En_flag
Απλός Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 1999
Ran_square_stack_m3_diap_colour_cmyk_(1)

Randstad Hellas A.E.

Human Resources

W: https://www.randstad.gr/

T: 2106770523

Τμήμα R&D

ΟΧΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

Η Randstad αποτελεί το #1 πάροχο υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνδυάζοντας το πάθος μας για τους ανθρώπους με τη δύναμη των σύγχρονων τεχνολογιών, υποστηρίζουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις ώστε να ανακαλύψουν τη δυναμική τους. Με δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες γνωρίζουμε ότι η ανθρώπινη πλευρά της κάθε επιχείρησης είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Συνδυάζουμε την τελευταία τεχνολογία με την ανθρώπινη επαφή για να δημιουργήσουμε μια εμπειρία πιο ανθρώπινη.

 

Παρέχουμε στους υποψηφίους και τους πελάτες μας μια εμπειρία αποτελούμενη από την τεχνολογία και την ανθρώπινη επαφή, η οποία μας επιτρέπει να συγκεντρώνουμε στοχευμένες απαντήσεις. Για να μαθαίνουμε ένα βιογραφικό στην ουσία του και μια εταιρική ανάγκη στο βάθος της. Για να βοηθάμε ε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να προχωράνε μπροστά.

Συνεργαζόμαστε με εταιρίες σε τομείς Biomedicine, Constructing, Consulting, Consumer Goods, Electronics, Energy, Finance, Human Resources, Industry, Insurance, IT, Pharmaceutical Industry, Retail, Robotics/Automatics, Shipping Industry, Telecommunications, Transportation.

 

Με δύο γραφεία, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, η Randstad μπορεί να σε βοηθήσει με το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα στους ακόλουθους κλάδους εργασίας: Πληροφορική/Τεχνολογία, Χρηματοοικονομικά & Λογιστική, Πωλήσεις, Μάρκετινγκ & Λιανικό Εμπόριο, Μηχανικοί, Βιομηχανία & Logistics, Ανθρώπινο Δυναμικό, Εξυπηρέτηση Πελατών, Ναυτιλία, Νομικές Υπηρεσίες, Τουρισμός, Τραπεζικός και Ασφαλιστικός Κλάδος, Υποστηρικτικοί Υπάλληλοι, Φαρμακευτικός Κλάδος.

 

Ανυπομονούμε να σε συναντήσουμε στο Job Fair.

Κουλτούρα & Στόχος

Human Forward. Γνωρίζουμε από τη φιλοσοφία μας και την ιστορία μας ότι το ανθρώπινο στοιχείο είναι αυτό που κάνει την κάθε επιχείρηση να εξελίσσεται και να πετυχαίνει. Γι' αυτό και συνδυάζουμε την τελευταία τεχνολογία με την ανθρώπινη επαφή για να δημιουργήσουμε μια εμπειρία εγγενώς πιο ανθρώπινη. Παρέχουμε στους υποψηφίους και τους πελάτες μας μια εμπειρία αποτελούμενη από την τεχνολογία και την ανθρώπινη επαφή, η οποία μας επιτρέπει να συγκεντρώνουμε στοχευμένες απαντήσεις. Για να μαθαίνουμε ένα βιογραφικό στην ουσία του και μια εταιρική ανάγκη στο βάθος της. Για να προχωράμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις μπροστά. Αυτό είναι το Human Forward.
 

Ιστορία

Η ιστορία της Randstad ξεκίνησε από το 1960 στην Ολλανδία για να εξελιχθεί στις 5 ηπείρους και σε 39 χώρες του κόσμου. Το 1960, ο ιδρυτής της Randstad, Frits Goldschmeding, πίστεψε ότι η αγορά εργασίας θα αποκτούσε νέα δυναμική μέσω των μορφών ευέλικτης εργασίας. Το όραμα του υλοποιήθηκε πλέον ώς ένας από τους ηγέτες στην παροχή υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού.
 

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

To να εργαστεί κάποιος στη Randstad είναι συναρπαστικό. Στόχος μας είναι να προσελκύουμε τους πιο ταλαντούχους εργαζομένους και να επενδύουμε στην εξέλιξη της καριέρας τους και στην βελτίωση των προσωπικών δεξιοτήτων τους. Επίσης η Randstad προσφέρει ένα θετικό, φιλικό εργασιακό περιβάλλον με ευκαιρίες, κίνητρα και παροχές, καθιστώντας τους ανθρώπους της έτοιμους να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση.

Τρόπος Πρόσληψης

Λόγω του Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), όλοι οι υποψήφιοι που αναζητούν μια νέα θέση εργασίας, θα πρέπει να κάνουν μια online αίτηση μέσω της ιστοσελίδας μας www.randstad.gr . Μετά τη συλλογή και την αξιολόγηση όλων των βιογραφικών σημειωμάτων, οι σύμβουλοι επικοινωνούν με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση προκειμένου να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη. Όπως συμβαίνει σε οποιαδήποτε θέση εργασίας, η γενική κατευθυντήρια γραμμή είναι ότι συναντάμε τον υποψήφιο εκείνο που θα είναι ο ιδανικότερος για τη θέση εργασίας, σύμφωνα με τα κριτήρια των πελατών μας.
 

Στελέχη που θα παρευρεθούν


Γιώργος Σπαθής: Consultant, Finance & Accounting specialty
Έλια Γεωργουλέα: Consultant, Technology specialty
Έλενα Βλάχου: Consultant, Engineering specialty

 

Γιατί στηρίζει το JFA

Η Randstad Hellas βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φοιτητών και φροντίζει να τους ενημερώνει για κάθε νέα επαγγελματική ευκαιρία ώστε να γίνουν και αυτοί μέρος της αγοράς εργασίας.
 

Έδρα

Μεσογείων 2 & Σινώπης, Πύργος Αθηνών , Κτήριο Α' ,13ος όροφος

Τόπος δραστηριότητας

Αθήνα, Θεσσαλονίκη & σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας

Δεξιότητες που απαιτούνται

Πληροφορική (web/ java /.net /php /soa /c#.net developers/technical architect, devops engineer), Οικονομικά/ Λογιστική, marketing, πωλήσεις, Social Media, εξυπηρέτηση πελατών.