En_flag
Ασημένιος Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 1985
Sh_logo_horizontal

SPACE HELLAS ΑΕ

IT, Telecommunications, Information Security

W: https://www.space.gr/

T: 2106504100

Τμήμα R&D

ΝΑΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

H SPACE HELLAS, είναι ένας δυναμικός System Integrator που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές. Μια Ελληνική εταιρεία η οποία από το 1985 βρίσκεται στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων, προσφέροντας στην αγορά μια ευρεία γκάμα λύσεων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας. Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα δυνατό after sales support, έχοντας δημιουργήσει ένα από τα ισχυρότερα και πιο οργανωμένα δίκτυα τεχνικής υποστήριξης. Διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας ένα state-of-the-art Network Operation & Security Operation Center και Help Desk, το οποίο λειτουργεί 24x7x365. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, ασφάλειας πληροφοριών ISO/IEC 27001:2013, περιβαλλοντικής διαχείρισης ΙSO 14001:2015, υγείας & ασφάλειας OHSAS 18001:2007.


Στην πολυετή πορεία της η Space Hellas, έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς τεχνολογικούς οίκους και έχει στο ενεργητικό της μια εντυπωσιακή λίστα από success stories. Ως καινοτόμος εταιρεία, πρωτοπορεί στις νέες τεχνολογικές τάσεις όπως Cloud Βased Services, Internet Οf Things, Smart Cities, Big Data, Blockchain, AI, κ.α. Επεκτείνεται διαρκώς με νέα επιχειρηματικά πλάνα, επενδύοντας στην έρευνα και ανάπτυξη και σε τεχνολογικές λύσεις, στις οποίες προσδίδει προστιθέμενη αξία.

Κουλτούρα & Στόχος

Στη Space Hellas έχουμε τη δική μας κουλτούρα και αξίζει κανείς να πάρει μία γεύση από αυτήν είτε ως εργαζόμενος, είτε ως συνεργάτης. Υπάρχει ένα διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον που σε εμπνέει και ταυτόχρονα σε σπρώχνει μπροστά, να γίνεις καλύτερος και να συμβάλλεις με τη δική σου σφραγίδα στο εταιρικό αποτέλεσμα. Είμαστε μια ανθρωποκεντρική εταιρεία, με τις απαραίτητες δομές και εταιρική διακυβέρνηση που στοχεύει ψηλά. Δημιουργούμε νέα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας των δυναμικά αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην τεχνολογική τους αναβάθμιση.

Βραβεία & Διακρίσεις

Hellenic Responsible Business Awards 2018
BRONZE Award ενότητα «Εργαζόμενοι: Πρόγραμμα Επικοινωνίας / Καμπάνια Δέσμευσης Εργαζομένων»

Επιχειρηματικών Βραβείων Χρήμα 2017
1ο Βραβείο καλύτερης εταιρείας ΜΕΣΑΙΑΣ - ΜΙΚΡΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Business IT Excellence (BITE) Awards 2016
GOLD Βραβείο για το έργο της Space Hellas «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Ταυτοποίησης και Αναγνώρισης Πολιτών (e-ΤΑΠ)»
SILVER Βραβείο για την πλατφόρμα «Space Hellas GuardianΤΜ»

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Το ανθρώπινο δυναμικό μας εργάζεται με πάθος, σεβασμό και ως μία ομοιογενής ομάδα. Μετά από πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας αποτελούμε ένα πολύ καλό «σχολείο» και ένα σημαντικό επαγγελματικό προορισμό για πολλούς ταλαντούχους νέους της αγοράς. Η Space Hellas είναι ένας χώρος δημιουργίας, όπου τα επαγγελματικά όνειρα του καθενός μπορούν να πραγματοποιηθούν, συμβάλλοντας παράλληλα στο εταιρικό όραμα.
Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες των εργαζομένων της και στοχεύοντας πάντα στην επιβράβευσή τους, η Space Hellas, μεταξύ άλλων, προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, με άριστες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, ευχάριστη και δυναμική ατμόσφαιρα, προοπτικές εξέλιξης και συνεχή εκπαίδευση.

Τρόπος Πρόσληψης

Οι ανοιχτές θέσεις της εταιρίας μας δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.space.gr/careers, σε διάφορα career sites όπως το www.kariera.gr και στο LinkedIn. Κατόπιν, πραγματοποιούνται δομημένες συνεντεύξεις με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και τους αρμόδιους υπευθύνους των τμημάτων της εταιρίας μας.

Στελέχη που θα παρευρεθούν

Μυρτώ Θάνου - HR Manager
Μάρω Μαυριδερού - HR Generalist

Γιατί στηρίζει το JFA

Η Space Hellas στηρίζει για δεύτερη φορά το Job Fair Athens θέλοντας να βρεθεί κοντά σε ταλαντούχους νέους που αναζητούν εργασία και να συζητήσει μαζί τους τις προοπτικές απασχόλησης που προσφέρει.

Moto εταιρείας

Empowering your digital transformation journey

Χρονιές στο JFA

2

Έδρα

Λ.Μεσογείων 312 Αγία Παρασκευή 15341

Τόπος δραστηριότητας

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κρήτη, Φάρσαλα

Δεξιότητες που απαιτούνται

Δίκτυα, IP Τηλεφωνία, IT Security, Linux, C#, JAVA, PYTHON