En_flag
Απλός Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 1971
Kpmg_nocp_cmyk_euro

KPMG

Consulting

W: https://home.kpmg/gr/el/home.html

T: 2106062100

Τμήμα R&D

ΟΧΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Προωθητικό Υλικό

https://www.youtube.com/watch?v=bIabg9b8K7U&t=60s

Περιγραφή

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 153 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 207 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρείες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative ("KPMG International"), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια. Οι πελάτες μας είναι επιχειρήσεις, φορείς του δημοσίου τομέα καθώς και μη-κερδοσκοπικοί οργανισμοί. Απευθύνονται στην KPMG αναζητώντας ένα σταθερό πρότυπο υπηρεσιών, το οποίο βασίζεται σε υψηλού επιπέδου επαγγελματικές ικανότητες, διορατικότητα και γνώση της τοπικής αγοράς.

Κουλτούρα & Στόχος

Στο επίκεντρο της κουλτούρας μας βρίσκεται ένα σύνολο αξιών, τις οποίες οι άνθρωποί μας ακολουθούν στην καθημερινή επαγγελματική τους πρακτική. Οι αξίες μας καλλιεργούν την ιδέα της κοινής ταυτότητας μέσα στον οργανισμό της KPMG. Αυτές οι αξίες καθορίζουν την επαγγελματική μας πρακτική. Οι αξίες μας συντελούν στην αποτελεσματική συνεργασία και φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους του παγκόσμιου οργανισμού της KPMG International.
 

Ιστορία

Στη χώρα μας, η KPMG παρέχει, από το 1971, ολοκληρωμένες ελεγκτικές, συμβουλευτικές, λογιστικές, φορολογικές και νομικές υπηρεσίες σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Βραβεία & Διακρίσεις

2019: Hellenic Responsible Business Awards (Silver) για τη δράση KPMG Cyber Security Days: Η KPMG στην Ελλάδα κατάφερε να ενημερώσει σε λιγότερο από 1,5 μήνα 960 μαθητές και γονείς σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Το πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε με αφορμή τον Ευρωπαϊκό Μήνα Κυβερνοασφάλειας (ECSM) πρόκειται για μια κοινωνική πρωτοβουλία παγκόσμιας εμβέλειας της KPMG, με στόχο την εκπαίδευση μαθητών δημοτικού και γυμνασίου, αλλά και των ενηλίκων του περιβάλλοντός τους, σχετικά με τη σημασία της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Αποτελεί μέρος των δράσεων της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για τη δια βίου μάθηση και την εκπλήρωση του τέταρτου στόχου βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακή Εκπαίδευση και Δεξιότητες έλαβε η KPMG για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «KPMG Global Cyber Days» (Ημέρες για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο).
 

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Η KPMG είναι χτισμένη πάνω σε γερά θεμέλια εμπιστοσύνης, ποιότητας και συνεργασίας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην δημιουργία μιας κουλτούρας συνεχούς εκπαίδευσης, η οποία θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε εμπιστοσύνη στις γνώσεις σας και να χτίσετε όπως εσείς επιθυμείτε το κεφάλαιο της καριέρας σας. Σας παρέχουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζεσθε για να χτίσετε την καριέρα σας και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Πολλοί από τους ανθρώπους μας έχουν ήδη πολύχρονες και επιτυχημένες καριέρες κοντά μας. Άλλοι, με εφόδια τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις ικανότητες που ανέπτυξαν μαζί μας, κατάφεραν σπουδαία πράγματα στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία. Όποια λοιπόν κατεύθυνση και αν πάρει η καριέρα σας, η διαδρομή σας στην KPMG, θα αποτελέσει εξαιρετική προσθήκη στο βιογραφικό σας. Και όπου και αν σας πάει η ζωή, θα είσαστε πάντα κομμάτι ενός δυνατού και σημαίνοντος επαγγελματικού δικτύου.

Τρόπος Πρόσληψης

Εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού χρησιμοποιούν το σύνολο των σύγχρονων μεθόδων, πρακτικών και εργαλείων αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού.

Στελέχη που θα παρευρεθούν

Θανάσης Κανάργιας, HR Officer
Βάνα Ταμπόνε, HR Specialist

Διαφήμιση Προϊόντων

Γιατί στηρίζει το JFA

Διότι ονειρευόμαστε και εμείς μια Ελλάδα όπου όλοι οι νέοι θα επιλέγουν συνειδητά την επαγγελματική τους πορεία και θα είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία τους σε αυτήν.

Moto εταιρείας

Dare to be different

 

Χρονιές στο JFA

2

Έδρα

3, Stratigou Tombra Street, Aghia Paraskevi

Τόπος δραστηριότητας

Athens

Δεξιότητες που απαιτούνται

Η επιτυχία μας βασίζεται στο εξαιρετικό επίπεδο των ανθρώπων μας. Οι ικανότητες, οι γνώσεις και οι δεξιότητες των ανθρώπων μας, είναι ο κεντρικός παράγων επιτυχίας της KPMG. Μας αρέσει να εργαζόμαστε με ανθρώπους που μοιράζονται τον ίδιο σκοπό. Ανθρώπους που επιθυμούν να συμβάλουν θετικά και να συνεισφέρουν στην κοινωνία. Ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να κάνουν την διαφορά στον κόσμο που ζούμε!