En_flag

ABOUT

Τι ακριβώς είναι το Job Fair Athens;

“Ονειρευόμαστε μια Ελλάδα όπου όλοι οι νέοι θα επιλέγουν συνειδητά την επαγγελματική τους πορεία και θα είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία τους σε αυτήν.”

-
Τι είναι;

Το Job Fair Athens αποτελεί τα τελευταία επτά χρόνια τη μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία στο χώρο της αγοράς εργασίας καταπολεμώντας στις ρίζες το πρόβλημα της ανεργίας των νέων. Έως τώρα, έχουν συμμετάσχει 124 από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και το έχουν επισκεφθεί πάνω από 9.000 φοιτητές και απόφοιτοι από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές της Ελλάδας. Κλειδί της επιτυχίας μας και δύναμή μας είναι οι εθελοντές μας, άλλωστε γι’αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άρτια και προσεγμένη εκπαίδευσή τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εκδήλωσης.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 1. To 2011, σε μια κρίσιμη για την ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή πραγματικότητα οικονομική περίοδο, καταφέραμε να διοργανώσουμε το πρώτο Job Fair Athens. Η εκδήλωση βρήκε αμέσως ανταπόκριση από πολλές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αναγνωρίζοντας έτσι την αξία και την αναγκαιότητα μια τέτοιας πρωτοβουλίας.

 2. Το 2012, έχοντας να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της εντονότερης οικονομικής κρίσης και της πολιτικής αβεβαιότητας, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον αισιοδοξίας και δημιουργικότητας για όλη την ελληνική νεολαία. Επίσης, προσθέσαμε έναν νέο μεγάλο άξονα, αυτό την καινοτομίας, δίνοντας την ευκαιρία και σε Start Up εταιρείες να προβληθούν μέσω της εκδήλωσής μας στο ειδικά διαμορφωμένο Start Up corner.

 3. Το 2013, βελτιώσαμε σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο της εκδήλωσης. Οι ημέρες διεξαγωγής της εκδήλωσης αυξήθηκαν σε δύο και ο χαρακτήρας της έγινε πανελλήνιος, προσθέσαμε τα Side Events, που στόχο έχουν να προετοιμάσουν τους επισκέπτες για την τελική εκδήλωση και το CV corner, στο οποίο οι επισκέπτες βελτίωναν το βιογραφικό τους με την βοήθεια ειδικών και προσκαλέσαμε  εργαστήρια από πανεπιστήμια, με στόχο την ανάδειξη της ακαδημαϊκής καριέρας που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος. Όλα αυτά συνέβαλαν  στην εδραίωση του Job Fair Athens ως θεσμό!

 4. Το 2014, συνεχίσαμε δυναμικά την εξέλιξη του θεσμού μας, δημιουργώντας ένα νέο τμήμα, αυτό των Human Resources με στόχο την βελτίωση των εθελοντών και ορίζοντας την κουλτούρα μας για να διασφαλίσουμε το χαρακτήρα της διοργάνωσης. Παράλληλα, προσθέσαμε στην εκδήλωση νέες πτυχές, όπως διαγωνισμούς, workshops και panels, ενώ αυξήσαμε κατά πολύ τον αριθμό των υποστηρικτών μας στοχεύοντας στην πληρέστερη ενημέρωση των επισκεπτών μας για την αγορά εργασίας με απώτερο σκοπό την ένταξη τους σε αυτή. Ακόμη, ξεκινήσαμε τα Visits Behind the Scenes που δίνουν την δυνατότητα στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις κάποιων εταιρειών με σκοπό να τις γνωρίσουν καλύτερα.

 5. To 2015, ως αποτέλεσμα της διαρκούς προσπάθειάς μας για εφαρμογή καινοτόμων ιδεών, προσθέσαμε τις προσωπικές συνεντεύξεις ενώ δώσαμε για πρώτη φορά την δυνατότητα σε incubators να συμμετέχουν στην διημερίδα. Ακόμη, εξελίξαμε το CV corner στο οποίο πλέον οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν χρήσιμες συμβουλές και για την βελτίωση του προφίλ τους στο LinkedIn αλλά και την συμπεριφορά τους σε μία συνέντευξη.

 6. Το 2016, οι δυνατότητες που προσφέρει το Job Fair Athens στους επισκέπτες του εμπλουτίστηκαν ακόμη περισσότερο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε assessment center, ενώ παράλληλα μπόρεσαν να βελτιώσουν την παρουσία τους σε μια συνέντευξη μέσω των mock interviews που πραγματοποιήθηκαν. Επίσης για πρώτη φορά το CV corner βγήκε εκτός των πλαισίων της τελικής εκδήλωσης, επιτρέποντας σε ακόμη περισσότερους φοιτητές να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό

 7. Τη φετινή χρονιά υλοποιούμε μια εκτεταμένη αναδιάρθρωση των υπαρχουσών δομών και διαδικασιών της διοργάνωσης, διατηρώντας όμως ανέπαφο το χαρακτήρα και την κουλτούρα που τη διακατέχει. Στόχος μας είναι η ποιοτική αναβάθμιση της εκδήλωσης, με παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους επισκέπτες μας, για ένα σίγουρο και δυναμικό ξεκίνημα στο ταξίδι της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Η εκδήλωση αυτή, όπως και οι προηγούμενες απευθύνεται στους νέους και κυρίως σε φοιτητές και απόφοιτους από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές.

Βασική μέριμνα του Job Fair Athens είναι να έρθουν οι νέοι σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας με απώτερο σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση. Με προσωπική επαφή και γόνιμο διάλογο μεταξύ εταιρειών και νέων είναι βέβαιο ότι όλοι οι συμμετέχοντες και από τις δύο πλευρές θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη, γνώσεις και εμπειρία.

Ειδικά για τους νέους, που αντιμετωπίζουν ένα αβέβαιο εργασιακό μέλλον το Job Fair Athens επιδιώκει την ομαλή μετάβασή τους από τον ακαδημαϊκό στον επαγγελματικό τομέα.

Πολύ σημαντική θεωρούμε την ενημέρωση των νέων σχετικά με καινοτόμες δράσεις, προοπτικές αλλά και προσωπικά βιώματα από έμπειρους ή νεαρούς επαγγελματίες.

Στα πλαίσια του Job Fair Athens 2018 θα πραγματοποιηθούν τα Side Events, δηλαδή παρουσιάσεις και σεμινάρια με σκοπό να ενημερώσουν και να κατατοπίσουν όλους τους ενδιαφερόμενους σχετικά με το αντικείμενο της εκδήλωσης. Μέσα απ’ αυτά, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν σημαντικά employability skills, τα οποία θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν αποτελεσματικά τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της τελικής εκδήλωσης.

Στο Job Fair Athens 2018 οι παρευρισκόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες των υποστηρικτών, το αντικείμενό τους και τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν. Επίσης, ενημερώνονται σχετικά με τα εφόδια που απαιτούνται για την ένταξή τους στον εκάστοτε επαγγελματικό χώρο, αλλά και για τα προτερήματα που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας. Τέλος, για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν δράσεις στο φάσμα της νεανικής επιχειρηματικότητας, για τους νέους που επιθυμούν να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις, δημιουργώντας οι ίδιοι το επαγγελματικό τους μέλλον.

Κουλτούρα

Οι 10+1 αρχές του Job Fair Athens

1. Ενθαρρύνουμε και προστατεύουμε την πρωτοβουλία.

Δεν φοβόμαστε την αλλαγή. Στηρίζουμε τις καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες. Ενθαρρύνουμε την ανάληψη πρωτοβουλιών καλωσορίζοντας και διορθώνοντας τα πιθανά λάθη, καθώς αυτά αποτελούν το κλειδί για πρόοδο και καινοτομία.

2. Βασιζόμαστε στο ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα.

Ενισχύουμε την κατανόηση, την αλληλοκάλυψη και με κοινούς στόχους δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για υγιή συνεργασία. Λειτουργούμε σαν παρέα με εμπιστοσύνη, σεβασμό και συνδημιουργούμε με στόχο την εξέλιξη του Job Fair Athens και τη δική μας. Το δικό μας χαμόγελο, είναι ο ασφαλέστερος δείκτης επιτυχίας του θεσμού μας.

3. Μπορούμε να είμαστε σοβαροί και χωρίς γραβάτα.

Είμαστε εθελοντές φοιτητές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και επαγγελματίες. Λειτουργούμε με άξονα τη συνέπεια και την οργάνωση ως προς τους συνεργάτες, τους υποστηρικτές αλλά και τους επισκέπτες μας και προσδοκούμε και από αυτούς να κάνουν το ίδιο. Είμαστε πλήρως ενημερωμένοι για τις ανάγκες τους και άρτια προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα ώστε να δρούμε πριν προκύψει η ανάγκη για δράση.

4. Ενθουσιαζόμαστε. Ψαχνόμαστε. Εξελισσόμαστε.

Με όπλα τον ενθουσιασμό και το μεράκι μας, αμφισβητούμε διαρκώς την κατεστημένη σκέψη. Δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και προσπαθούμε συνεχώς να ανακαλύπτουμε νέες ιδέες και τρόπους δράσης. Σε κάθετι με το οποίο καταπιανόμαστε, εξαντλούμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, γιατί για μας, ακόμα και το εξαιρετικό δεν είναι αρκετό.

5. Ακούμε προσεκτικά. Παρατηρούμε συνέχεια. Είμαστε ανοιχτοί.

Ο κάθε ένας από τους υποστηρικτές, τους συνεργάτες και τους επισκέπτες μας, ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε. Τους καλούμε σε διάλογο, σκεφτόμαστε ό,τι μας λένε, λάμβανουμε σοβαρά υπόψη μας τη γνώμη τους και τους ευχαριστούμε.

6. Κάνουμε τα σωστά πράγματα, σωστά.

Δίνουμε στο κάθετί που κάνουμε το καλύτερό μας εαυτό και ταυτόχρονα προσπαθούμε να κινητοποιήσουμε και όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Στοχεύουμε στην όσο το δυνατόν αποδοτικότερη συμμετοχή μας, εφ΄όσον έτσι επεκτείνουμε και τα προσωπικά μας όρια και βελτιωνόμαστε.

7. Στοχεύουμε στην ατομική και συλλογική εξέλιξη.

Η εκπαίδευση είναι το ισχυρότερο όπλο για να δούμε τις δυνατότητες βελτίωσης. Επιμένουμε στην ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων και άλλων τεχνικών δεξιοτήτων. Στοχεύουμε επίσης, στον εντοπισμό των δυνατών και αδύνατων σημείων του καθενός μέσα από την ομαδική συζήτηση και τον αυτο-προβληματισμό.

8. Εκτιμούμε και ανταποδίδουμε την στήριξη.

Κάθε ένας από τους υποστηρικτές, εθελοντές και επισκέπτες μας, κάνει το Job Fair Athens πιο ξεχωριστό και μοναδικό. Αναγνωρίζουμε την προσφορά τους, τους στηρίζουμε πέρα από το πλαίσιο του θεσμού και τους ευχαριστούμε. Γιατί χάρη σ´ αυτούς η ιδέα του Job Fair Athens εξελλίσεται και παίρνει κάθε χρόνο σάρκα και οστά.

9. Προτεραιότητα μας, ο επισκέπτης.

Το Job Fair Athens είναι πάνω από όλα ένας θεσμός, με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και στο συνάνθρωπο. Έχοντας λοιπόν πλήρη επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης, δρούμε εστιάζοντας στις επιθυμίες και στα θέλω του επισκέπτη μας. Του δίνουμε φωνή, τον ακούμε και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του.

10. Νιώθουμε ευθύνη για τον αντίκτυπο της δράσης μας στην κοινωνία.

Δεδομένης της επιτυχίας των προηγούμενων ετών της διοργάνωσης του Job Fair Athens, αλλά και του πλήθους του κόσμου στο οποίο έχει προσφέρει, ο θεσμός έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σημαντική παρακαταθήκη. Αναγνωρίζοντας την, ενστερνιζόμαστε το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που αυτό συνεπάγεται, το καλωσορίζουμε και δεσμευόμαστε για ετήσια ανάπτυξη του θεσμού.

11. Θέλουμε να αποτελούμε παράδειγμα.

Ξεκινώντας από τον τρόπο που εμείς οι ίδιοι λειτουργούμε φιλοδοξούμε το Job Fair Athens να αποτελέσει μία πηγή έμπνευσης για όλους. Αρχίσαμε παίρνοντας την πρωτοβουλία, συνεχίζουμε κάθε χρόνο καινοτομώντας και βοηθάμε στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων μένοντας κομματικά και οικονομικά ανεξάρτητοι, στο πλαίσιο των αξιών που πρεσβεύει η EESTEC. Δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια, οργανωνόμαστε, προσπαθούμε, επιμένουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία που αξίζει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για κάθε δράση.

Ποιός;
Eestec-logo

EESTEC LC Athens - Διοργανωτής του Job Fair Athens

Όνομα Ευρωπαϊκού Οργανισμού: Electrical Engineering STudents’ European assoCiation (EESTEC)

Όνομα Τοπικής Επιτροπής: EESTEC Τ.Ε. Αθήνας

Χαρακτήρας οργανισμού: φοιτητικός, εθελοντικός μη κερδοσκοπικός, πανευρωπαϊκός

Μέλη: Φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών που σπουδάζουν σε πολυτεχνικές και πανεπιστημιακές σχολές της Ευρώπης.

Ιστορικές πληροφορίες: Ιδρύθηκε στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας το 1986, ενώ από το 1995 θεωρείται αναγνωρισμένος οργανισμός, με έδρα του το Ντελφτ της Ολλανδίας. Στην Αθήνα ιδρύθηκε το 2004 στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Χώρες δραστηριοποίησης: 28 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, στις οποίες υπάρχουν 55 τοπικές επιτροπές.

Στόχοι:

 • Προαγωγή και ανάπτυξη διεθνών σχέσεων, ανταλλαγή ιδεών.
 • Ανάπτυξη επικοινωνιακών ικανοτήτων, καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας ανάμεσα σε μελλοντικούς μηχανικούς.
 • Βελτίωση της τεχνολογικής εκπαίδευσης των ευρωπαίων φοιτητών ηλεκτρολόγων μηχανικών.
 • Αξιοποίηση θεωρητικών γνώσεων σε πρακτικές εφαρμογές.
 • Δημοσίευση και ενημέρωση για επιστημονικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο των ηλεκτρολόγων μηχανικών μέσω του περιοδικού που εκδίδει.
 • Πληροφόρηση για το εκπαιδευτικό σύστημα και τη βιομηχανία άλλων χωρών.
 • Διεύρυνση επαγγελματικών προοπτικών σε διεθνές επίπεδο.

Δράσεις: διοργάνωση διεθνών workshops, πολιτισμικών ανταλλαγών, ημερίδων, σεμιναρίων και συμμετοχή σε φοιτητικούς διαγωνισμούς

Με τη στήριξη: του ΕΜΠ, του προγράμματος Youth in Action της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καθηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Επίσημη Ιστοσελίδα: http://eestec.ntua.gr/athens/

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Kosmas
Κοσμάς Στεφανόπουλος
Head Organizer

Με καταγωγή από την γραφική Αράχωβα, πλέον ζω στην Αθήνα ως φοιτητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Έχοντας έρθει από νωρίς σε επαφή με τις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, πιστεύω πως είναι χρέος όλων μας να μην αδρανούμε μπροστά στις παθογένειες της κοινωνίας μας, παρά ν’ αναλαμβάνουμε δράση και να δημιουργούμε οι ίδιοι τις ευκαιρίες που θα θέλαμε να μας παρέχονται. Έτσι, όταν, μέσω της EESTEC, ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με το Job Fair Athens πριν από 2 χρόνια, ενστερνίστηκα αμέσως το όραμά του, ενώ παράλληλα μου δόθηκε η ευκαιρία ν’ αποκομίσω χρήσιμα εφόδια για τη μετέπειτα πορεία μου, αλλά κυρίως να γνωρίσω μια μεγάλη “οικογένεια” νέων, δραστήριων ατόμων, με καινοτόμες ιδέες, ενθουσιασμό και μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, που όλοι μαζί ενώνονται κάτω από τον κοινό στόχο της σύνδεσης της Αγοράς Εργασίας με το Πανεπιστήμιο. Φέτος, μέσα από τη συγκεκριμένη θέση επιδιώκω να καθοδηγήσω και να συντονίσω αποτελεσματικά την Οργανωτική Επιτροπή και τους εθελοντές της τρέχουσας διοργάνωσης, ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε τον θεσμό του Job Fair Athens ακόμα πιο ψηλά!

Vasiliki
Βασιλική Παπακώστα
Public Relations Coordinator

Μεγάλωσα στην Λιβαδειά και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζω στην Αθήνα και σπουδάζω στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Συμμετέχω εθελοντικά στο Job Fair Athens ήδη από το 2015 έχοντας περάσει από τις ομάδες των Public Relations και του Fund Raising. Μέσα από τον εθελοντισμό, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω “με άλλη ματιά” τα φοιτητικά μου χρόνια, πέρα από την ακαδημαϊκή γνώση. Γνώρισα νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες που μου έδωσαν θάρρος και ώθηση ώστε να θέτω υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνω. Προσωπικά θεωρώ ότι το Job Fair Athens, εκτός του ότι επιτελεί καθοριστικό ρόλο σε ένα σημαντικότατο κοινωνικό πρόβλημα, δίνει την ευκαιρία στους εθελοντές του να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τέλος, είναι μια εμπειρία ζωής την οποία συνιστώ σε όλους του φοιτητές που θέλουν να βελτιώσουν την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια τους.

Danae
Δανάη Ματάκου
Human Resources Coordinator

Iasonas
Ιάσων Παπαγεωργίου
Fund Raising Coordinator

Vasilis
Βασίλειος Παπαϋφαντής
Logistics Coordinator

Fotis
Φώτιος Σιουτάρης
Finance Coordinator

Γεια! Είμαι τελειόφοιτος στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Job Fair Athens 2018, ως Finance Coordinator. Ασχολούμαι, δηλαδή, με τα οικονομικά και νομικά ζητήματα της διοργάνωσης. Ασχολούμαι με τον εθελοντισμό ενεργά εδώ και 2 χρόνια και πιστεύω ότι ήταν από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου. Προσφέρεις κοινωνικά και συνεισφέρεις στο να κάνεις τον κόσμο λόγο καλύτερο. Ταυτόχρονα, οι εμπειρίες που παίρνεις, οι δεξιότητες που αναπτύσσεις και οι άνθρωποι που γνωρίζεις, αξίζουν πραγματικά.

Chara
Χαρά Ζωιτάκη
Delegate Experience Coordinator

Oversight-committee
Oversight Committee

Δύο από τους σημαντικότερους παράγοντες της επιτυχίας της εκδήλωσης, πιστεύουμε ότι είναι οι αξίες του JFA και η εμπειρία που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτηθεί. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος ο δικός μας, της Oversight Committee, δηλαδή να "προστατεύσουμε" την φετινή οργανωτική επιτροπή από λάθη που κάναμε, να μεταδώσουμε επιτυχημένες τακτικές και να στηρίξουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί. Η εμπειρία που έχουμε από τη συμμετοχή μας σε προηγούμενες οργανωτικές επιτροπές και κυρίως η αγάπη μας για αυτό το θεσμό που τα τελευταία 5 χρόνια έχει αλλάξει την σχέση εταιρειών με φοιτητές στην Ελλάδα, αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας. Once in Job Fair Athens, always in Job Fair Athens!

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Fund Raising

Ομάδα Εταιρειών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Missing_avatar
Αλεξάνδρα Λάβδα
Missing_avatar
Ανδρέας Χάντζος
Missing_avatar
Βασιλική Βλάχου
Missing_avatar
Στεφανία Γκικόπουλι
Missing_avatar
Ελένη Κακούρη
Missing_avatar
Στυλιανός Κασουρίδης
Missing_avatar
Αλίκη Ματιάτου
Missing_avatar
Ραφαήλ Κουρδής
Missing_avatar
Αλέξανδρος Μπαρμπέρης

Ομάδα Εταιρειών Ρομποτικής, Ηλεκτρονικής, Βιοϊατρικής και E-Shop

Missing_avatar
Έλενα Βεργοπούλου
Missing_avatar
Γιάννης Κίκιλας
Missing_avatar
Άννα Λαμπρινάκου
Missing_avatar
Γρηγόρης Τσίτσος
Missing_avatar
Ιωάννης Καλογερόπουλος
Missing_avatar
Κωνσταντίνα Καρανάσιου
Missing_avatar
Αναστασία Καραγεωργίου

Ομάδα Εταιρειών Ενέργειας

Missing_avatar
Μάριος Μερτζανίδης
Missing_avatar
Ελένη Φώτου
Missing_avatar
Φωτεινή Λαμπρογεώργου
Missing_avatar
Ευαγγελία Ουζουνίδου
Missing_avatar
Αλεξάνδρα Μάρη
Missing_avatar
Αγγελική Κουρή
Missing_avatar
Ευαγγελία Γκατζόγια
Missing_avatar
Χρυσούλα Τσαρουχά
Missing_avatar
Βασιλική Κυριακοπούλου

Ομάδα Κατασκευαστικών Εταιρειών και Βιομηχανίας

Missing_avatar
Ισίδωρος Μαρούγκας
Missing_avatar
Ελιντιάνα Μπρούτσι
Missing_avatar
Γιώργος Κόκορης - Κόγιας
Missing_avatar
Μαρία Καραχάλιου
Missing_avatar
Ζωή Δρακοπούλου
Missing_avatar
Κάτια Λόζου
Missing_avatar
Σοφία Μερτίκα

Ομάδα Εταιρειών Ανθρώπινου Δυναμικού, Συμβουλευτικών, Ασφαλιστικών και Finance

Missing_avatar
Κυβέλη Τσιώλη
Missing_avatar
Ιφιγένεια Βασιλάκη
Missing_avatar
Πάνος Παπαχρήστου
Missing_avatar
Μυρτώ Πούλου
Missing_avatar
Βασιλική Αρβανίτη

Ομάδα Μεταφορών, Ναυτιλιακών και Εταιρειών Καταναλωτικών Αγαθών

Missing_avatar
Σπύρος Μιχαηλίδης
Missing_avatar
Ελένη Μπουκουβάλα
Missing_avatar
Νικολέτα - Μαρκέλα Ηλιακοπούλου
Missing_avatar
Ναταλία Φερτάκη
Missing_avatar
Κατερίνα Κρυπωτού
Missing_avatar
Αχιλλέας Ματθαίου

Ομάδα Φορέων, Startups, Incubators, Coworking Spaces και Clusters

Missing_avatar
Θεώνη Δούνια
Missing_avatar
Έλενα - Μπιάνκα Μαρκουλέσκου
Missing_avatar
Δέσποινα Μαρκουλάκη
Missing_avatar
Μαρία Γεωργιάδου
Missing_avatar
Κωνσταντίνος Μαυρογιάννης
Missing_avatar
Ελευθέριος Θεοδωρόπουλος
Missing_avatar
Χρήστος Στέφο
Missing_avatar
Δημήτριος Αθανασιάδης
Missing_avatar
Γεώργιος Στάθης

Public Relations

Web Team

Live Promotion Team

Media Sponsors Team

Side Projects

Main Event Projects Team

Side Events Team

Human Resources

Team Coaches

Activities Team

Training Team

Logistics

Logistics Team

Design

IT

Μετάφραση