En_flag

ABOUT

Τι ακριβώς είναι το Job Fair Athens;

“Ονειρευόμαστε μια Ελλάδα όπου όλοι οι νέοι θα επιλέγουν συνειδητά την επαγγελματική τους πορεία και θα είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία τους σε αυτήν.”

-
Τι είναι;

Το Job Fair Athens αποτελεί τα τελευταία επτά χρόνια τη μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία στο χώρο της αγοράς εργασίας καταπολεμώντας στις ρίζες το πρόβλημα της ανεργίας των νέων. Έως τώρα, έχουν συμμετάσχει 124 από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και το έχουν επισκεφθεί πάνω από 9.000 φοιτητές και απόφοιτοι από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές της Ελλάδας. Κλειδί της επιτυχίας μας και δύναμή μας είναι οι εθελοντές μας, άλλωστε γι’αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άρτια και προσεγμένη εκπαίδευσή τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εκδήλωσης.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 1. To 2011, σε μια κρίσιμη για την ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή πραγματικότητα οικονομική περίοδο, καταφέραμε να διοργανώσουμε το πρώτο Job Fair Athens. Η εκδήλωση βρήκε αμέσως ανταπόκριση από πολλές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αναγνωρίζοντας έτσι την αξία και την αναγκαιότητα μια τέτοιας πρωτοβουλίας.

 2. Το 2012, έχοντας να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της εντονότερης οικονομικής κρίσης και της πολιτικής αβεβαιότητας, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον αισιοδοξίας και δημιουργικότητας για όλη την ελληνική νεολαία. Επίσης, προσθέσαμε έναν νέο μεγάλο άξονα, αυτό την καινοτομίας, δίνοντας την ευκαιρία και σε Start Up εταιρείες να προβληθούν μέσω της εκδήλωσής μας στο ειδικά διαμορφωμένο Start Up corner.

 3. Το 2013, βελτιώσαμε σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο της εκδήλωσης. Οι ημέρες διεξαγωγής της εκδήλωσης αυξήθηκαν σε δύο και ο χαρακτήρας της έγινε πανελλήνιος, προσθέσαμε τα Side Events, που στόχο έχουν να προετοιμάσουν τους επισκέπτες για την τελική εκδήλωση και το CV corner, στο οποίο οι επισκέπτες βελτίωναν το βιογραφικό τους με την βοήθεια ειδικών και προσκαλέσαμε  εργαστήρια από πανεπιστήμια, με στόχο την ανάδειξη της ακαδημαϊκής καριέρας που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος. Όλα αυτά συνέβαλαν  στην εδραίωση του Job Fair Athens ως θεσμό!

 4. Το 2014, συνεχίσαμε δυναμικά την εξέλιξη του θεσμού μας, δημιουργώντας ένα νέο τμήμα, αυτό των Human Resources με στόχο την βελτίωση των εθελοντών και ορίζοντας την κουλτούρα μας για να διασφαλίσουμε το χαρακτήρα της διοργάνωσης. Παράλληλα, προσθέσαμε στην εκδήλωση νέες πτυχές, όπως διαγωνισμούς, workshops και panels, ενώ αυξήσαμε κατά πολύ τον αριθμό των υποστηρικτών μας στοχεύοντας στην πληρέστερη ενημέρωση των επισκεπτών μας για την αγορά εργασίας με απώτερο σκοπό την ένταξη τους σε αυτή. Ακόμη, ξεκινήσαμε τα Visits Behind the Scenes που δίνουν την δυνατότητα στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις κάποιων εταιρειών με σκοπό να τις γνωρίσουν καλύτερα.

 5. To 2015, ως αποτέλεσμα της διαρκούς προσπάθειάς μας για εφαρμογή καινοτόμων ιδεών, προσθέσαμε τις προσωπικές συνεντεύξεις ενώ δώσαμε για πρώτη φορά την δυνατότητα σε incubators να συμμετέχουν στην διημερίδα. Ακόμη, εξελίξαμε το CV corner στο οποίο πλέον οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν χρήσιμες συμβουλές και για την βελτίωση του προφίλ τους στο LinkedIn αλλά και την συμπεριφορά τους σε μία συνέντευξη.

 6. Το 2016, οι δυνατότητες που προσφέρει το Job Fair Athens στους επισκέπτες του εμπλουτίστηκαν ακόμη περισσότερο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε assessment center, ενώ παράλληλα μπόρεσαν να βελτιώσουν την παρουσία τους σε μια συνέντευξη μέσω των mock interviews που πραγματοποιήθηκαν. Επίσης για πρώτη φορά το CV corner βγήκε εκτός των πλαισίων της τελικής εκδήλωσης, επιτρέποντας σε ακόμη περισσότερους φοιτητές να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό

 7. Τη φετινή χρονιά υλοποιούμε μια εκτεταμένη αναδιάρθρωση των υπαρχουσών δομών και διαδικασιών της διοργάνωσης, διατηρώντας όμως ανέπαφο το χαρακτήρα και την κουλτούρα που τη διακατέχει. Στόχος μας είναι η ποιοτική αναβάθμιση της εκδήλωσης, με παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους επισκέπτες μας, για ένα σίγουρο και δυναμικό ξεκίνημα στο ταξίδι της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Η εκδήλωση αυτή, όπως και οι προηγούμενες απευθύνεται στους νέους και κυρίως σε φοιτητές και απόφοιτους από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές.

Σε αυτή μας την προσπάθεια πολύτιμη είναι η διαρκής αρωγή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, με την παροχή δομών, διαδικασιών και τεχνογνωσίας προκειμένου το όραμα του Job Fair Athens να γίνεται πραγματικότητα.

Βασική μέριμνα του Job Fair Athens είναι να έρθουν οι νέοι σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας με απώτερο σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση. Με προσωπική επαφή και γόνιμο διάλογο μεταξύ εταιρειών και νέων είναι βέβαιο ότι όλοι οι συμμετέχοντες και από τις δύο πλευρές θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη, γνώσεις και εμπειρία.

Ειδικά για τους νέους, που αντιμετωπίζουν ένα αβέβαιο εργασιακό μέλλον το Job Fair Athens επιδιώκει την ομαλή μετάβασή τους από τον ακαδημαϊκό στον επαγγελματικό τομέα.

Πολύ σημαντική θεωρούμε την ενημέρωση των νέων σχετικά με καινοτόμες δράσεις, προοπτικές αλλά και προσωπικά βιώματα από έμπειρους ή νεαρούς επαγγελματίες.

Στα πλαίσια του Job Fair Athens 2018 θα πραγματοποιηθούν τα Side Events, δηλαδή παρουσιάσεις και σεμινάρια με σκοπό να ενημερώσουν και να κατατοπίσουν όλους τους ενδιαφερόμενους σχετικά με το αντικείμενο της εκδήλωσης. Μέσα απ’ αυτά, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν σημαντικά employability skills, τα οποία θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν αποτελεσματικά τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της τελικής εκδήλωσης.

Στο Job Fair Athens 2019 οι παρευρισκόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες των υποστηρικτών, το αντικείμενό τους και τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν. Επίσης, ενημερώνονται σχετικά με τα εφόδια που απαιτούνται για την ένταξή τους στον εκάστοτε επαγγελματικό χώρο, αλλά και για τα προτερήματα που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας. Τέλος, για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν δράσεις στο φάσμα της νεανικής επιχειρηματικότητας, για τους νέους που επιθυμούν να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις, δημιουργώντας οι ίδιοι το επαγγελματικό τους μέλλον.

Κουλτούρα

Οι 10+1 αρχές του Job Fair Athens

1. Ενθαρρύνουμε και προστατεύουμε την πρωτοβουλία.

Δεν φοβόμαστε την αλλαγή. Στηρίζουμε τις καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες. Ενθαρρύνουμε την ανάληψη πρωτοβουλιών καλωσορίζοντας και διορθώνοντας τα πιθανά λάθη, καθώς αυτά αποτελούν το κλειδί για πρόοδο και καινοτομία.

2. Βασιζόμαστε στο ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα.

Ενισχύουμε την κατανόηση, την αλληλοκάλυψη και με κοινούς στόχους δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για υγιή συνεργασία. Λειτουργούμε σαν παρέα με εμπιστοσύνη, σεβασμό και συνδημιουργούμε με στόχο την εξέλιξη του Job Fair Athens και τη δική μας. Το δικό μας χαμόγελο, είναι ο ασφαλέστερος δείκτης επιτυχίας του θεσμού μας.

3. Μπορούμε να είμαστε σοβαροί και χωρίς γραβάτα.

Είμαστε εθελοντές φοιτητές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και επαγγελματίες. Λειτουργούμε με άξονα τη συνέπεια και την οργάνωση ως προς τους συνεργάτες, τους υποστηρικτές αλλά και τους επισκέπτες μας και προσδοκούμε και από αυτούς να κάνουν το ίδιο. Είμαστε πλήρως ενημερωμένοι για τις ανάγκες τους και άρτια προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα ώστε να δρούμε πριν προκύψει η ανάγκη για δράση.

4. Ενθουσιαζόμαστε. Ψαχνόμαστε. Εξελισσόμαστε.

Με όπλα τον ενθουσιασμό και το μεράκι μας, αμφισβητούμε διαρκώς την κατεστημένη σκέψη. Δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και προσπαθούμε συνεχώς να ανακαλύπτουμε νέες ιδέες και τρόπους δράσης. Σε κάθετι με το οποίο καταπιανόμαστε, εξαντλούμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, γιατί για μας, ακόμα και το εξαιρετικό δεν είναι αρκετό.

5. Ακούμε προσεκτικά. Παρατηρούμε συνέχεια. Είμαστε ανοιχτοί.

Ο κάθε ένας από τους υποστηρικτές, τους συνεργάτες και τους επισκέπτες μας, ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε. Τους καλούμε σε διάλογο, σκεφτόμαστε ό,τι μας λένε, λάμβανουμε σοβαρά υπόψη μας τη γνώμη τους και τους ευχαριστούμε.

6. Κάνουμε τα σωστά πράγματα, σωστά.

Δίνουμε στο κάθετί που κάνουμε το καλύτερό μας εαυτό και ταυτόχρονα προσπαθούμε να κινητοποιήσουμε και όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Στοχεύουμε στην όσο το δυνατόν αποδοτικότερη συμμετοχή μας, εφ΄όσον έτσι επεκτείνουμε και τα προσωπικά μας όρια και βελτιωνόμαστε.

7. Στοχεύουμε στην ατομική και συλλογική εξέλιξη.

Η εκπαίδευση είναι το ισχυρότερο όπλο για να δούμε τις δυνατότητες βελτίωσης. Επιμένουμε στην ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων και άλλων τεχνικών δεξιοτήτων. Στοχεύουμε επίσης, στον εντοπισμό των δυνατών και αδύνατων σημείων του καθενός μέσα από την ομαδική συζήτηση και τον αυτο-προβληματισμό.

8. Εκτιμούμε και ανταποδίδουμε την στήριξη.

Κάθε ένας από τους υποστηρικτές, εθελοντές και επισκέπτες μας, κάνει το Job Fair Athens πιο ξεχωριστό και μοναδικό. Αναγνωρίζουμε την προσφορά τους, τους στηρίζουμε πέρα από το πλαίσιο του θεσμού και τους ευχαριστούμε. Γιατί χάρη σ´ αυτούς η ιδέα του Job Fair Athens εξελλίσεται και παίρνει κάθε χρόνο σάρκα και οστά.

9. Προτεραιότητα μας, ο επισκέπτης.

Το Job Fair Athens είναι πάνω από όλα ένας θεσμός, με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και στο συνάνθρωπο. Έχοντας λοιπόν πλήρη επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης, δρούμε εστιάζοντας στις επιθυμίες και στα θέλω του επισκέπτη μας. Του δίνουμε φωνή, τον ακούμε και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του.

10. Νιώθουμε ευθύνη για τον αντίκτυπο της δράσης μας στην κοινωνία.

Δεδομένης της επιτυχίας των προηγούμενων ετών της διοργάνωσης του Job Fair Athens, αλλά και του πλήθους του κόσμου στο οποίο έχει προσφέρει, ο θεσμός έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σημαντική παρακαταθήκη. Αναγνωρίζοντας την, ενστερνιζόμαστε το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που αυτό συνεπάγεται, το καλωσορίζουμε και δεσμευόμαστε για ετήσια ανάπτυξη του θεσμού.

11. Θέλουμε να αποτελούμε παράδειγμα.

Ξεκινώντας από τον τρόπο που εμείς οι ίδιοι λειτουργούμε φιλοδοξούμε το Job Fair Athens να αποτελέσει μία πηγή έμπνευσης για όλους. Αρχίσαμε παίρνοντας την πρωτοβουλία, συνεχίζουμε κάθε χρόνο καινοτομώντας και βοηθάμε στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων μένοντας κομματικά και οικονομικά ανεξάρτητοι, στο πλαίσιο των αξιών που πρεσβεύει η EESTEC. Δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια, οργανωνόμαστε, προσπαθούμε, επιμένουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία που αξίζει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για κάθε δράση.

Ποιός;
Eestec-logo

EESTEC LC Athens - Διοργανωτής του Job Fair Athens

Όνομα Ευρωπαϊκού Οργανισμού: Electrical Engineering STudents’ European assoCiation (EESTEC)

Όνομα Τοπικής Επιτροπής: EESTEC Τ.Ε. Αθήνας

Χαρακτήρας οργανισμού: φοιτητικός, εθελοντικός μη κερδοσκοπικός, πανευρωπαϊκός

Μέλη: Φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών που σπουδάζουν σε πολυτεχνικές και πανεπιστημιακές σχολές της Ευρώπης.

Ιστορικές πληροφορίες: Ιδρύθηκε στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας το 1986, ενώ από το 1995 θεωρείται αναγνωρισμένος οργανισμός, με έδρα του το Ντελφτ της Ολλανδίας. Στην Αθήνα ιδρύθηκε το 2004 στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Χώρες δραστηριοποίησης: 28 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, στις οποίες υπάρχουν 55 τοπικές επιτροπές.

Στόχοι:

 • Προαγωγή και ανάπτυξη διεθνών σχέσεων, ανταλλαγή ιδεών.
 • Ανάπτυξη επικοινωνιακών ικανοτήτων, καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας ανάμεσα σε μελλοντικούς μηχανικούς.
 • Βελτίωση της τεχνολογικής εκπαίδευσης των ευρωπαίων φοιτητών ηλεκτρολόγων μηχανικών.
 • Αξιοποίηση θεωρητικών γνώσεων σε πρακτικές εφαρμογές.
 • Δημοσίευση και ενημέρωση για επιστημονικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο των ηλεκτρολόγων μηχανικών μέσω του περιοδικού που εκδίδει.
 • Πληροφόρηση για το εκπαιδευτικό σύστημα και τη βιομηχανία άλλων χωρών.
 • Διεύρυνση επαγγελματικών προοπτικών σε διεθνές επίπεδο.

Δράσεις: διοργάνωση διεθνών workshops, πολιτισμικών ανταλλαγών, ημερίδων, σεμιναρίων και συμμετοχή σε φοιτητικούς διαγωνισμούς

Με τη στήριξη: του ΕΜΠ, του προγράμματος Youth in Action της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καθηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Επίσημη Ιστοσελίδα: http://eestec.ntua.gr/athens/

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Eui_resized
Εύη Ουζουνίδου
Fund Raising Coordinator

Eirini_resized
Ειρήνη Πυτιανού-Δεσποτοπούλου
Human Resources & Delegate Experience Coordinator
Silvia_resized
Σίλβια Βλάχου
Logistics Coordinator

Dimitris_resized
Δημήτρης Φειδάνογλου
Public Relations Coordinator

Oc_resized
Oversight Committee

Δύο από τους σημαντικότερους παράγοντες της επιτυχίας της εκδήλωσης, πιστεύουμε ότι είναι οι αξίες του JFA και η εμπειρία που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτηθεί. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος ο δικός μας, της Oversight Committee, δηλαδή να "προστατεύσουμε" την φετινή οργανωτική επιτροπή από λάθη που κάναμε, να μεταδώσουμε επιτυχημένες τακτικές και να στηρίξουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί. Η εμπειρία που έχουμε από τη συμμετοχή μας σε προηγούμενες οργανωτικές επιτροπές και κυρίως η αγάπη μας για αυτό το θεσμό που τα τελευταία 5 χρόνια έχει αλλάξει την σχέση εταιρειών με φοιτητές στην Ελλάδα, αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας. Once in Job Fair Athens, always in Job Fair Athens!

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Fund Raising

Fund Raising Team 1

George_kokoris_photo_140x140
Γιώργος Κόκορης - Κόγιας
Konstantinos_chiotis_photo_140x140
Κωνσταντίνος Χιώτης
John_kalogeropoulos_photo_140x140
Γιάννης Καλογερόπουλος
Michaela_kourgitakou_photo_140x140
Μιχαέλα Κουργιτάκου
Christina_zacharaki_photo_140x140_(1)
Χριστίνα Ζαχαράκη - Ρήγα
Christina_zacharia_photo_140x140
Χριστίνα Ζαχαρία
Stela_zhara_photo_140x140
Στέλλα Ζάρα
Resized_5c770e4513eb2
Σταμάτης Αλεξανδρόπουλος

Fund Raising Team 2

%ce%9f%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%82_x%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b7%ce%bb%ce%ac%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%82_140x140_(1)
Ορέστης Χατζηλάμπος
%ce%94%cf%8e%cf%81%ce%b1_%ce%9a%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%bc%cf%8d%ce%b4%ce%b1_140x140_(1)
Δώρα Κρεμμύδα
%ce%91%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae_%ce%92%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%af%ce%bf%cf%85_140x140
Αγγελική Βέλλιου
%ce%a7%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82_%ce%94%ce%b5%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%ac%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%82_140x140_(1)
Χρήστος Δελησάββας
%ce%99%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%b7_140x140
Ιωάννα Καλλιούπη
%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82_%ce%91%ce%bb%ce%b5%ce%b2%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%82_140x140
Γιώργος Αλεβίζος

Fund Raising Team 3

%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%cf%81%cf%85%cf%80%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%8d_140x140
Κατερίνα Κρυπωτού
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%a1%ce%ac%ce%ba%ce%ba%ce%b1_140x140
Μαρία Ράκκα
%ce%96%cf%89%ce%ae_%ce%94%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85_140x140
Ζωή Δρακοπούλου
%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82_%ce%a4%cf%83%ce%af%ce%bd%ce%bd%ce%b1%cf%82_140x140
Κωνσταντίνος Τσίννας
%ce%a7%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82_%ce%9a%ce%bf%cf%8d%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%82_140x140
Χρήστος Κούγιας
%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%a4%ce%b6%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85_140x140
Κατερίνα Τζενετοπούλου
%ce%95%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7_%ce%9a%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%af%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85_140x140
Ελένη Καρακίτσου
%ce%91%ce%bb%ce%ad%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82_%ce%96%ce%af%ce%bf%cf%85_140x140
Αλέξανδρος Ζίου

Fund Raising Team 4

%ce%91%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b1_%ce%a3%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7_140x140
Αλεξάνδρα Σταυριανίδη
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%ac%ce%ba%ce%b7_140x140
Μαρία Καλαμάκη
%ce%99%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%86%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%91%ce%bc%ce%bf%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%ac%ce%ba%ce%b7_140x140
Ιωσηφίνα Αμοιραδάκη
%ce%9c%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%85_%ce%95%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7_140x140
Ελένη Μαυρογονάτου
%ce%9a%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%86%cf%8d%ce%bb%ce%bb%ce%b7_%ce%95%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7_140x140
Καριοφύλλη Ελένη
Missing_avatar
Γιώργος Δημάκος

Fund Raising Team 5

%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%cf%81%cf%85%cf%80%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%8d_140x140
Κατερίνα Κρυπωτού
Rolandos_potamias_photo_140x140
Ρολάνδος Ποταμιάς
%ce%a4%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%82_%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b6%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%b9%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82_140x140
Τάσος Παπαζαφειρόπουλος
%ce%a0%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%82_%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85_140x140
Πάνος Παπαχρήστου
Marina_kontalexi_140x140
Μαρίνα Κονταξέλη
Missing_avatar
Ελένη Ελπίδα Καψάλη

Public Relations

Web Marketing Team

Myrto_plemmenou_140x140
Μυρτώ Πλεμμένου
%ce%9c%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%b7%ce%9a%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b7_140x140
Μαίρη Καρατζογλίδη
%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7_140x140
Κατερίνα Κοπανίδη
%ce%91%cf%80%cf%8c%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%82_%ce%a3%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%bb%ce%ae%cf%82-%ce%a1%ce%ae%ce%b3%ce%b1%cf%82_140x140
Απόστολος Σουφλής - Ρήγας
%ce%98%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%8e%cf%81%ce%b1_%ce%a4%cf%83%ce%b5%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b1_140x140
Θεοδώρα Τσεκούρα

Live Promotion Team

Giorgos_verdi_140x140
Γιώργος Βέρδη
%ce%a4%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1_%ce%9b%ce%b9%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d_140x140
Τάνια Λιβανού
%ce%a7%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82_%ce%9a%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%b7%cf%82_140x140
Χρήστος Καραβασίλης
%ce%9a%ce%ac%ce%bb%ce%b9%ce%b1_%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85_140x140
Κάλια Κωνσταντίνου
%ce%9d%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%84%ce%b1%cf%82_%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%b4%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82_140x140
Νικήτας Καλαϊδόπουλος
Ioanna_giannikou_140x140
Ιωάννα Γιαννίκου

Media Sponsors Team

%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82_%ce%a0%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82_140x140
Γιώργος Πλασκασοβίτης
%ce%92%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%b1_%ce%a7%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85_140x140
Βάσια Χριστοδούλου
%ce%94%ce%ae%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%b1_%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%ba%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b1_140x140
Δήμητρα Παπακώστα
%ce%95%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%82_%ce%9c%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%bf%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%ac%ce%b2%ce%b1_140x140
Ειρηναίος Μουτσογκλάβα
%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%a3%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b1_140x140
Κατερίνα Σαλονίκα
%ce%9b%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b6%ce%ae_140x140
Λιάνα Κουτζή
%ce%92%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85_%ce%a3%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b1__140x140
Σταυρούλα Βέλλιου
%ce%95%cf%81%cf%89%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%b7_%ce%a3%ce%bc%cf%85%cf%81%ce%bd%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7_140x140
Ερωφίλη Σμυρνιωτάκη

Content Creators Team

%ce%9b%ce%ad%ce%ba%ce%ba%ce%b1_%ce%9b%cf%85%ce%b4%ce%af%ce%b1_%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%84_%ce%bc%cf%80%ce%b9%cf%86%cf%84%ce%ad%ce%ba%ce%b9%ce%b1_140x140
Λυδία Λέκκα
%ce%91%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae_%ce%a1%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%852_140x140
Αγγελική Ρηγοπούλου
%ce%a3%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%82_%ce%96%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82_140x140_(1)
Στέλιος Ζησιάδης
%ce%86%cf%81%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b9%cf%82_%ce%a0%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d_%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac_140x140
Άρτεμις Πυλαρινού
%ce%86%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%82_%ce%96%ce%bf%cf%81%ce%bc%cf%80%ce%ac%cf%82__140x140
Άγγελος Ζορμπάς
%ce%9f%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1_%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85_140x140
Ουρανία Καλογεροπούλου

Delegate Experience

Main Event Projects Team

%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82_%ce%a0%cf%85%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%82_140x140
Κωνσταντίνος Πυθαρούλιος
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%ce%bb%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%83%ce%ac%ce%bd%ce%b7_140x140
Μαριάνα Κλεμπετσάνη
%ce%96%cf%89%ce%ae%ce%9b%cf%8c%ce%b7_140x140
Ζωή Λόη
%ce%a0%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%82_%ce%9c%ce%b9%cf%83%ce%b9%cf%81%ce%bb%ce%ae%cf%82_140x140
Πάνος Μισιρλής
%ce%86%ce%bd%ce%bd%ce%b1_%ce%9b%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b7_140x140
Άννα Λουκανάρη
%ce%9b%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%a4%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%b1_140x140
Λίνα Τσαρούχα
%ce%a3%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%82_%ce%9d%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%ae%cf%82_140x140
Στέλιος Νικολής
%ce%91%ce%bb%ce%af%ce%ba%ce%b7_%ce%91%cf%81%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%8d_%ce%a0%ce%b1%cf%80%cf%80%ce%ac__140x140
Αλίκη Αργυρού - Παππά
%ce%94%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b7_%ce%9c%cf%80%cf%81%ce%af%ce%bb%ce%bb%ce%b7_140x140
Δανάη Μπρίλλη

Side Events Team

%ce%91%ce%bd%ce%b8%ce%ae_140x140
Ανθή Μποζίκη
%ce%9c%ce%ac%ce%b3%ce%b4%ce%b1_140x140
Μάγδα Τσόχα
%ce%89%ce%bb%ce%b9%ce%b1_140x140
Ήλια - Δανάη Τσιγκρή
%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1_140x140
Κωνσταντίνα Καράμπαλη
%ce%91%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%ac_140x140
Αθηνά Σαραντοπούλου
%ce%a7%cf%81%cf%85%cf%83%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%ae_140x140
Χρυσαυγή - Μαρία Ιωαννίδη
%ce%94%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%b1_140x140
Δέσποινα Βαρδουνιώτη

Human Resources

Team Coaches

%ce%9c%cf%85%cf%81%cf%84%cf%8e_%ce%a0%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85_140x140
Μυρτώ Πούλου
Evachiou_photouz_140x140
Εύα Χίου
Anastasiakarageorgiou_140x140
Αναστασία Καραγεωργίου

Training & Activities Team

%ce%a3%ce%ae%ce%bb%ce%b9%ce%b1_%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%ac%ce%ba%ce%b7_140x140
Σήλια Μαροπάκη
%ce%91%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae_%ce%9c%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%ae_140x140
Αγγελική Μπογιαντζή
%ce%94%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82_%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82_140x140
Δημήτρης Κωνσταντινίδης
%ce%9b%cf%85%ce%b4%ce%af%ce%b1_%ce%a0%ce%b1%cf%81%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b1_140x140
Λυδία Παρλαβάντζα
%ce%94%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82_%ce%a7%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%ae%cf%82_140x140
Δημήτρης Χατζής
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%a7%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7_140x140
Μαρία Χιωτέλη
%ce%93%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1_%ce%96%cf%89%ce%ae_%ce%9c%ce%b9%cf%87%ce%ac%ce%bb%ce%b7_140x140
Γεωργία Ζωή Μιχάλη

Logistics

Logistics Team 1

%ce%9c%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7_%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%8c%cf%80%ce%b7_140x140
Καλλιόπη Μπαριτάκη
%ce%a0%ce%b9%cf%84%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%82_%ce%93%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82_140x140
Γιάννης Πιτόσκας
%ce%a5%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ae_%ce%a0%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85_140x140
Υπαπαντή Πελεκάνου
%ce%a3%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7%cf%82_%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82_140x140
Κωνσταντίνος Σταμούλης
%ce%92%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7_%ce%94%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ad%ce%bb%ce%b1_140x140_(1)
Δανιέλα Βαρκαράκη
Received_269373507265890_140x140
Σπύρος Αρμενιάκος
%ce%9c%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7_%ce%93%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1_140x140
Γεωργία Μπαριτάκη

Logistics Team 2

%ce%91%ce%bb%ce%af%ce%ba%ce%b7_%ce%9c%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%85_140x140
Αλίκη Ματιάτου
%ce%91%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7%cf%82_%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85_140x140
Αντώνης Παπαοικονόμου
%ce%a7%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%9c%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%ac%cf%81%ce%b7_140x140
Χριστίνα Μελισσάρη
%ce%98%ce%b5%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%82_%ce%a4%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%87%ce%ac%cf%82_140x140
Θεμιστοκλής Τσαρούχας
%ce%95%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7_%ce%9a%ce%bf%cf%8d%ce%b3%ce%b9%ce%b1_140x140
Ελένη Κούγια
%ce%91%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7%cf%82_%ce%98%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82_140x140
Αριστομένης Θεοδωρίδης
Nikos_koutsoukos_prelorentzos_140x140
Νίκος Κουτσούκος - Πρελορέντζος

IT Team

Stathis_140x140
Γιώργος Στάθης

Graphic Designers Team

Resized_5c77088e3f34f
Μαρία Τζιβίλογλου
Resized_5c77097d85f6e
Λεωνίδας Αβδελάς
Resized_5c7709be2f6ba
Αναστασία Καραγεωργίου