/4, 15.45 - 17.15)

Ένα διαδραστικό εργαστήρι διάρκειας 90 λεπτών για τη ψυχική ανθεκτικότητα, καθώς και την

αξιοποίηση αποτελεσματικών στρατηγικών προκειμένου να είμαστε ψυχικά ανθεκτικοί σε ένα

συνεχώς μεταβαλλόμενο και "προκλητικό" περιβάλλον.

4. Βιωματικό Σεμινάριο Διαχείρισης Χρόνου. (Παρασκευή 12/4, 11.00 - 12.30)

Αν είσαι, τώρα, από τους πιο αγχώδης αν νιώθεις συνεχώς την πίεση να σε βάλλει από παντού και να μην ξέρεις πως να ανταποκριθείς και τι στόχους να θέσεις. Αν ακόμα και αυτή η μεγάλη περίοδος λόγου σε άγχωσε. Αλλά και αν είσαι από εκείνους που έχουν ένα μικρό προβληματάκι με τον χρόνο τους, που όσο και αν το θέλουν δεν μπορούν να τον διαχειριστούν, τότε αυτό είναι το Workshop σου! Εδώ θα μάθεις από τους ειδικούς, όλα εκείνα που σου χρειάζονται, ώστε βγαίνοντας από την πόρτα της αίθουσας να ξεκινήσεις μια κάπως αλλιώτικη ζωή από πριν! Πιο οργανωμένη και αποτελεσματική! 

5. Η 360ο αξιοποίηση των Social Media στην Αναζήτηση Εργασίας. (Παρασκευή 12/4, 13.00 - 14.15)

Ένα Workshop για εσένα που θέλεις να μάθεις πως να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σαν το σπουδαιότερο brand στην ιστορία! Λάβε χρήσιμες συμβουλές για το πως να βελτιώσεις την παρουσία σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώσου για την σημασία και τα οφέλη του Networking. Και επειδή ξέρουμε πως το LinkedIn σε καίει εδώ και καιρό...θα μάθεις πολλά και για αυτό!6. Project Management & How to Team Build. (Παρασκευή 12/4, 14.45 - 16.45)

Αν σε ενδιαφέρει να ακούσεις δυο λόγια για το Project Management, αλλά επειδή είσαι και από αυτούς που δεν τις μπορούν τις πολλές...

Διάβασε περισσότερα »

Mock Interviews

Δημοσιεύθηκε στις 02-04-19

Αν δεν σου αρέσει να μένεις απλά στη θεωρία, αλλά χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω, εμείς είμαστε εδώ για να στο προσφέρουμε και αυτό! Σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του Ζαππείου, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ένα One on One πλασματικό Interview, που θα μπορέσεις να δοκιμάσεις τον εαυτό σου αλλά και να λάβεις στο τέλος εξατομικευμένες συμβουλές για την βελτίωσή σου.

Τα Mock Interviews  θα πραγματοποιηθούν και τις δύο ημέρες της διημερίδας μας, στις 11 & 12 Απριλίου, κατά τις ώρες 15:30 - 17:30.

Αν  η διαδραστικότητα, λοιπόν, σε ενδιαφέρει, τότε μην αφήσεις αυτή την τέλεια ευκαιρία να πάει χαμένη!


  • Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου εδώ.

  • Διάλεξε την ώρα του ραντεβού σου, από το mail που θα σου στείλουμε.

  • Be there για την πλασματική σου συνέντευξη!

*Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να έχεις κάνει προηγουμένως προεγγραφή και στην εκδήλωση, επίσης δωρεάν!

Διάβασε περισσότερα »

LinkedIn Corner

Δημοσιεύθηκε στις 02-04-19

Αν πιστεύεις, όπως εμείς, ότι το LinkedIn, είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο στα χέρια του επαγγελματία, τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο LinkedIn Corner, που θα πραγματοποιείται και τις δύο ημέρες της διημερίδας μας, στις 11 & 12 Απριλίου στο Ζάππειο μέγαρο, υπό την αιγίδα εξειδικευμένων στελεχών της Career In Progress.

Στο LinkedIn Corner μας, θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις το LinkedIn Profile σου στους ειδικούς, και να λάβεις εξατομικευμένες συμβουλές για την ισχυροποίηση του. Θα διαδραματιστεί και τις δύο ημέρες τις εκδήλωσης από τις 11:00 έως τις 15:00.


  • Εκδήλωσε αρχικά το ενδιαφέρον σου στην φόρμα που θα βρεις εδώ έως τις 5/4.

  • Έλεγξε τα mail σου.

  • Διάλεξε το ραντεβού σου, από το mail που θα σου στείλουν οι υπεύθυνοι!

Σε περιμένουμε!

*Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να έχεις κάνει προηγουμένως προεγγραφή και στην εκδήλωση, επίσης δωρεάν!

Διάβασε περισσότερα »

CV Corner

Δημοσιεύθηκε στις 02-04-19

Aναρρωτιέσαι αν το βιογραφικό σου αναδεικνύει αποτελεσματικά τις δεξιότητές σου;

WORRY NOT! Γιατί κατά τη διάρκεια του Job Fair Athens 2019, 11 & 12  Απριλίου (από τις 11:00 έως τις 15:00), θα πραγματοποιηθεί για 5η φορά CV Corner, όπου εθελοντές φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ θα σου δώσουν στοχευμένες συμβουλές βάσει του δικού σου βιογραφικού.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Συμπλήρωσε την παρούσα φόρμα.

Δημιούργησε προφίλ επισκέπτη στο website του Job Fair Athens

      http://www.jobfairathens.gr/students/new 


  • Aνέβασε το βιογραφικό σου μέσω του προφίλ σου.

  • Διάλεξε την ώρα του ραντεβού σου από το mail που θα σταλεί μετά την παρούσα αίτηση.

  • Τέλος, την ημέρα της εκδήλωσης, πρέπει να παρευρεθείς στο CV Corner για να πραγματοποιήσεις το ραντεβού σου με τον εθελοντή - σύμβουλό σου, ο οποίος θα προτείνει πιθανές αλλαγές για τη βελτίωση του βιογραφικού σου.

Δήλωσε Συμμετοχή έως τις 5/4 εδώ.

Σε περιμένουμε!

*Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να έχεις κάνει προηγουμένως προεγγραφή και στην εκδήλωση, επίσης δωρεάν!

Διάβασε περισσότερα »