En_flag
Φοιτητικός Οργανισμός
Έτος ίδρυσης: 2016
Yes

YES FORUM

W: https://yes-forum.com/

T: 2106234000

Περιγραφή

Tο YES Forum, είναι η πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου μεταξύ των στελεχών Ναυτιλίας, του θαλάσσιου Τουρισμού και των νέων ανθρώπων που θέλουν να γνωρίσουν τους κλάδους αυτούς. Αυτό που επιδιώκουμε είναι η νέα γενιά ήδη από τη σχολείο να έρθει πιο κοντά στην ιστορία της ναυτιλίας και του τουρισμού μας. Ήδη βέβαια έχει επιτευχθεί να είναι η ναυτιλία στις ημέρες σταδιοδρομίας μεγάλων σχολείων και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Κουλτούρα & Στόχος

Κάποια από τα πράγματα που συγκαταλέγουμε μέχρι στιγμής στις επιτυχίες μας είναι:
- Το βήμα που έχει δοθεί στους νέους ανθρώπους να έρχονται σε επαφή, να γνωρίζουν και να θέτουν ερωτήσεις σε στελέχη που αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα Εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της ναυτιλίας και του τουρισμού μέσα από Νetworking Events, Open Days και φυσικά τα YES Forum που διοργανώνονται στα Ποσειδώνια.
- Όλη αυτή η προσπάθεια γίνεται εθελοντικά, με τα μέλη της ομάδας να αναπτύσσουν σχέσεις συνεργασίας μεταξύ τους αλλά και να αισθάνονται ότι εξελίσσονται και προχωράνε και οι ίδιοι μέσα από αυτή την εμπειρία αλλά και τις δεξιότητες
δικτύωσης που αναπτύσσουν. Απτή απόδειξη είναι ότι το σύνολο των φοιτητών που συμμετείχαν στην ομάδα, βρήκε δουλειά αμέσως μόλις τελείωσε το Πανεπιστήμιο.
- Περισσότεροι από 5.000 νέοι έχουν βρεθεί σε κάποια από τις διοργανώσεις του YES FORUM , έχοντας θέσει περισσότερες από 800 ερωτήσεις.
- Περισσότεροι από 200.000 νέοι μας ακολουθούν μέσω των κοινωνικών δικτύων, της ιστοσελίδα μας και του καναλιού μας στο YouTube. 
- Έχουμε καταφέρει να έχουμε τη στήριξη και να ενεργοποιήσουμε τον διάλογο ανάμεσα στα Υπουργεία Παιδείας, Ναυτιλίας και Τουρισμού, των Δημόσιων και Ιδιωτικών Πανεπιστημιακών και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, στελεχών και νέων φοιτητών και αποφοίτων.
- Περισσότερα από 80 στελέχη Εταιρειών, αντιπρόσωποι οργανισμών, καθηγητές και εκπρόσωποι του τύπου συμμετέχουν στο Advisory Board και μας συμβουλεύουν για τα επόμενά μας βήματα στο πλαίσιο συναντήσεων που πραγματοποιούνται πριν και μετά από κάθε μεγάλη μας διοργάνωση.

- Καθώς οι κλάδοι της Ναυτιλίας, του Τουρισμού και της Αγροτικής Ανάπτυξης αποτελούν βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη της χώρας, θεωρούμε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει να παρουσιάζονται σε σχολεία της χώρας στα πλαίσια ημερών σταδιοδρομίας.
- Η διεξαγωγή ερευνών με στόχο την απεικόνιση των αναγκών αυτών των κλάδων αλλά και των απόψεων που έχουν τόσο οι εταιρείες όσο και οι νέοι για χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα.
- Η συμμετοχή των νέων σε όλες τις δράσεις του YES είναι δωρεάν.

Ιστορία

Δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Δανάης Μπεζαντάκου το 2016 με στόχο να φέρει κοντα τα στελέχη, την ακαδημαικη κοινότητα, τους φοιτητές και τους νέους. Στην πρώτη μας διοργάνωση στο YES TO SHIPPING FORUM 2016 υπήρξαν 1,200 συμμετοχές πράγμα που μας έδωσε δύναμη για να συνεχιστεί ο ανοιχτός διάλογος.

Γιατί στηρίζει το JFA

Η φυσική παρουσίας της ομάδας μας στην εκδήλωση σας θεωρούμε ότι θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη καθώς απευθύνεστε σε νέους όπως και εμείς. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία οι φοιτητές που θα παρευρεθούν να ενημερωθούν για τον τομέα της ναυτιλίας που αποτελεί έναν σημαντικό και αρκετά ενδιαφέρον για αρκετούς κλάδο στην αγορά εργασίας .

Moto εταιρείας

#YES_TO_SHIPPING #yes_to_Sea_Tourism

Τόπος δραστηριότητας

ΕΛΛΑΔΑ