En_flag
Ασημένιος Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 1970
The_logo_rgb

Thenamaris Ships Management Inc.

Shipping Industry

W: https://www.thenamaris.com/

T: 2108909237

Τμήμα R&D

ΟΧΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

Η Thenamaris διαχειρίζεται ένα στόλο ποντοπόρων βαποριών υψηλών προδιαγραφών για λογαριασμό των ιδιοκτητών τους και των πελατών μας, βοηθώντας έτσι να μεταφερθούν αγαθά σε ανθρώπους ανά τον κόσμο, εμπλουτίζοντας τις ζωές τους.

Ο υπό διαχείριση στόλος της Thenamaris απαρτίζεται σήμερα από 85 πλοία, δεξαμενόπλοια και πλοία ξηρού φορτίου ενώ η Thenamaris LNG διαχειρίζεται συνολικά 7 πλοία: 3 πλοία που μεταφέρουν υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) και 4 νεότευκτα πλοία που μεταφέρουν υγροποιημένο αέριο πετρελαίου (LPG).
Παράλληλα, η ομάδα της Thenamaris συντονίζει την κατασκευή 5 νεόκτιστων πλοίων.

Σήμερα, απασχολούμε πάνω από 2900 ναυτικούς και περίπου 300 υπαλλήλους στα γραφεία μας στην Αθήνα.

https://www.youtube.com/watch?v=8uEZEGen6eg

https://www.youtube.com/watch?v=EwS9myMnlFE

Κουλτούρα & Στόχος

Το όραμά μας είναι να είμαστε η πρότυπη εταιρία διαχείρισης πλοίων, καθιερώνοντας τα υψηλότερα πρότυπα για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας, και πάντοτε προσπαθώντας για την ύψιστη ποιότητα.

 Σε ό,τι κάνουμε καθοδηγούμαστε από τις βασικές αρχές μας: Ίση μεταχείριση, Σχολαστικότητα, Ενθουσιασμό και Πρωτοπορία. Οι αρχές αυτές βοηθάνε να δώσουμε μορφή στον τρόπο με τον οποίον δουλεύουμε, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

Ιστορία

Η Thenamaris ιδρύθηκε το 1970 στην Ελλάδα, και μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ‘80 είχε γίνει διεθνώς γνωστή ως μια επιτυχημένη και αξιόπιστη εταιρεία διαχείρισης πλοίων. 

 48 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Thenamaris σήμερα προσφέρει πρώτης τάξεως υπηρεσίες διαχείρισης σε ιδιοκτήτες μοντέρνων δεξαμενόπλοιων και πλοίων ξηρού φορτίου, κτισμένα κυρίως μετά το 2000 (ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου υπό διαχείριση είναι περίπου 9 έτη), με συνολική χωρητικότητα πάνω από 9 εκατομμύρια τόνους φορτίου. Κάθε χρόνο, τα πλοία υπό τη διαχείριση της Thenamaris μεταφέρουν πάνω από 46 εκατομμύρια τόνους φορτίου, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ανά τον κόσμο.

Βραβεία & Διακρίσεις

Η Thenamaris βραβεύτηκε το 2016 ως «Tanker Company of the Year» στο θεσμό των Greek Shipping Awards (Lloyd’s List). Επίσης, το 2017 η Thenamaris έλαβε το «Gold Award» στα IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards, βραβεία-θεσμός του business technology.

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Η Thenamaris παρέχει στo ανθρώπινο δυναμικό της εξαιρετικές συνθήκες εργασίας καθώς και ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης και ανάπτυξης. Μέσα από την εμπλοκή σε ενδιαφέροντα projects και τη συναναστροφή με έμπειρους επαγγελματίες από το χώρο της ναυτιλίας, δίνεται η ευκαρία στο προσωπικό μας να αποκτήσει γνώσεις, να αναπτύξει δεξιότητες και να εξελιχθεί σε μία εταιρία που αποτελεί πρότυπο στη διαχείριση πλοίων. Βασική μας επιδίωξη είναι να είμαστε ο εργοδότης της επιλογής σας.

Τρόπος Πρόσληψης

Η διαδικασία πρόσληψης της Thenamaris περιλαμβάνει πολλαπλά στάδια και διαδικασίες οι οποίες διαφοροποιούνται ανάλογα με το επίπεδο και την ειδικότητα της θέσης. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι διενεργούνται: αξιολόγηση βιογραφικών, πολλαπλές συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων και τεχνικά case studies.

Το πρώτο βήμα για να δηλώσει κάποιος υποψήφιος το ενδιαφέρον του για την εταιρεία είναι να υποβάλλει το βιογραφικό του αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας μας. Στη συνέχεια, το βιογραφικό αξιολογείται με βάση τις τρέχουσες ανάγκες της εταιρείας και σε περίπτωση που πληροί τις προδιαγραφές, κάποιος από την ομάδα μας θα σας καλέσει για μία πρώτη συνέντευξη.

Στελέχη που θα παρευρεθούν

Συνεργάτες από την ομάδα του HR (Κάπου Ευγενία - HR Business Partner & Τσιριντάνη Ειρήνη - HR Business Partner) καθώς και συνεργάτες από τα τμήματα της Thenamaris ( λ.χ. Προμηθειών, Τεχνικού, Πληροφορικής, Λογιστηρίου)

Γιατί στηρίζει το JFA

Το Job Fair Athens αποτελεί μια φοιτητική πρωτοβουλία, η οποία δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης της πανεπιστημιακής κοινότητας με την αγορά εργασίας. Μέσω αυτής, η εταιρεία μας θα μπορέσει να προβάλλει τον εαυτό της στο ευρύτερο κοινό, να ενημερώσει για τους τομείς δραστηριοποίησης της και για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει είτε μέσω της μορφής πρακτικής άσκησης είτε μέσω νέων θέσεων εργασίας.

Moto εταιρείας

Thenamaris. How shipping should be.

Χρονιές στο JFA

8

Έδρα

Αθηνάς 16 & Βορέου, Βουλιαγμένη, 16671

Τόπος δραστηριότητας

Αθήνα

Δεξιότητες που απαιτούνται

Συνεργασία, προσανατολισμός στο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα ενθουσιασμός και πρωτοβουλία είναι κάποιες από τις βασικές δεξιότητες που κάνουν έναν υποψήφιο να ξεχωρίσει.