En_flag
Απλός Υποστηρικτής
Έτος ίδρυσης: 1902
%ce%a4%ce%99%ce%a4%ce%91%ce%9d

ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΑΝ

Industry

W: https://www.titan-cement.com

T: 2102591111

Τμήμα R&D

ΝΑΙ

Εργασία

ΟΧΙ

Πρακτική

ΝΑΙ

Περιγραφή

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι μία διεθνής εταιρία δομικών υλικών, με μακροχρόνια δέσμευση να υπηρετεί τις πιο θεμελιώδεις ανάγκες της κοινωνίας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη βιώσιμη ανάπτυξη, με υπευθυνότητα και ακεραιότητα. Ο ΤΙΤΑΝ ιδρύθηκε το 1902, στην Ελλάδα και έχει αναπτυχθεί σε μία διεθνή εταιρία με παρουσία σε 14 χώρες ενώ διαθέτει εργοστάσια τσιμέντου σε 10 από αυτές.

Κουλτούρα & Στόχος

Κυρίαρχος στόχος μας είναι να αναπτυχθούμε ως πολύ-περιφερειακός και καθετοποιημένος παραγωγός τσιμέντου, συνδυάζοντας το επιχειρηματικό πνεύμα και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα με σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Για την επίτευξη του στόχου μας, εστιάζουμε σε τέσσερις στρατηγικές προτεραιότητες: γεωγραφική διαφοροποίηση, συνεχής βελτίωση ανταγωνιστικότητας, καθετοποίηση δραστηριοτήτων, έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. 

Οι αξίες μας - Ακεραιότητα, Γνώση, Αξία στον Πελάτη, Δέσμευση έναντι στόχων, Συνεχής βελτίωση, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - βρίσκονται στο επίκεντρο της ταυτότητάς μας, καθοδηγούν τη στρατηγική μας και αποτελούν θεμέλια για όλες τις δραστηριότητές μας.

Η ιστορία μας αναδεικνύει τη διαχρονική μας δέσμευση στην εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινωνίας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη βιώσιμη ανάπτυξη με υπευθυνότητα και ακεραιότητα.

Ιστορία

Το 1902 ιδρύεται η Εταιρία με την ανέγερση του πρώτου «τσιμεντοποιείου» στην Ελευσίνα. Το 1911 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία Α.Ε. Τσιμέντων «Ο ΤΙΤΑΝ» και το 1912 εισάγεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Το 1933 πραγματοποιούνται οι πρώτες εξαγωγές τσιμέντου και το διάστημα 1988 - 1994 ο ΤΙΤΑΝ ιδρύει σταθμούς διανομής τσιμέντου σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Από το 1992 έως και σήμερα ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ επεκτείνετε γεωγραφικά με εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου σε 10 χώρες, με πιο πρόσφατη την απόκτηση συμμετοχής στην τσιμεντοβιομηχανία Companhia Industrial de Cimento Apodi, η οποία δραστηριοποιείται στη Βραζιλία.

Βραβεία & Διακρίσεις

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα πιο πρόσφατα:

  • Βραβείο «Επιχειρηματικής Αριστείας» βάσει του μοντέλου αξιολόγησης Financial Growth/Health Matrix της Grand Thornton, Ελλάδα (2018)
  • 5η θέση στη λίστα των Most Admired Companies in Greece, Περιοδικό FORTUNE, Ελλάδα (2018)
  • 1 ο Βραβείο Επενδυτικών Σχέσεων – «Ethos Award - HRIMA Business Awards» (2018)
  • 15 η θέση στη λίστα Forbes 100+ με τις Μεγαλύτερες Ελληνικές Επιχειρήσεις
  • Energy Star πιστοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος για το εργοστάσιο Roanoke (11η χρονιά) και το εργοστάσιο Pennsuco (9η χρονιά), ΗΠΑ (2017)
  • Excellence in Quality Award, Εθνική Ένωση Έτοιμου Σκυροδέματος των ΗΠΑ

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία

Στον Τιτάνα είμαστε όλοι μια ομάδα που αναπτύσσεται και δημιουργεί με ίσες ευκαιρίες, συνεργάζεται αποτελεσματικά, μαθαίνει, εξελίσσεται και κάνει κάθε μέρα τη διαφορά.

Τρόπος Πρόσληψης

Ανάρτηση αγγελιών

Στελέχη που θα παρευρεθούν

ΑΙΓΛΗ ΤΟΥΡΙΜΠΑΜΠΑ – CULTURE AND ENGAGEMENT SPECIALIST
ΘΑΛΕΙΑ ΒΟΥΡΟΥ – ORGANIZATIONAL DEVELOPMENT SPECIALIST

Γιατί στηρίζει το JFA

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ συμμετέχει στο Job Fair γιατί για την εταιρία μας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα η στήριξη των νέων και η μετάβαση τους από την εκπαίδευση στην απασχόληση.

Χρονιές στο JFA

9

Έδρα

Χαλκίδος 22 α

Τόπος δραστηριότητας

Αθήνα

Δεξιότητες που απαιτούνται

Οικονομικές επιστήμες & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Φυσικές Επιστήμες (Φυσικοί, Χημικοί), Μαθηματικοί, Επιστήμες Μηχανικών ΑΕΙ-ΑΤΕΙ (Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι & Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Μηχανικοί Μεταλλείων-Μεταλλουργών, Πολιτικοί Μηχανικοί), Πληροφορική