En_flag
Χρυσός Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 1886
Logo_bosch_2019

Bosch Hellas

Electronics, Industry

W: https://www.bosch.gr/

T: 2105701311

Τμήμα R&D

ΟΧΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

Ο Όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία, το οικονομικό έτος 2018 είχε πωλήσεις της τάξης των 78 δις ευρώ και απασχολούσε περίπου 410.000 υπαλλήλους. Οι δραστηριότητες του ομίλου χωρίζονται σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: Τεχνολογίας Αυτοκινήτου, Βιομηχανικής Τεχνολογίας, Καταναλωτικών Αγαθών καθώς και Ενέργειας και Τεχνολογίας Κτιρίων. Ως εταιρεία ηγέτης στον τομέα του Internet of Things, παρέχει καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις για το έξυπνο σπίτι, την έξυπνη πόλη, τη διασυνδεδεμένη αυτοκίνηση αλλά και τη διασυνδεδεμένη βιομηχανία. Επιπλέον η Bosch διακρίνεται για την τεχνογνωσία της στους αισθητήρες, τα λογισμικά και τις υπηρεσίες και διαθέτει και το δικό της IoT Cloud. Γενικά, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Ομίλου Bosch έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την ποιότητα ζωής, παρέχοντας λύσεις τόσο καινοτόμες όσο και επωφελείς. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία προσφέρει «Τεχνολογία για τη ζωή» σε όλο τον κόσμο.

 

Ιστορία

Το 1886 ο Robert Bosch ίδρυσε το "Εργαστήριο Μηχανικής Ακριβείας και Ηλεκτρολογίας" στη Στουτγκάρδη. Αυτή ήταν η γέννηση της εταιρείας που λειτουργεί σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα. Από την αρχή ακόμη χαρακτηριζόταν από τη δυναμική της καινοτομίας και τη δέσμευση απέναντι στην κοινωνία. Η ειδική ιδιοκτησιακή δομή του Ομίλου Bosch εγγυάται την επιχειρησιακή του ελευθερία. Έτσι η εταιρεία κάνει μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και πραγματοποιεί εκ των προτέρων σημαντικές επενδύσεις οι οποίες διασφαλίζουν το μέλλον της. Το 92% των μετοχών της Robert Bosch GmbH ανήκουν στο κοινωφελές ίδρυμα Robert Bosch Stiftung. Οι επιχειρηματικές λειτουργίες της εταιρείας γίνονται από την Robert Bosch Industrietreuhand KG. Οι υπόλοιπες μετοχές ανήκουν στην οικογένεια Bosch και στη Robert Bosch GmbH.

 

Βραβεία & Διακρίσεις

Top Ten Most Reputable Companies 2019

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Για περισσότερα από 130 χρόνια προσφέρουμε στους συνεργάτες μας παγκοσμίως την ευκαιρία να διαμορφώσουν το μέλλον, σε έναν κορυφαίο παγκόσμιο προμηθευτή τεχνολογίας και υπηρεσιών. Οι καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και εξοικονομούν πόρους είναι το κίνητρό μας. Ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες μας να είναι αυτόνομοι και να βλέπουν τη διαφορετικότητα ως πλεονέκτημα. Η εταιρεία μας δίνει στους συνεργάτες της τη δυνατότητα να διατηρούν μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή, καθώς αυτό αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ενίσχυση της δημιουργικότητας αλλά και της εργασιακής ικανοποίησης. Επιπλέον αυτή η ισορροπία διαμορφώνει τη βάση για την εξαιρετική απόδοση των συνεργατών μας. Η διαρκής εκπαίδευση καθώς και η συστηματική αλλαγή νοοτροπίας συνδέονται άρρηκτα με την κουλτούρα του μοντέλου ηγεσίας μας. Οι τομείς δραστηριοποίησής μας είναι εξίσου διαφορετικοί όσο και οι χώρες που εκπροσωπούμαστε ανά τον κόσμο.

 

Στελέχη που θα παρευρεθούν

Παναγιωτοπούλου Κρίστη - HR Business Partner

Πράγκαλης Ιωάννης - HR Labour Relations & Compensation Specialist

Μαρκάκης Μάνος - HR Manager

 

Γιατί στηρίζει το JFA

H Bosch στηρίζει το θεσμό του Job Fair Athens, με βασική μέριμνα την ομαλή μετάβαση των νέων από τον ακαδημαϊκό στον επαγγελματικό στίβο, με στόχο την υποστήριξή τους στην προετοιμασία για την αγορά εργασίας και την επιλογή της σταδιοδρομίας τους στον επαγγελματικό χώρο.

 

Moto εταιρείας

Τεχνολογία για τη ζωή

Χρονιές στο JFA

5

Έδρα

Ερχείας 37

Τόπος δραστηριότητας

Κορωπί

Δεξιότητες που απαιτούνται

Οικονομικά, Marketing, Πωλήσεις, IoT, AI