Ευχαριστούμε το ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την συνεργασία!

Δημοσιεύθηκε στις 17-04-18

 

Το ΜΠΣ στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στηρίζει το Job Fair Athens!

Οι εθελοντές μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος θα συμμετέχουν στην κεντρική εκδήλωση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του CV Corner, δίνοντας στους επισκέπτες τις συμβουλές που χρειάζονται σχετικά με την σύνταξη ενός σωστού Βιογραφικού Σημειώματος.

Φέτος και για πρώτη χρονιά, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού με κάποιον από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού ο οποίος θα αξιολογήσει τα βιογραφικά τους. Οι ειδικοί σύμβουλοι, κατά την διάρκεια της 20' συνάντησης, θα λύσουν τις απορίες των ενδιαφερόμενων επισκεπτών και θα βελτιώσουν τα βιογραφικά τους.

Στις 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το "CV Corner Trial" όπου οι ειδικοί φοιτητές του τμήματος, εξέτασαν τα βιογραφικά των εθελοντών του Job Fair Athens και τους καθοδήγησαν σχετικά τα λάθη που παρατήρησαν. 

Το CV Corner θα λειτουργεί 10:00-15:00.

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 18/04: http://bit.ly/CV_Corner 

Διάβασε περισσότερα »

Διαγωνισμός Singular Logic

Δημοσιεύθηκε στις 12-05-15

Η SingularLogic στηρίζοντας πάντα έμπρακτα τους νέους, φοιτητές και απόφοιτους, συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά στον θεσμό του “Job Fair Athens”!  Έχοντας επενδύσει τα τελευταία χρόνια σημαντικά στην ανάπτυξη της πρωτοποριακής πλατφόρμας Galaxy αλλά και σε ευέλικτες λύσεις Mobile και Cloud Computing, η εταιρία μας επενδύει και στους νέους που έχουν ταλέντο, δημιουργική σκέψη, νέες πρωτοποριακές ιδέες και πάθος για εξέλιξη!!

Φέτος λοιπόν, η SingularLogic ‘κατεβαίνει’ στο Job Fair Athens 2015 με έναν ξεχωριστό διαγωνισμό και προ(σ)καλεί όλους εσάς, φοιτητές και νέους αποφοίτους να συμμετέχετε επιστρατεύοντας όλη τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας!!

Στοιχεία διαγωνισμού: H SingularLogic στο πλαίσιο της συμμετοχής της σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Έρευνας & Ανάπτυξης,  συμμετέχει στην ανάπτυξη του Έργου «Sociable». To «Sociable» είναι μια πλατφόρμα η οποία με τις εφαρμογές της βοηθά στην νοητική ενδυνάμωση ηλικιωμένων με ήπια γνωστική εξασθένηση καθώς και σε ανθρώπους με νόσο Αλτσχάιμερ.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού καλείστε να δημιουργήσετε ένα απλό παιχνίδι για την ενδυνάμωση της μνήμης (μίας από τις 7 κατηγορίες νοητικής ενδυνάμωσης που προσφέρει το Sociable) είτε με την χρήση του εργαλείου Construct 2 (για την υλοποίηση είναι επαρκές να χρησιμοποιείτε την ελεύθερη έκδοση) είτε με την χρήση HTML , CSS  & JS (επιτρέπεται η χρήση jQuery ).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την συμμετοχή στον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού, αλλά κυρίως δημιουργικότητα και φαντασία.

Μετά την λήξη του διαγωνισμού  θα συγκεντρωθούν όλα τα projects και θα αξιολογηθούν με κριτήρια τόσο τον σχεδιασμό/παρουσίαση (δημιουργικότητα & φαντασία) όσο και την λειτουργικότητα (πληρότητα & ποιότητα) οπότε και θα προκύψει η τελική κατάταξη. 

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, μπορείτε να αποστείλετε το σχετικό αρχείο του project σας (.capx) ή ένα zip με τα αρχεία (html,css, js)  στο email JobFair@singularlogic.eu  έως 21/06 αναφέροντας Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, έτος φοίτησης ή αποφοίτησης και Σχολή/τμήμα. Στο ίδιο email μπορείτε να αποστέλλετε τυχόν απορίες/ερωτήματα που έχετε περί του διαγωνισμού.

Η σειρά κατάταξης των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί στο site του Job Fair καθώς και στα εταιρικά social media (LinkedIn & Facebook)

...

Διάβασε περισσότερα »

Job Fair Athens 2015 - Διαγωνισμοί

Δημοσιεύθηκε στις 21-04-15

Στο πλαίσιο του Job Fair Athens θα διοργανωθούν για ακόμα μία χρονιά και διαγωνισμοί σε συνεργασία με τις συμμετέχουσες εταιρείες. Οι φετινοί διαγωνισμοί θα ξεκινήσουν να ανακοινώνονται σύντομα, ενώ νέοι θα διοργανώνονται διαρκώς ακόμα και μετά την κεντρική εκδήλωση! Στόχος τους θα είναι να προκαλέσουν τις γνώσεις σου, αλλά και να σε βοηθήσουν να γνωρίσεις καλύτερα τον τρόπο που λειτουργούν οι υποστηρικτές της εκδήλωσης.

Είσαι έτοιμος για την πρόκληση;

Πάρε μέρος δείξε στις εταιρείες τον τρόπο που σκέφτεσαι και εργάζεσαι, κέρδισε βραβεία και πολλά άλλα!

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα!

Διάβασε περισσότερα »

Αποτελέσματα διαγωνισμού Εθνικής Ασφαλιστικής

Δημοσιεύθηκε στις 19-09-14

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός της Εθνικής Ασφαλιστικής, κατά τη διάρκεια του περσινού Job Fair Athens 2014.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των τριών ατόμων που επιλέχθηκαν ως αυτοί με τις καλύτερες απαντήσεις στον διαγωνισμό. Η κλήρωση έγινε την Τρίτη 10/6/2014 στις 4:00 μμ στα γραφεία της εταιρείας.Οι συμμετέχοντες όπως φαίνονται και στην παραπάνω φωτογραφία, μαζί με τον Προϊστάμενο Γραφείου Πωλήσεων  Μηλιόρδο Δημήτρη ήταν (από αριστερά προς τα δεξιά) ο Δημητρόπουλος Γιώργος, Μπαρκονίκος Νικόλαος και τέλος ο νικητής της...

Διάβασε περισσότερα »

[Reminder] Διαγωνισμός Singular Logic "Virtual Arena Παιχνιδιού"

Δημοσιεύθηκε στις 31-05-14

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο διαγωνισμός της Singular Logic με θέμα "Virtual Arena Παιχνιδιού" πήρε παράταση μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουνίου.

Ο διαγωνισμός είναι μια virtual αρένα παιχνιδιού, όπου καλείστε να γράψετε ένα πρόγραμμα που εκτελείται σε έναν εξομοιωτή με σκοπό να εξοντώσετε τον αντίπαλο. Νικητής του διαγωνισμού θα είναι πολύ απλά αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς απέναντι στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.jobfairathens.gr/posts/99

Διάβασε περισσότερα »

#Visits Behind the scenes

Δημοσιεύθηκε στις 28-05-14

Θέλετε να δείτε το περιβάλλον που εργάζονται οι άνθρωποι της Vodafone, της Accenture, της Εθνικής Ασφαλιστικής, της Bosch και της Singular Logic; Να συζητήσετε με στελέχη από όλα τα τμήματα της εταιρείας; Θέλετε να μάθετε τα πιο σύγχρονα θέματα που απασχολούν τις εταιρείες αυτές;

Στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2014, διοργανώνουμε το “Visits Behind The Scenes”. Η Vodafone, η Αccenture, η Εθνική Ασφαλιστική, η Bosch και η Singular Logic ανοίγουν τις πόρτες τους και μας καλούν για να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 2 Ιουνίου συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα!

Περισσότερες πληροφορίες...

Διάβασε περισσότερα »

"Virtual Aρένα Παιχνιδιού", ο νέος μας διαγωνισμός!

Δημοσιεύθηκε στις 14-05-14

Η SingularLogic επιθυμώντας να στηρίζει πάντα έμπρακτα τους νέους, φοιτητές και απόφοιτους, συμμετέχει σταθερά στον θεσμό του “Job Fair Athens”! Έχοντας επενδύσει τα τελευταία χρόνια σημαντικά στην ανάπτυξη της μοναδικής πλατφόρμαςGalaxy αλλά και σε πρωτοποριακές λύσεις Mobile και Cloud Computing, η εταιρίας μας επενδύει και στους νέους που έχουν ταλέντο στην ανάπτυξη  λογισμικού και πάθος για εξέλιξη!!

 

Φέτος λοιπόν,  η SingularLogic ‘κατεβαίνει’ στο Job Fair Athens 2014 με έναν διαφορετικό τρόπο, προ(σ)καλώντας όλους εσάς, φοιτητές και νέους αποφοίτους να συμμετέχετε σ’ έναν...

Διάβασε περισσότερα »

ΝΕΟΣ ΜΕΓAΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !

Δημοσιεύθηκε στις 13-05-14

Η Εθνική Ασφαλιστική, μέλος του μεγαλύτερου χρηματοοικονομικού οργανισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη σε καλεί να πεις την γνώμη σου για το ακόλουθο θέμα για να κερδίσεις ένα tablet Samsung Galaxy  TAB3 T1107 White:

 

”Πως πιστεύεις οτι μπορεί η Ιδιωτική Ασφάλιση να συμπληρώσει το Ασφαλιστικό Σύστημα της χώρας;” (από 60 έως 200 λέξεις)

 

Στείλε την απάντηση σου στο competition.insurance@gmail.com μαζί με τα στοιχεία σου (όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας ) 

O  διαγωνισμός λήγει στις 25 Μαΐου 2014  

 

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Γραφείο Πωλήσεων

Μηλιόρδου Δημήτρη

 

Διάβασε περισσότερα »

1ος διαγωνισμός από την European Dynamics!

Δημοσιεύθηκε στις 07-05-14

Ακολουθεί ο πρώτος διαγωνισμός μας για φέτος, από τον χρυσό υποστηρικτή μας, την European Dynamics. Δηλώστε συμμετοχή!

Διαγωνισμός για νέους επιστήμονες πληροφορικής

 

Υποστήριξη του OpenJPA 2.3.x στο JBPM v6.x

 

Γνώρισε την Κοινότητα Ανοιχτού Λογισμικού, 

δείξε ότι μπορείς να βοηθήσεις στην επίλυση ενός πραγματικού προβλήματος σε επαγγελματικό περιβάλλον, 

κάνε το όνομά σου γνωστό, 

κέρδισε 2000€!

 

Ένα αληθινό πρόβλημα

Κατά την διάρκεια δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν για τον έλεγχο της υποστήριξης του jBPM persistence κάνοντας χρήση του OpenJPA (αντί του Hibernate που προτείνεται από την...

Διάβασε περισσότερα »