En_flag
Απλός Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 2007
Mazars_cmyb-cs-_1_

MAZARS Α.Ε.

Consulting, Finance

W: http://www.mazars.gr

T: 2106993749

Τμήμα R&D

ΟΧΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

Η Mazars παρέχει υψηλού επιπέδου ελεγκτικές, συμβουλευτικές και φορολογικές υπηρεσίες. Στηρίζει την επιχειρηματική ανάπτυξη σε μεγάλους και διεθνείς ομίλους, μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, ιδιώτες επενδυτές και δημόσιους φορείς. Δραστηριοποιούμαστε σε 89 χώρες, απασχολώντας  περισσότερους από 23.000 επαγγελματίες. Τα στελέχη της Mazars, διαθέτουν τεχνογνωσία υψηλών προδιαγραφών, χαρακτηρίζονται για την ποιοτική και διαρκή τους εκπαίδευση και έχουν μακρόχρονη εμπειρία στην ελληνική αγορά.

Το γεγονός ότι δεν θέτουμε κανένα περιορισμό όσον αφορά το μέγεθος των πελατών μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις με βάση την πολυετή εμπειρία μας στον ελεγκτικό και συμβουλευτικό τομέα.

Η Mazars έχει φυσική παρουσία στην Ελλάδα με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, απασχολώντας έμπειρα στελέχη που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων.

 

Κουλτούρα & Στόχος

Οι αξίες της Mazars αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξη της εταιρείας για περισσότερα από 70 χρόνια.

Ακεραιότητα
Η πιστή τήρηση των κανόνων δεοντολογίας και ο αυστηρός επαγγελματισμός διέπουν τον τρόπο που εργαζόμαστε και που υποστηρίζουμε όλους μας τους πελάτες.

Υπευθυνότητα
Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των πελατών μας σαν να είναι δικές μας και προσπαθούμε το έργο μας να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Σεβασμός στην διαφορετικότητα
Πέρα από τα γεωγραφικά σύνορα και τις πολιτισμικές διαφορές, σεβόμαστε την διαφορετικότητα του καθενός και θεωρούμε ότι ο καθένας μπορεί να συμβάλλει με διαφορετικό τρόπο στην ανάπτυξη και την καινοτομία.

Τεχνική Αρτιότητα
Η τεχνική αρτιότητα είναι μία από τις θεμελιώδεις αρχές που συναντάται σε όλα τα επίπεδα του Group. H συνεχής αναζήτηση για υψηλά πρότυπα ποιότητας θεωρούμε ότι είναι προς όφελος των πελατών και εγγυάται την ανεξαρτησία μας.

Ανεξαρτησία
Σκεφτόμαστε και πράττουμε πάντα ανεξάρτητα, ως σύμβουλοι και ως ελεγκτές.

Συνέχεια
Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας της Mazars μέχρι και σήμερα, τρεις γενιές επαγγελματιών μετέδωσαν τη γνώση και την εμπειρία τους ανοίγοντας το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Παρόλο που οι γενιές αλλάζουν, η βαθιά γνώση και οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας συνεχίζουν να παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Μαθαίνουμε από το παρελθόν έχοντας πάντα το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον.

Ιστορία

Η Mazars ιδρύθηκε στην Γαλλία το 1945. Στην Ελλάδα, η Mazars παρέχει από το 2007, ολοκληρωμένες ελεγκτικές, συμβουλευτικές, λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες.

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Mazars προσελκύει τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου τους οποίους βοηθάει να εξελιχθούν μέσα από πρωτοποριακές πρωτοβουλίες και δράσεις.

Η εργασία στην Mazars είναι κάτι περισσότερο από επαγγελματική εμπειρία, είναι μια εμπειρία ζωής. Οι επαγγελματίες της Mazars έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα ενώ παράλληλα η εταιρεία παρέχει όλες τις απαραίτητες συνθήκες για αξιοποίηση των δυνατοτήτων κάθε εργαζόμενου.

Η Mazars επενδύει στη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της έτσι ώστε όλοι οι επαγγελματίες της να είναι ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους κλάδους που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Τρόπος Πρόσληψης

Κάθε χρόνο, η Mazars προσλαμβάνει πάνω από 6.000 επαγγελματίες παγκοσμίως. Ένας από τους βασικούς στόχους του Διεθνούς Τμήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού είναι η επίτευξη υψηλού επιπέδου ποικιλομορφίας των εργαζόμενων καθώς πιστεύουμε ότι η διαφορετικότητα είναι η κινητήρια δύναμη για ανάπτυξη, καινοτομία και υψηλές επιδόσεις.

Στην Ελλάδα, για την επιλογή του προσωπικού, αξιοποιούνται από το τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού, όλες οι σύγχρονες πρακτικές, προκειμένου η εταιρεία να προσελκύσει τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου.

Στελέχη που θα παρευρεθούν

Όλγα Κωστοπούλου, HR Manager

Θάνος Παπαθανασίου, Marketing & Communication

Γιατί στηρίζει το JFA

Στη Mazars θεωρούμε ότι η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας. Για αυτό το λόγο, αναζητούμε επαγγελματίες που παράλληλα με την επαγγελματική τους ανάπτυξη θα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του Ομίλου. Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που μπορεί να μας φέρει σε επαφή με αυτά τα ταλέντα.

Χρονιές στο JFA

1

Έδρα

Λεωφόρος Αμφιθέας 14, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα

Τόπος δραστηριότητας

Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δεξιότητες που απαιτούνται

Τεχνογνωσία υψηλών προδιαγραφών στους παρακάτω τομείς: Finance, Audit, Tax, Accounting, Consulting