En_flag

ABOUT

Τι ακριβώς είναι το Job Fair Athens;

“Ονειρευόμαστε μια Ελλάδα όπου όλοι οι νέοι θα επιλέγουν συνειδητά την επαγγελματική τους πορεία και θα είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία τους σε αυτήν.”

-
Τι είναι;

Το Job Fair Athens αποτελεί τα τελευταία πέντε χρόνια τη μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία στο χώρο της αγοράς εργασίας καταπολεμώντας στις ρίζες το πρόβλημα της ανεργίας των νέων. Έως τώρα, έχουν συμμετάσχει 113 από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και το έχουν επισκεφθεί πάνω από 7.900 φοιτητές και απόφοιτοι από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές της Ελλάδας. Κλειδί της επιτυχίας μας και δύναμή μας είναι οι εθελοντές μας, άλλωστε γι’αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άρτια και προσεγμένη εκπαίδευσή τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εκδήλωσης.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 1. To 2011, σε μια κρίσιμη για την ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή πραγματικότητα οικονομική περίοδο, καταφέραμε να διοργανώσουμε το πρώτο Job Fair Athens. Η εκδήλωση βρήκε αμέσως ανταπόκριση από πολλές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αναγνωρίζοντας έτσι την αξία και την αναγκαιότητα μια τέτοιας πρωτοβουλίας.

 2. Το 2012, έχοντας να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της εντονότερης οικονομικής κρίσης και της πολιτικής αβεβαιότητας, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον αισιοδοξίας και δημιουργικότητας για όλη την ελληνική νεολαία. Επίσης, προσθέσαμε έναν νέο μεγάλο άξονα, αυτό την καινοτομίας, δίνοντας την ευκαιρία και σε Start Up εταιρείες να προβληθούν μέσω της εκδήλωσής μας στο ειδικά διαμορφωμένο Start Up corner.

 3. Το 2013, βελτιώσαμε σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο της εκδήλωσης. Οι ημέρες διεξαγωγής της εκδήλωσης αυξήθηκαν σε δύο και ο χαρακτήρας της έγινε πανελλήνιος, προσθέσαμε  το CV corner, στο οποίο οι επισκέπτες βελτίωναν το βιογραφικό τους με την βοήθεια ειδικών και προσκαλέσαμε  εργαστήρια από πανεπιστήμια, με στόχο την ανάδειξη της ακαδημαϊκής καριέρας που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος. Όλα αυτά συνέβαλαν  στην εδραίωση του Job Fair Athens ως θεσμό!

 4. Το 2014, συνεχίσαμε δυναμικά την εξέλιξη του θεσμού μας, δημιουργώντας ένα νέο τμήμα, αυτό των Human Resources με στόχο την βελτίωση των εθελοντών και ορίζοντας την κουλτούρα μας για να διασφαλίσουμε το χαρακτήρα της διοργάνωσης. Παράλληλα, προσθέσαμε στην εκδήλωση νέες πτυχές, όπως διαγωνισμούς, workshops και panels, ενώ αυξήσαμε κατά πολύ τον αριθμό των υποστηρικτών μας στοχεύοντας στην πληρέστερη ενημέρωση των επισκεπτών μας για την αγορά εργασίας με απώτερο σκοπό την ένταξη τους σε αυτή. Ακόμη, ξεκινήσαμε τα Visits Behind the Scenes που δίνουν την δυνατότητα στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις κάποιων εταιρειών με σκοπό να τις γνωρίσουν καλύτερα.

 5. To 2015, ως αποτέλεσμα της διαρκούς προσπάθειάς μας για εφαρμογή καινοτόμων ιδεών, προσθέσαμε τις προσωπικές συνεντεύξεις ενώ δώσαμε για πρώτη φορά την δυνατότητα σε incubators να συμμετέχουν στην διημερίδα. Ακόμη, εξελίξαμε το CV corner στο οποίο πλέον οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν χρήσιμες συμβουλές και για την βελτίωση του προφίλ τους στο LinkedIn αλλά και την συμπεριφορά τους σε μία συνέντευξη.

 6. Διανύοντας πλέον τον 6ο χρόνο της διοργάνωσης, έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να εξελισσόμαστε διαρκώς, διατηρώντας ανέπαφο τον ενθουσιασμό και την προθυμία μας να προσφέρουμε στους συμφοιτητές μας. Στοχεύουμε σε μια αισιόδοξη, προσοδοφόρα εμπειρία για τους επισκέπτες μας, ώστε να αποκτήσουν τα καλύτερα εφόδια για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Η εκδήλωση αυτή, όπως και οι προηγούμενες απευθύνεται στους νέους και κυρίως σε φοιτητές και απόφοιτους από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές.

Βασική μέριμνα του Job Fair Athens είναι να έρθουν οι νέοι σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας με απώτερο σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση. Με προσωπική επαφή και γόνιμο διάλογο μεταξύ εταιρειών και νέων είναι βέβαιο ότι όλοι οι συμμετέχοντες και από τις δύο πλευρές θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη, γνώσεις και εμπειρία.

Ειδικά για τους νέους, που αντιμετωπίζουν ένα αβέβαιο εργασιακό μέλλον το Job Fair Athens επιδιώκει την ομαλή μετάβασή τους από τον ακαδημαϊκό στον επαγγελματικό τομέα.

Πολύ σημαντική θεωρούμε την ενημέρωση των νέων σχετικά με καινοτόμες δράσεις, προοπτικές αλλά και προσωπικά βιώματα από έμπειρους ή νεαρούς επαγγελματίες.

Στα πλαίσια του Job Fair Athens 2016 θα πραγματοποιηθούν τα Side Events, δηλαδή παρουσιάσεις και σεμινάρια με σκοπό να ενημερώσουν και να κατατοπίσουν όλους τους ενδιαφερόμενους σχετικά με το αντικείμενο της εκδήλωσης. Η επιτυχία των αντίστοιχων σεμιναρίων τα προηγούμενα χρόνια, οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί τρείς εβδομάδες πριν την περσινή εκδήλωση, ενδεικτικά των Interview Skills trainings από εκπροσώπους HR με πάνω από 450 συμμετοχές και η εκδήλωση ενδιαφέροντος του κοινού μας δικαιώνει και επιβάλλει την υλοποίησή τους και φέτος.

Στο Job Fair Athens 2016 οι παρευρισκόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες των υποστηρικτών, το αντικείμενό τους και τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν. Επίσης, ενημερώνονται σχετικά με τα εφόδια που απαιτούνται για την ένταξή τους στον εκάστοτε επαγγελματικό χώρο, αλλά και για τα προτερήματα που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Κουλτούρα

Οι 10+1 αρχές του Job Fair Athens

1. Ενθαρρύνουμε και προστατεύουμε την πρωτοβουλία.

Δεν φοβόμαστε την αλλαγή. Στηρίζουμε τις καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες. Ενθαρρύνουμε την ανάληψη πρωτοβουλιών καλωσορίζοντας και διορθώνοντας τα πιθανά λάθη, καθώς αυτά αποτελούν το κλειδί για πρόοδο και καινοτομία.

2. Βασιζόμαστε στο ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα.

Ενισχύουμε την κατανόηση, την αλληλοκάλυψη και με κοινούς στόχους δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για υγιή συνεργασία. Λειτουργούμε σαν παρέα με εμπιστοσύνη, σεβασμό και συνδημιουργούμε με στόχο την εξέλιξη του Job Fair Athens και τη δική μας. Το δικό μας χαμόγελο, είναι ο ασφαλέστερος δείκτης επιτυχίας του θεσμού μας.

3. Μπορούμε να είμαστε σοβαροί και χωρίς γραβάτα.

Είμαστε εθελοντές φοιτητές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και επαγγελματίες. Λειτουργούμε με άξονα τη συνέπεια και την οργάνωση ως προς τους συνεργάτες, τους υποστηρικτές αλλά και τους επισκέπτες μας και προσδοκούμε και από αυτούς να κάνουν το ίδιο. Είμαστε πλήρως ενημερωμένοι για τις ανάγκες τους και άρτια προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα ώστε να δρούμε πριν προκύψει η ανάγκη για δράση.

4. Ενθουσιαζόμαστε. Ψαχνόμαστε. Εξελισσόμαστε.

Με όπλα τον ενθουσιασμό και το μεράκι μας, αμφισβητούμε διαρκώς την κατεστημένη σκέψη. Δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και προσπαθούμε συνεχώς να ανακαλύπτουμε νέες ιδέες και τρόπους δράσης. Σε κάθετι με το οποίο καταπιανόμαστε, εξαντλούμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, γιατί για μας, ακόμα και το εξαιρετικό δεν είναι αρκετό.

5. Ακούμε προσεκτικά. Παρατηρούμε συνέχεια. Είμαστε ανοιχτοί.

Ο κάθε ένας από τους υποστηρικτές, τους συνεργάτες και τους επισκέπτες μας, ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε. Τους καλούμε σε διάλογο, σκεφτόμαστε ό,τι μας λένε, λάμβανουμε σοβαρά υπόψη μας τη γνώμη τους και τους ευχαριστούμε.

6. Κάνουμε τα σωστά πράγματα, σωστά.

Δίνουμε στο κάθετί που κάνουμε το καλύτερό μας εαυτό και ταυτόχρονα προσπαθούμε να κινητοποιήσουμε και όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Στοχεύουμε στην όσο το δυνατόν αποδοτικότερη συμμετοχή μας, εφ΄όσον έτσι επεκτείνουμε και τα προσωπικά μας όρια και βελτιωνόμαστε.

7. Στοχεύουμε στην ατομική και συλλογική εξέλιξη.

Η εκπαίδευση είναι το ισχυρότερο όπλο για να δούμε τις δυνατότητες βελτίωσης. Επιμένουμε στην ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων και άλλων τεχνικών δεξιοτήτων. Στοχεύουμε επίσης, στον εντοπισμό των δυνατών και αδύνατων σημείων του καθενός μέσα από την ομαδική συζήτηση και τον αυτο-προβληματισμό.

8. Εκτιμούμε και ανταποδίδουμε την στήριξη.

Κάθε ένας από τους υποστηρικτές, εθελοντές και επισκέπτες μας, κάνει το Job Fair Athens πιο ξεχωριστό και μοναδικό. Αναγνωρίζουμε την προσφορά τους, τους στηρίζουμε πέρα από το πλαίσιο του θεσμού και τους ευχαριστούμε. Γιατί χάρη σ´ αυτούς η ιδέα του Job Fair Athens εξελλίσεται και παίρνει κάθε χρόνο σάρκα και οστά.

9. Προτεραιότητα μας, ο επισκέπτης.

Το Job Fair Athens είναι πάνω από όλα ένας θεσμός, με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και στο συνάνθρωπο. Έχοντας λοιπόν πλήρη επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης, δρούμε εστιάζοντας στις επιθυμίες και στα θέλω του επισκέπτη μας. Του δίνουμε φωνή, τον ακούμε και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του.

10. Νιώθουμε ευθύνη για τον αντίκτυπο της δράσης μας στην κοινωνία.

Δεδομένης της επιτυχίας των προηγούμενων ετών της διοργάνωσης του Job Fair Athens, αλλά και του πλήθους του κόσμου στο οποίο έχει προσφέρει, ο θεσμός έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σημαντική παρακαταθήκη. Αναγνωρίζοντας την, ενστερνιζόμαστε το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που αυτό συνεπάγεται, το καλωσορίζουμε και δεσμευόμαστε για ετήσια ανάπτυξη του θεσμού.

11. Θέλουμε να αποτελούμε παράδειγμα.

Ξεκινώντας από τον τρόπο που εμείς οι ίδιοι λειτουργούμε φιλοδοξούμε το Job Fair Athens να αποτελέσει μία πηγή έμπνευσης για όλους. Αρχίσαμε παίρνοντας την πρωτοβουλία, συνεχίζουμε κάθε χρόνο καινοτομώντας και βοηθάμε στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων μένοντας κομματικά και οικονομικά ανεξάρτητοι, στο πλαίσιο των αξιών που πρεσβεύει η EESTEC. Δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια, οργανωνόμαστε, προσπαθούμε, επιμένουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία που αξίζει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για κάθε δράση.

Ποιός;
Eestec-logo

EESTEC LC Athens - Διοργανωτής του Job Fair Athens

Όνομα Ευρωπαϊκού Οργανισμού: Electrical Engineering STudents’ European assoCiation (EESTEC)

Όνομα Τοπικής Επιτροπής: EESTEC Τ.Ε. Αθήνας

Χαρακτήρας οργανισμού: φοιτητικός, εθελοντικός μη κερδοσκοπικός, πανευρωπαϊκός

Μέλη: Φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών που σπουδάζουν σε πολυτεχνικές και πανεπιστημιακές σχολές της Ευρώπης.

Ιστορικές πληροφορίες: Ιδρύθηκε στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας το 1986, ενώ από το 1995 θεωρείται αναγνωρισμένος οργανισμός, με έδρα του το Ντελφτ της Ολλανδίας. Στην Αθήνα ιδρύθηκε το 2004 στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Χώρες δραστηριοποίησης: 28 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, στις οποίες υπάρχουν 55 τοπικές επιτροπές.

Στόχοι:

 • Προαγωγή και ανάπτυξη διεθνών σχέσεων, ανταλλαγή ιδεών.
 • Ανάπτυξη επικοινωνιακών ικανοτήτων, καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας ανάμεσα σε μελλοντικούς μηχανικούς.
 • Βελτίωση της τεχνολογικής εκπαίδευσης των ευρωπαίων φοιτητών ηλεκτρολόγων μηχανικών.
 • Αξιοποίηση θεωρητικών γνώσεων σε πρακτικές εφαρμογές.
 • Δημοσίευση και ενημέρωση για επιστημονικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο των ηλεκτρολόγων μηχανικών μέσω του περιοδικού που εκδίδει.
 • Πληροφόρηση για το εκπαιδευτικό σύστημα και τη βιομηχανία άλλων χωρών.
 • Διεύρυνση επαγγελματικών προοπτικών σε διεθνές επίπεδο.

Δράσεις: διοργάνωση διεθνών workshops, πολιτισμικών ανταλλαγών, ημερίδων, σεμιναρίων και συμμετοχή σε φοιτητικούς διαγωνισμούς

Με τη στήριξη: του ΕΜΠ, του προγράμματος Youth in Action της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καθηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Επίσημη Ιστοσελίδα: http://eestec.ntua.gr/athens/

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Antigoni
Αντιγόνη Μοίρα
Head Organizer

Μεγάλωσα στην Ελευσίνα και τα τελευταία χρόνια ως φοιτήτρια στην σχολή ΗΜΜΥ του ΕΜΠ, ζω στην Αθήνα. Με εκφράζει απόλυτα το: “ Αν δεν σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το“ και πιστεύω ότι σήμερα, δεν αρκεί μόνο να εντοπίζουμε και να αναλύουμε τα προβλήματα της κοινωνίας μας, αλλά οφείλουμε με ατομικές ή συλλογικές πρωτοβουλίες, να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να προσπαθούμε για την επίλυσή τους. Με αυτή την λογική, πρωτομπήκα στην μεγάλη παρέα του Job Fair Athens πριν από 3 χρόνια, διακρίνοντας μια ευκαιρία να προσφέρω στην φοιτητική κοινότητα, αλλά και να εξελιχθώ σε προσωπικό επίπεδο. Έχω ασχοληθεί με τις ομάδες των Public Relations και του Fund Raising ενώ πέρυσι, ως η Υπεύθυνη Οικονομικών της εκδήλωσης, απέκτησα πολύτιμη εμπειρία από την συμμετοχή μου στην οργανωτική επιτροπή. Αυτή την εμπειρία, καθώς και τον ενθουσιασμό και το μεράκι μου θα ήθελα να μεταδώσω φέτος σε όλη την ομάδα των εθελοντών και μαζί να διοργανώσουμε ένα ακόμα καλύτερο Job Fair Athens, που θα αποτελέσει παράδειγμα και πηγή έμπνευσης και για άλλες πρωτοβουλίες.

Stella
Στέλλα Αλεξανδρίδη
Public Relations Coordinator

Μεγάλωσα στις γειτονιές του Πειραιά και σπούδασα στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Μου αρέσει να ταξιδεύω και να γνωρίζω καινούργια μέρη και διαφορετικές κουλτούρες. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να περάσω ένα εξάμηνο ως φοιτήτρια Erasmus στην μαγευτική Βιέννη. Ένα χρόνο πριν, είχα κάνει την πρώτη επαφή μου με τον εθελοντισμό μέσα από το Job Fair Athens 2013 ανακαλύπτοντας ένα νέο πάθος! Από τότε αξιοποίησα όσες περισσότερες ευκαιρίες μου παρουσιάστηκαν συνεισφέροντας σε διάφορες εθελοντικές δράσεις, τίποτα όμως δεν μπόρεσε να αντικαταστήσει την αγάπη μου για την εκδήλωση αυτή, στην οποία φέτος συνεχίζω για 4η χρονιά. Συμμετέχοντας στις ομάδες των Public Relations και του Fund Raising κέρδισα νέες γνώσεις, ανέπτυξα τις δεξιότητες μου, συνεργάστηκα με απίστευτα άτομα και απέκτησα μοναδικές εμπειρίες. Αυτό με ενέπνευσε να δώσω το κάτι παραπάνω φέτος και να προσπαθήσω ως Public Relations Coordinator να φέρω ακόμα περισσότερους νέους σε επαφή με την εκδήλωση μας και όλες τις ευκαιρίες που τους προσφέρει.

Villie
Βίλλυ Αναγνωστοπούλου
Human Resources Coordinator

Αν και κατάγομαι από την Αρκαδία, μεγάλωσα στον Πειραιά και πλέον σπουδάζω στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του ΕΜΠ. Αγαπώ πολύ τα ταξίδια και οτιδήποτε δημιουργικό, όπως το γράψιμο. Μου αρέσει να ανακαλύπτω συνεχώς νέα πράγματα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που αρχικά είχα δηλώσει συμμετοχή στο Job Fair Athens, το οποίο πια έχει συνδεθεί άρρηκτα με την φοιτητική μου ζωή καθώς είναι κάτι που ξεκίνησα από το πρώτο έτος των σπουδών μου έως σήμερα. Μέσα από τις διάφορες ομάδες στις οποίες έχω συμμετάσχει, είχα την τύχη να γνωρίσω απίστευτα άτομα με πολύ διαφορετικά backgrounds, ιδέες, ασχολίες με ένα κοινό: το μεράκι μας για αυτό που κάνουμε όλοι μαζί σε αυτή τη δράση. Νιώθω πολύ τυχερή που συμβάλλω στη φετινή διοργάνωση από τη θέση των Human Resources γιατί πιστεύω ότι οι εθελοντές είναι η καρδιά της εκδήλωσης και το να 'χτίζουμε' μια καλή εμπειρία για τους συνεθελοντές μας είναι κάτι που με προκαλεί να κάνω αυτό το ένα βήμα πέρα από το comfort zone μου και να ξεπεράσω τα προσωπικά μου όρια. Πιστεύω πως όλοι μαζί θα συνεχίσουμε και φέτος το όραμα αυτής της δράσης, δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα στους νέους που αναζητούν ευκαιρίες στη χώρα μας σήμερα.

Ilias
Ηλίας Καραμπάσης
Fund Raising Coordinator

Έξι χρόνια πριν άφησα την “Πόλη με τα 1000 Χρώματα”, την Ξάνθη, απ’ όπου κατάγομαι και μεγάλωσα, για να έρθω στην Αθήνα ως φοιτητής στην Σχολή ΗΜΜΥ του ΕΜΠ. Αυτό που με χαρακτήριζε πάντοτε σαν άνθρωπο είναι το ότι μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα: ping pong, πιάνο, μπάσκετ, σκάκι, ξένες γλώσσες και από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει ο εθελοντισμός, τον οποίο ξεκίνησα μέσω της EESTEC στο 2ο έτος των σπουδών μου. Κάπως έτσι γνώρισα και το Job Fair Athens, όπου συμμετέχω ως εθελοντής τα τελευταία 4 χρόνια, περνώντας από τις ομάδες του Fund Raising και των Human Resources. Αγάπησα την κουλτούρα και τις αρχές αυτής της εκδήλωσης, τον ενθουσιασμό και το μεράκι των εθελοντών της και εξελίχθηκα σαν προσωπικότητα. Έκανα μερικούς από τους καλύτερους φίλους μου και κατάλαβα ότι με τη συνεργασία και την προσήλωση στο στόχο μπορεί κανείς να πετύχει τα πάντα! Φέτος ως Fund Raising Coordinator επιδίωξή μου είναι να συμμετέχουν στην διημερίδα ακόμα περισσότερες εταιρείες από πολλούς διαφορετικούς κλάδους, αλλά και να δοθεί έμφαση στη νεανική επιχειρηματικότητα με την προσέλκυση startups και incubators. Έτσι, οι επισκέπτες μας θα ενημερωθούν για όλες τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται με την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Sotiris
Σωτήρης Ζαϊρές
Logistics Coordinator

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα και τα τελευταία 3 χρόνια σπουδάζω στη σχολή ΗΜΜΥ του ΕΜΠ. Ως πρωτοετής φοιτητής ένιωθα την ανάγκη να ασχοληθώ με πράγματα εκτός της σχολής μου. Και τότε γνώρισα το Job Fair Athens, ως επισκέπτης, και εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι διαφορετικά άτομα ενώνονται και δίνουν λύση σε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στη χώρα μας, αυτό της νεανικής ανεργίας. Έτσι, πέρυσι συμμετείχα ως εθελοντής στην FR team, όπου γνώρισα νέα και ενδιαφέροντα άτομα, κέρδισα πολλές γνώσεις και εμπειρίες και κατάλαβα τη δύναμη του εθελοντισμού και της προσφοράς, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι “όλα τα προβλήματα λύνονται αρκεί να έχουμε διάθεση και να δράσουμε συλλογικά”! Φέτος, έχω τη χαρά να είμαι ο Logistics Coordinator της εκδήλωσης, με σκοπό να βοηθήσω ακόμα περισσότερο, ώστε το JFA να πάει ακόμα πιο ψηλά! Έχω συμμετάσχει και σε άλλες δράσεις της EESTEC, ενώ λατρεύω τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το κολύμπι!

Alex
Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος
Finance Coordinator

Μεγάλωσα στο Ηράκλειο της Κρήτης και τα τελευταία χρόνια, ως φοιτητής της σχολής ΗΜΜΥ του ΕΜΠ, ζω στον Πειραιά. Μου αρέσει πολύ η μουσική και η φιλοσοφία. Θεωρώ πως είναι ευθύνη του καθενός, αν μπορεί να κάνει κάτι για να βελτιώσει την κοινωνία, να το κάνει. Γι’ αυτό το λόγο, πριν από 3 χρόνια, ξεκίνησε μέσα μου ένας κύκλος που ονομάζεται Job Fair Athens, με σκοπό να δράσω για τους συνανθρώπους μου και να στηρίξω μια εκδήλωση που ήδη ήταν εκεί για τους νέους ανθρώπους. Στην πορεία ωστόσο, ανακάλυψα τις αξίες του εθελοντισμού και εμπνευσμένος από τις αρχές που διέπουν την εκδήλωση και το μεράκι των εθελοντών, δεν μπορούσα, παρά να θέλω να συμβάλλω παραπάνω, να βάλω το λιθαράκι μου ώστε η εκδήλωση να εξελιχθεί και αυτή η οικογένεια που ονομάζεται Job Fair Athens να πάει ένα βήμα παραπέρα. Έτσι φέτος, ως Finance Coordinator, προσπαθώ να είμαι πάντα εκεί, ώστε να μπορούν οι συν-εθελοντές μου να αφήσουν τη δημιουργικότητα και την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν να πάνε την εκδήλωση ακόμα πιο ψηλά, αφήνοντας εμένα να αναλαμβάνω ό,τι νομική και οικονομική υπόθεση προκύψει.

Afroditi
Αφροδίτη Βογδάνου
Side Projects Coordinator

Ως φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Λογιστικής Χρηματοοικονομικής, διαπίστωσα ότι ο εθελοντισμός μπορεί να αποτελέσει τη λύση σε πολλά από τα προβλήματα της γενιάς μου. Φτάνοντας στο τελευταίο έτος των σπουδών μου, εγώ όπως και πολλοί συνομήλικοί μου, στεκόμαστε μπροστά σε ένα δρόμο με πολλά μονοπάτια χωρίς κανείς να ξέρει πιο είναι το σωστό και τι θα συναντήσει στο τέλος αυτού του δρόμου. Για μένα το Job Fair Athens είναι ο χάρτης που ψάχνει κάποιος προκειμένου να διαλέξει το σωστό μονοπάτι για την επαγγελματική του καριέρα. Είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ακόμα και σε δύσκολες εποχές υπάρχουν ευκαιρίες στην Ελλάδα αρκεί ο καθένας από εμάς να είναι εφοδιασμένος με τις απαραίτητες δεξιότητες, αρχικά για να τις αναγνωρίσει και έπειτα να τις αξιοποιήσει. Σκοπός δικός μου και της ομάδας μου είναι να βοηθήσουμε τους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που ακολούθησαν το δικό τους δρόμο, να μάθουν από αυτούς και στο τέλος της ημέρας να είναι και εκείνοι σε θέση να χαράξουν τη δική τους προσωπική διαδρομή που θα τους οδηγήσει στην επαγγελματική τους επιτυχία.

Oversight-committee
Oversight Committee

Δύο από τους σημαντικότερους παράγοντες της επιτυχίας της εκδήλωσης, πιστεύουμε ότι είναι οι αξίες του JFA και η εμπειρία που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτηθεί. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος ο δικός μας, της Oversight Committee, δηλαδή να "προστατεύσουμε" την φετινή οργανωτική επιτροπή από λάθη που κάναμε, να μεταδώσουμε επιτυχημένες τακτικές και να στηρίξουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί. Η εμπειρία που έχουμε από τη συμμετοχή μας σε προηγούμενες οργανωτικές επιτροπές και κυρίως η αγάπη μας για αυτό το θεσμό που τα τελευταία 5 χρόνια έχει αλλάξει την σχέση εταιρειών με φοιτητές στην Ελλάδα, αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας. Once in Job Fair Athens, always in Job Fair Athens!

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Fund Raising

Ομάδα Εταιρειών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Missing_avatar
Ιωάννα Κωστοπούλου
Missing_avatar
Άγγελος Γάμβρινος
Missing_avatar
Γεωργία Σαρρή
%ce%93%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1_%ce%a6%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b71
Γεωργία Φραγκούλη
%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82_%ce%94%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%821
Γιώργος Δασκαλόπουλος
%ce%93%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1_%ce%92%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%852
Γεωργία Βέργου
%ce%94%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%b1_%ce%a0%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%bf%cf%8d1
Δέσποινα Παληού
Psir
Ηλίας Ψυρούκης
%ce%9b%ce%ad%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82_%ce%94%ce%b1%cf%85%ce%90%ce%b41
Λέανδρος Δαυΐδ

Ομάδα Εταιρειών Ρομποτικής, Ηλεκτρονικής, Βιοϊατρικής και E-Shop

Nef
Νεφέλη Παναγιωτοπούλου
%ce%92%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae_%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%ba%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b1
Βασιλική Παπακώστα
%ce%99%cf%83%ce%b9%ce%b4%cf%8e%cf%81%ce%b1_%ce%a4%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bd%ce%ae1
Ισιδώρα Τουρνή
%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b71
Κατερίνα Κουτσούρη
%ce%9a%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%ac%cf%82_%ce%a3%cf%84%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%821
Κοσμάς Στεφανόπουλος
%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82_%ce%9c%cf%80%ce%ac%cf%81%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%821
Κωνσταντίνος Μπάρμπας
Missing_avatar
Μαρία Καλιμάντζαλη
Missing_avatar
Μαρία Σαρίδου
Missing_avatar
Σπύρος Ντουρούκης

Ομάδα Εταιρειών Ενέργειας

00tl_%ce%a3%cf%84%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%82_%ce%98%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%89%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%822
Στράτος Θεοδωρόπουλος
%ce%91%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b1_%ce%a3%cf%80%cf%8d%cf%81%ce%bf%cf%851
Αλεξάνδρα Σπύρου
%ce%b2%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1_%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%b71
Βάγια Ισκάκη
%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82_%ce%9b%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%821
Γιώργος Λαμπρόπουλος
%ce%95%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%b1_%ce%9d%cf%84%ce%b5%ce%b6%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bf1
Ελιάνα Ντεζατζιάκομο
%ce%9d%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b1_%ce%a4%cf%83%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%851
Νικολέτα Τσέλου
%ce%9d%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82_%ce%9c%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%b1%cf%821
Νίκος Μπούας
%ce%a3%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%af%ce%bc_%ce%9b%ce%ac%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%851
Σεραφείμ Λάμπρου

Ομάδα Κατασκευαστικών Εταιρειών και Βιομηχανίας

00tl_%ce%95%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7_%ce%91%cf%8a%ce%b2%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf%cf%851
Ελένη Αϊβάζογλου
Missing_avatar
Άρης Κατζιλιεράκης
%ce%93%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1_%ce%a0%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b71
Γεωργία Πουμπλάκη
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%9a%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b4%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b71
Μαρία Κατσιδονιωτάκη
Missing_avatar
Ναταλία Νικολάου
Missing_avatar
Παύλος Σύμεντης
Missing_avatar
Σοφία Μπουλαμάτση
Missing_avatar
Σπύρος Πάτρας

Ομάδα Εταιρειών Ανθρώπινου Δυναμικού, Συμβουλευτικών, Ασφαλιστικών και Finance

Missing_avatar
Γιώτα Ανδρινοπούλου
%ce%91%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b1_%ce%91%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b71
Αλεξάνδρα Αποστολάκη
Missing_avatar
Αναστασία Ντίνου
%ce%94%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82_%ce%9c%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%ac%cf%86%ce%b7%cf%82
Δημήτρης Μουτάφης
Missing_avatar
Κάλλια Καδεμιλή
Missing_avatar
Μαίρη Δημουλά
%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%82_%ce%98%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%8e%cf%81%ce%bf%cf%85
Παναγιώτης Θεοδώρου
Missing_avatar
Παντελής Αλασώνας
Missing_avatar
Σαββίνα Δημουλά

Ομάδα Μεταφορών, Ναυτιλιακών και Εταιρειών Καταναλωτικών Αγαθών

Missing_avatar
Μιχαήλ Ταλιάκης
Missing_avatar
Αλέξανδρος Ρωμυλιώτης
%ce%91%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1_%ce%9c%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%ae2
Αναστασία Μεντή
%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%9c%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%cf%8e%cf%81%ce%b71
Kωνσταντίνα Μακατσώρη
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%9c%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b11
Μαρία Μπαλάσκα
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%a3%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%ac%ce%ba%ce%b71
Μαρία Σαββάκη
Missing_avatar
Νεφέλη Μανούση
Missing_avatar
Παναγιώτης Ματζώρος

Ομάδα Φορέων, Startups, Incubators, Coworking Spaces και Clusters

00tl_%ce%95%cf%81%ce%b9%cf%8c%ce%bb%ce%b1_-_%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%96%cf%8e%cf%84%ce%bf%cf%821
Εριόλα - Μαρία Ζώτος
%ce%86%cf%81%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b9%cf%82_%ce%a4%ce%b5%cf%81%ce%b6%ce%ae
Άρτεμις Τερζή
%ce%95%ce%b9%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%b7_%ce%92%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b1
Ειρήνη Βαρούνα
Missing_avatar
Ισίδωρος Μαρούγκας
%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%96%ce%bf%ce%bb%cf%8e%cf%84%ce%b11
Κωνσταντίνα Ζολώτα
%ce%9d%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1_%ce%9a%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b71
Ναταλία Κουτσούρη
%ce%a3%cf%84%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1_%ce%9c%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%ad%ce%ba%ce%b71
Στεφανία Μανδέκη
%ce%a7%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%a4%ce%b6%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%b71
Χριστίνα Τζημαγιώργη

Public Relations

Web Team

00tl_%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82_%ce%9a%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%ac%cf%83%ce%b7%cf%823
Κώστας Καραμπάσης
%ce%94%cf%89%cf%81%ce%bf%ce%b8%ce%ad%ce%b1_%ce%93%ce%ba%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b71
Δωροθέα Γκιούση
%ce%99%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%ce%bf%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b2%ce%af%ce%bb%ce%b71
Ιωάννα Κορκοβίλη
%ce%bb%ce%b7%ce%b4%ce%b1_%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b7
Λήδα Παρασκευή Διαβολίτση
%ce%9b%cf%85%ce%b4%ce%af%ce%b1_%ce%94%ce%b5%cf%81%ce%b2%ce%ad%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b11
Λυδία Δερβέναγα
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%9f%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%851
Μαρία Οικονομοπούλου
Missing_avatar
Μερόπη Βαρβαρήγου
%ce%a3%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%b1_%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%851
Σοφία Παπαδοπούλου
Missing_avatar
Στέλιος Ζησιάδης
Missing_avatar
Στέλιος Παπαδάκης
%ce%a6%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%82_%ce%9a%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%821
Φώτης Κυριακόπουλος

Live Promotion Team

Missing_avatar
Σταύρος Βράτιμος
Missing_avatar
Γιώργος Κόκορης-Κόγιας
Missing_avatar
Ελένη Χρόνη
%ce%95%cf%85%ce%ac%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%82_%ce%9d%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b4%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%821
Ευάγγελος Νικολιδάκης
Kar
Ευθύμης Καρύδης
%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%9c%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b72
Κωνσταντίνα Μπουρογιάννη
%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%91%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%ac%ce%ba%ce%b71
Μαρία Αλεξάκη
%ce%9c%cf%85%cf%81%cf%84%cf%8e_%ce%9c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%ba%ce%bf%cf%851
Μυρτώ Μπουλούκου
%ce%a7%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%93%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b11
Χριστίνα Γιαννούλα
%ce%a7%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%a8%ce%b1%cf%81%cf%81%ce%bf%cf%8d1
Χριστίνα Ψαρρού
%ce%a7%cf%81%cf%8d%cf%83%ce%b1_%ce%a3%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%851
Χρύσα Σταυροπούλου

Media Sponsors Team

00tl_%ce%9f%cf%81%cf%86%ce%ad%ce%b1%cf%82_%ce%a7%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b7%ce%b9%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%9b%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%821
Ορφέας Χατζηιωάννου-Λάγιος
Missing_avatar
Αγγελική Ανδριανοπούλου
%ce%86%ce%bd%cf%84%ce%b1_%ce%a4%cf%83%ce%b1%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%ac%ce%b91
Άντα Τσαουσάι
%ce%94%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%ae_%ce%91%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%ac_%ce%92%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%85%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%bf%cf%851
Διαλεκτή Αθηνά Βουτυράκου
Missing_avatar
Ειρήνη Μαυρομάτη
Missing_avatar
Κωνσταντίνα Κωφού
Missing_avatar
Κωνσταντίνος Σαξιώνης
Missing_avatar
Λαμπρίνα Λύρου
Missing_avatar
Στέλλα Κασκαβέλη
%ce%a6%cf%8e%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%82_%ce%a3%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%821
Φώτιος Στρατογιάννης

Side Projects

Main Event Projects Team

Missing_avatar
Γελντά Μουεμιν
Missing_avatar
Μελίνα Τουρνή
Missing_avatar
Πάνος Διάκος
%ce%a7%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%b71
Χριστίνα Κάτσαρη

Side Events Team

Missing_avatar
Σοφία Μηλιώνη
Missing_avatar
Αγγελική Μυταρά
%ce%91%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%9b%cf%85%ce%b4%ce%af%ce%b1_%ce%9a%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%8d%ce%bb%ce%b71
Αναστασία-Λυδία Καμπύλη
Missing_avatar
Ελένη Κουτσοβασίλη
Missing_avatar
Κωνσταντίνα Νικολάου
Missing_avatar
Μαρία-Ιωάννα Αγγελάκη
%ce%a3%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%b1_%ce%91%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b71
Σοφία Αντώνη
%ce%a7%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%b1_%ce%96%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%b11
Χριστιάνα Ζούπα
%ce%a7%cf%81%cf%85%cf%83%ce%ae-%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1_%ce%97%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%ba%ce%b71
Χρυσή-Μαρία Ηλιάκη

Patras Team

00tl_%ce%92%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82_%ce%9b%ce%ad%cf%89%ce%bd1
Βασίλης Λέων
%ce%91%ce%b3%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bc%ce%bd%cf%89%ce%bd_%ce%98%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%821
Αγαμέμνων Θεοδωρακόπουλος
%ce%91%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae_%ce%a6%ce%ad%ce%ba%ce%b11
Αγγελική Φέκα
%ce%88%ce%bb%ce%b5%ce%bd%ce%b1_%ce%9c%ce%b1%ce%ba%cf%81%cf%85%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b71
Ελένη Μακρυγιάννη
%ce%95%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%82_%ce%a0%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%ac%ce%b91
Ελισσαίος Πετράι
%ce%95%cf%85%cf%84%cf%85%cf%87%ce%af%ce%b1_%ce%a6%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b71
Ευτυχία Φιωτάκη
%ce%99%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%851
Ιωάννα Κωνσταντοπούλου
Missing_avatar
Κατερίνα Βικτώρια Βαρελά
%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1_%ce%a3%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%851
Κατερίνα Στούμπου
Missing_avatar
Μαγδαληνή Ρουσέτη
%ce%9d%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%ad%ce%bb%ce%b1_%ce%9b%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%b71
Νικαέλα Λουκέρη
%ce%a0%ce%b7%ce%bd%ce%b5%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%b7_%ce%a1%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b71
Πηνελόπη Ροντογιάννη
%ce%a0%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%be%ce%ad%ce%bd%ce%b7_%ce%9b%ce%b5%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b71
Πολυξένη Λελάκη
%ce%a7%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%9c%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%82_%ce%a0%ce%bb%cf%8e%cf%84%ce%b1%cf%821
Χρήστος-Μάριος Πλώτας
%ce%91%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82_%ce%98%ce%b5%ce%bf%cf%87%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%821
Αθανάσιος Θεοχάρης

Xanthi Team

00tl_%ce%92%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82_%ce%a4%cf%83%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82
Βασίλης Τσομακίδης
%ce%92%ce%b1%ce%bd%ce%ad%cf%83%ce%b1_%ce%a3%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%bf%cf%851
Βασιλική Σαμπράκου
%ce%93%ce%b5%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82_%ce%93%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%821
Γιώργος Γιαννακόπουλος
%ce%88%ce%bb%cf%86%ce%b7_%ce%9b%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b11
Έλφη Λεμπίδα
%ce%99%ce%ac%cf%83%cf%89%ce%bd_%ce%a4%ce%b6%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%821
Ιάσων Τζανακάκης
%ce%99%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82_%ce%a4%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%821
Ιωάννης Νίκος Τσιούτσιος
%ce%99%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82_%ce%a3%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%bf%cf%821
Ιωάννης Σκούρος
%ce%9a%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%ae_%ce%9d%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%851
Κασσιανή Νικολοπούλου
%ce%9d%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1_%ce%91%ce%bb%cf%80%ce%ac1
Ναταλία Μαρία Αλπά
Missing_avatar
Χρήστος Σιχονίδης
Missing_avatar
Χρύσα Καραντάνη

Human Resources

Evolution Team

%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82_%ce%a4%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%821
Γιώργος Ταλιάκης
%ce%95%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7_%ce%9e%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%851
Ελένη Ξανθοπούλου
%ce%9b%cf%85%ce%b4%ce%af%ce%b1_%ce%93%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b71
Λυδία Γκουζιώτη
%ce%a7%cf%81%cf%8d%cf%83%ce%b1_%ce%a3%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%bb%ce%b71
Χρύσα Σκορδίλη

Activities Team

Missing_avatar
Κατερίνα Χαρλαύτη
%ce%a0%ce%b7%ce%bd%ce%b5%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%b7_%ce%9a%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b71
Πηνελόπη Κολοκοτρώνη
Missing_avatar
Χρήστος Μαυρόπουλος

Logistics

Logistics Team

%ce%93%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82_%ce%94%ce%b5%cf%80%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%821
Γιάννης Δεπάστας
%ce%95%ce%b9%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%b7_%ce%9b%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b11
Ειρήνη Λακιάρα
%ce%9d%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82_%ce%a3%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%821
Νίκος Σπανός

Design

Missing_avatar
Ηλέκτρα Παπαδάκη
%ce%bd%ce%b5%ce%ba
Νεκτάριος Στεργιόπουλος

IT

Nef
Νεφέλη Παναγιωτοπούλου

Μετάφραση

Missing_avatar
Μαρία Ζαχαρή