En_flag
Ασημένιος Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 2001
Eworx_logo_(1)

EWORX A.E

IT, Consulting

W: http://www.eworx.gr

T: 2106148360

Τμήμα R&D

ΝΑΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

Η EWORX A.E. είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψηφιακής επικοινωνίας και ανάπτυξης λογισμικού. Έχει σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό με το με το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων της να προέρχεται από συμβάσεις με σημαντικούς οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γενικές Δ/σεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, European Agencies κλπ), εταιρείες από την Ευρώπη και τα ΗΑΕ. Η EWORX πρωταγωνιστεί στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας προσφέροντας ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών (στρατηγική επικοινωνίας, UX, customer insight & tracking, social media marketing), υπηρεσιών ανάπτυξης για το Διαδίκτυο και τα έξυπνα κινητά, φιλοξενίας (cloud hosting) και υποστήριξης. Αναπτύσσει προϊόντα και προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού για τη Διαχείριση Περιεχομένου (Drupal, Liferay, TOOLIP), την Διαχείριση Έργων και επιχειρησιακών πόρων (European Institutions ERP) και την διαδραστική οπτικοποίηση δεδομένων (data visualization). Οι εφαρμογές της EWORX διέπονται από τις αρχές της "σχεδίασης για όλους" με στόχο όλοι οι χρήστες να έχουν πρόσβαση στη γνώση και την πληροφορία, στην κατεύθυνση μιας κοινωνίας που δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Το αντικείμενο των εργασιών μας απαιτεί σημαντική εξειδίκευση και τα έργα μας διακρίνονται από υψηλό βαθμό καινοτομίας ενώ υλοποιούνται με μεθοδολογίες και διαδικασίες ανάπτυξης και διασφάλισης ποιότητας που διαθέτουν ελάχιστες εταιρείες στην Ευρώπη. Η εταιρεία διακρίθηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο καθώς εντάχθηκε στην λίστα του 2016 INC EU5000, των ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στην Ευρώπη, καταλαμβάνοντας την θέση 3521 (http://www.inc.com/profile/eworx-sa).

 

Οι πελάτες μας (ενδεικτικά):

  • Στο εξωτερικό: European Commission European Parliament Europass European Centre for the Development of Vocational Training (Cedefop) European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) European Training Foundation (ETF) European Union Institute for Security Studies (EUISS) Joint Research Centre (JRC) European Securities and Markets Authority (ESMA) European Insurance and Occupational Pensions Authority (EIOPA) European Free Trade Association (EFTA) Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE) European Chemicals Agency (ECHA) Europol (European Union’s Law Enforcement Agency) European Institute for Gender Equality (EIGE) European Aviation Safety Agency (EASA) European Economic and Social Committee (EESC) European Institute of Innovation & Technology (EIT) Community Plant Variety Office Communautaire des Variétés Végétales (CPVO-OCVV) Publications Office of the European Union (OPOCE) Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises - EASME European Environment Agency (EEA) European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction (EMCDDA) ROMTENS Foundation Macropolis

 

  • Στην Ελλάδα: Η Καθημερινή Treasure Lab Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο Συνήγορος του Πολίτη Bostanistas.gr Ελευθεροτυπία Dancepress.gr Hellenic American Union PALSO Ίδρυμα Κουρτέση

Κουλτούρα & Στόχος

Ο στόχος μας είναι να παραδίδουμε στους πελάτες μας πρωτοποριακά και ποιοτικά προϊόντα που να ικανοποιούν τις ανάγκες τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Κάθε νέο ελληνικό ή ευρωπαϊκό έργο που αναλαμβάνουμε αποτελεί για μας πρόκληση για νέα τεχνολογική εξέλιξη, καινοτομία και αριστεία. Για το λόγο αυτό έχουμε υιοθετήσει μεθοδολογίες ‘agile’ και τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υποστήριξη των έργων μας. Υπάρχει πάντα στενή και αρμονική συνεργασία μεταξύ των διαχειριστών έργων και των ομάδων ανάπτυξης (προγραμματιστές, σχεδιαστές) σε όλη την διάρκεια παραγωγής. Οι διαχειριστές έργων είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας και είναι αυτοί που θα μεταφέρουν και θα συζητήσουν με τις ομάδες υλοποίησης τις λύσεις για την ικανοποίηση των προδιαγραφών. Προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις εξελίξεις και έχουμε στην διάθεσή μας μια συνεχώς αναπτυσσόμενη βάση γνώσεων και τεχνογνωσίας ώστε να διευκολύνεται η καθημερινή μας εργασία. Οι κεντρικοί άξονες λειτουργίας της επιχείρησης είναι η αριστεία και η άμιλλα, η συνεργασία και η ομαδικότητα και ο σεβασμός στην προσωπικότητα του ατόμου και στην εκδήλωση της δημιουργικότητάς του.

Ιστορία

Η EWORX A.E ιδρύθηκε το 2001 και είναι μια ανεξάρτητη, ελληνική εταιρεία ψηφιακής επικοινωνίας με έδρα της στην Αθήνα και γραφεία σε Αθήνα και Βρυξέλλες. Τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρείας, χαρακτηριζόμενα από έντονη εξωστρέφεια, στόχευσαν από την αρχή στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα στο τμήμα παροχής υπηρεσιών ψηφιακής επικοινωνίας προς τους οργανισμούς της Ε.Ε. Σταδιακά, η προσπάθεια αυτή έφερε αποτέλεσμα και οδήγησε στην δημιουργία ενός σημαντικού πελατολογίου και ενός κύκλου εργασιών που προέρχεται κατά 90% και πλέον από το εξωτερικό. Η εταιρεία ξεκίνησε με μια ομάδα δέκα στελεχών -μαζί με τους αρχικά τέσσερις μετόχους- και, σήμερα φτάνει να απασχολεί περισσότερα από 45 άτομα, αναζητώντας συνεχώς ικανά στελέχη για περαιτέρω ενίσχυση της δύναμής της.

Βραβεία & Διακρίσεις

  • Greek Exports Awards 2016: Η εταιρεία διακρίθηκε κερδίζοντας το Silver Award στην κατηγορία « Top Services Export Company» των Greek Exports Awards 2016.

 

  • Inc. 5000 EUROPE: Η Eworx κατέλαβε τη θέση #3521 στη λίστα με τις 5000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές εταιρείες για το 2016.

 

  • Greek Exports Awards 2015: Η εταιρεία διακρίθηκε κερδίζοντας το Bronze Award στην κατηγορία Top Services Company στην διοργάνωση Greek Exports Awards 2015.

 

  • Greek Exports Awards 2014: Η εταιρεία διακρίθηκε κερδίζοντας το 3ο βραβείο στην κατηγορία Υπηρεσιών/Παροχής Υπηρεσιών στην διοργάνωση Greek Exports Awards 2014

 

  • European Newspaper Award 2014: Με δύο ευρωπαϊκά βραβεία από τον διαγωνισμό «European Newspaper Award» τιμήθηκε για το ανανεωμένο σάιτ της η «Καθημερινή» στην κατηγορία των διαδικτυακών μέσων, καθώς και για την διαφορετική παρουσίαση περιεχομένου με κείμενο, βίντεο και φωτογραφίες της σελίδας «Ερευνες» και το θέμα «Κρουαζιέρα χωρίς στρατηγικό σχέδιο».

 

  • E-awards 2013| Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου: Η ειδησεογραφική πύλη protagon.gr απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία ανεξάρτητης ενημέρωσης, στη διοργάνωση των e-awards 2013

 

  • Ermis Awards 2009: Η ειδησεογραφική πύλη Newstime.gr κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία Media & Publications και η πύλη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης κατέλαβε την έκτη θέση στην κατηγορία Other.
 

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Οι άνθρωποι μας είναι η δύναμή μας! Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με κοινούς στόχους και πορεία, γεγονός που έχει συμβάλει στην εξέλιξη της εταιρίας μας όλα αυτά τα χρόνια. Προσφέρουμε ένα φιλικό περιβάλλον με συνεχή εκπαίδευση και διαρκή εξέλιξη για τα στελέχη μας. Ψάχνουμε για νέους με όραμα, θέληση και δυναμική. Ανθρώπους δημιουργικούς, οι οποίοι θέλουν να κάνουν την διαφορά στην ραγδαία εξελισσόμενη ψηφιακή αρένα.

Τρόπος Πρόσληψης

• Αποστολή βιογραφικού (σε περίπτωση φοιτητή-τριας παρακαλούμε να συνοδεύεται από τον μέσο όρο βαθμολογίας καθώς και την βαθμολογία 5 συναφών με το αντικείμενο μαθημάτων) • Συνοδευτική επιστολή όπου υποψήφιος εξηγεί γιατί είναι κατάλληλος για τη θέση • Συστατικές επιστολές • Τεστ αξιολόγησης (ανάλογα με τη θέση) • Σειρά συνεντεύξεων. Η εταιρεία αποζητά την αριστεία και είναι σαφώς τοποθετημένη ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή διάκρισης (φύλο, εθνικότητα, φυλή, αναπηρία, σεξουαλικός προσανατολισμός κλπ).

Στελέχη που θα παρευρεθούν

Σπύρος Μιχαηλίδης, Managing Director Στέφανος Πατέλης, Project Manager/Systems Analyst Αφροδίτη Δούκα, Social Media Professional Φώτης Βατικιώτης, Project Manager Χριστίνα Ντάκου, Senior Admin & HR Executive

Γιατί στηρίζει το JFA

Γιατί αποτελεί μια πρωτοβουλία νέων ανθρώπων η οποία έχει στόχο και αποτέλεσμα. Θέλουμε να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας ώστε νέοι απόφοιτοι με ταλέντο και όρεξη για δημιουργία, να αποφασίσουν να μείνουν στη χώρα μας και να βοηθήσουν για την ανόρθωσή της. Αναζητούμε τους νέους συναδέλφους μας για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας ή θέσεις πρακτικής άσκησης στην εταιρία μας και γνωρίζουμε ότι η συμμετοχή μας στο JFA σίγουρα θα μας φέρει σε επικοινωνία και επαφή με δυναμικούς ανθρώπους-επαγγελματίες που έχουν όρεξη, φιλοδοξίες και αγάπη για το αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Από την προηγούμενη συμμετοχή μας η εμπειρία ήταν θετική, αναζωογονητική και αποτελεσματική.

Moto εταιρείας

Know. Decide. Disrupt

Χρονιές στο JFA

6

Έδρα

Ζαν Μωρεάς 66, 15231 Χαλάνδρι, Αττική

Τόπος δραστηριότητας

Ελλάδα, Κύπρος, ΗΑΕ, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Σουηδία & Φινλανδία.

Δεξιότητες που απαιτούνται

Software Engineers, Business Analysts, User Experience Analysts, Graphic Designers, Project Managers, Data Scientists