En_flag
Απλός Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 1969
Plaisio-min

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE

Retail

W: https://www.plaisio.gr/

T: 210 5587500

Τμήμα R&D

ΟΧΙ

Εργασία

ΝΑΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

Το πάθος μας για τη γνώση & την τεχνολογία είναι αυτό που καθορίζει μέχρι σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας στην ελληνική αγορά. Με 23 καταστήματα, 24 service points, 1.500 εργαζόμενους, πάνω από 180 τεχνικούς και τις εγκαταστάσεις μας στη Μαγούλα Αττικής, που φιλοξενούν το μεγαλύτερο κέντρο συναρμολόγησης ηλεκτρονικών ειδών στα Βαλκάνια, υποστηρίζουμε δυναμικά την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.

Ιστορία

 Από το 1969 και για 50 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Ξεκινώντας το 1969 από το 1ο κατάστημα των 12 τ.μ στην οδό Στουρνάρη, έχουμε πραγματοποιήσει μεγάλα βήματα προς το μέλλον. Το 1986 πρωτο-εφαρμόσαμε το σύστημα Build-To-Order (B.T.O), για τη συναρμολόγηση ηλεκτρονικού υπολογιστή στα μέτρα του πελάτη, με την επωνυμία Turbo-X, ενώ το 1995 δημιουργήσαμε ένα ιδιόκτητο κέντρο αποθήκευσης και διανομής 4000 τ.μ. στη Μαγούλα Αττικής. Το 1996 προχωρήσαμε σε μία ακόμα πρωτοπόρα κίνηση με τους direct mail – καταλόγους, εισάγοντας έτσι τις απευθείας πωλήσεις-αποστολές σε πελάτες, ενώ το 1999 εγκαινιάσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.plaisio.gr, με ταυτόχρονη δυνατότητα παράδοσης την επόμενη μέρα. Το 2005 ιδρύσαμε το 1ο κατάστημα του Πλαισίου εκτός Ελλάδος, στη Βουλγαρία, ενώ το 2008 μεταφέραμε τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Μαγούλα, όπου συστεγάζονται τα κεντρικά γραφεία, οι υπηρεσίες logistics και οι αποθήκες της εταιρείας σε μία έκταση 22.500m². Το 2018, μένοντας πιστοί στο δρόμο της πρωτοπορίας, εγκαινιάσαμε το νέο μας κατάστημα στην Αγία Παρασκευή, εισάγοντας ένα νέο retail identity μέσα από τη φιλοσοφία του “experience store” στο οποίο η κάθε αγορά μετατρέπεται  σε εμπειρία, με τον πελάτη να επιλέγει, να δοκιμάζει και να συγκρίνει τα προϊόντα, αλλά και να συμμετέχει σε workshops, events, σεμινάρια και πολλά ακόμα happenings. Σήμερα το Πλαίσιο, πέραν των 23 φυσικών του καταστημάτων, έχει ένα βραβευμένο e-shop -το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα- με περισσότερους από 120.000 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως, είναι το Νο1 brand στα social media, διαθέτει το πιο εξελιγμένο B2B τμήμα με περισσότερες από 210.000 εταιρείες-πελάτες κάθε χρόνο, αλλά και ένα τμήμα Direct Sales που εξυπηρετεί πάνω από 20.000 κλήσεις την ημέρα.

Βραβεία & Διακρίσεις

Έχουμε τιμηθεί με πάνω από 100 βραβεία, καθ’ όλη τη διάρκεια των 50 ετών λειτουργίας μας, τα πιο σημαντικά εκ των οποίων είναι τα εξής:

  • (2014) European Business Awards: Ruban d’ Honneur
  • (2017) ILME – Βραβεία Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» (Project of the Year: ΠΛΑΙΣΙΟ)
  • (2017) – “Great Place To Work”
  • (2018/2017/2016/ 2014/2013/2010) ICAP – TRUE LEADER κ.α.

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Η open-door & start-up φιλοσοφία μας είναι αυτή που μας καθορίζει ως εταιρεία και αυτό αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από τους ίδιους μας τους ανθρώπους. Με μέσο όρο ηλικίας τα 32 έτη, έχουμε διαμορφώσει ένα φιλικό, ευχάριστο και νεανικό περιβάλλον εργασίας στο οποίο όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες να μάθουν, να δημιουργήσουν και να εξελιχθούν. Η μεγαλύτερη αναγνώριση για εμάς άλλωστε είναι η ανάδειξή μας το 2017 ως "Great Place to Work" από τους ίδιους μας τους ανθρώπους.

Τρόπος Πρόσληψης

Μέσω συνεντεύξεων, recruitment events και αξιολογήσεων.

Γιατί στηρίζει το JFA

Το Πλαίσιο βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε διοργάνωση που αφορά νέους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας. Είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε αποφοίτους σχολών την εταιρεία και τις δομές της, διατηρώντας ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας αναφορικά με τις νέες θέσεις εργασίας που προκύπτουν, εμπλουτίζοντας διαρκώς το εργασιακό μας περιβάλλον με νέα μυαλά και νέες ιδέες.

Χρονιές στο JFA

6

Έδρα

ΘΕΣΗ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 19018

Τόπος δραστηριότητας

Αθήνα

Δεξιότητες που απαιτούνται

Οικονομικά, Marketing, Διοίκηση Επιχειρήσεων, HR, , Logistics, Store Management Trainees