CV Corner

Δημοσιεύθηκε στις 23-04-18

Αν θες να ενδυναμώσεις την παρουσία σου στο χώρο εργασίας, ξεκίνα με την ενδυνάμωση του βιογραφικού σου. Το Job Fair Athens 2018 σου παρέχει αυτή την ευκαιρία μέσω του CV Corner!

Το CV Corner θα είναι διαθέσιμο για εσένα και τις δύο μέρες, από την έναρξη έως τις 15:00. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται one-on-one sessions με τον κάθε συμμετέχοντα (δηλαδή εσένα!) και τον αντίστοιχο συμβουλεύοντα, διάρκειας είκοσι λεπτών που θα εστιάζουν στο βιογραφικό του ενδιαφερόμενου και θα προτείνουν βελτιώσεις. Φέτος, για μια ακόμα χρονιά, το CV Corner το έχουν αναλάβει μεταπτυχιακοί φοιτητές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ, έτοιμοι να βοηθήσουν και γεμάτοι όρεξη να σου υποδείξουν πώς να τονίζεις τα δυνατά σου σημεία!

Αν θες και εσύ, λοιπόν, μία γνώμη και μία πιο έμπειρη ματιά πάνω στο βιογραφικό σου, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή σε αυτή τη φόρμα.

 

Διάβασε περισσότερα »

Visits behind the scenes

Δημοσιεύθηκε στις 23-04-18

Ξέρουμε πόσο θέλεις να διεισδύσεις στον επιχειρηματικό κόσμο και για αυτό σου δίνουμε την καλύτερη ευκαιρία για να το επιτύχεις! Το Job Fair Athens 2018 διοργανώνει εκπαιδευτικές μονοήμερες επισκέψεις "Visits Behind the Scenes" αποκλειστικά για όσους θέλουν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία να περιηγηθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Ο θεσμός "Visits Behind the Scenes" σου δίνει την δυνατότητα να είσαι από τους λίγους που θα μπορέσεις :


  • Να γνωρίσεις τις δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείται η επιχείρηση και την κουλτούρα που την διέπει.

  • Να περιηγηθείς στις εγκαταστάσεις.

  • Να έρθεις  σε επαφή με τους εργαζομένους και να αντιληφθείς πώς είναι η εργασιακή τους καθημερινότητα.

  • Να παρακολουθήσεις ομιλίες και workshops για τα πιο επίκαιρα θέματα του εργασιακού τομέα από τα στελέχη.

Σταμάτα, λοιπόν, να μένεις στις θεωρίες που έχεις διδαχτεί και έλα να γνωρίσεις έμπρακτα την εργασιακή ζωή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

 

 

Διάβασε περισσότερα »

Mock Inteviews

Δημοσιεύθηκε στις 23-04-18

 

Τα Mock Interviews είναι μια πολύ καλή πρoσομοίωση μιας πραγματικής συνέντευξης με σκοπό την παροχή εμπειρίας σε έναν υποψήφιο. Μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι αναμένεται σε μια πραγματική συνέντευξη εργασίας αλλά και να βελτιώσεις έτσι την “αυτο-παρουσίασή” σου.

Οι συνεντεύξεις αυτές θα πραγματοποιηθούν με την βοήθεια της Μίλητος Συμβουλευτική Α.Ε και άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες, από έμπειρα HR στελέχη με σκοπό να σε προετοιμάσουν όσον το δυνατόν καλύτερα όταν ψάχνεις για δουλειά. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης σου, ο σύμβουλος σου θα σου κάνει ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία σου, το βιογραφικό σου σημείωμα καθώς και τις προσδοκίες σου όπως ακριβώς θα έκανε και ένας πραγματικός “interviewer”. Μετά την συνέντευξη, θα λάβεις πολύτιμο feedback σε ποιους τομείς τα πήγες καλά και σε ποιους ήθελες βελτίωση με σκοπό να το χρησιμοποιήσεις κατά την διάρκεια μας πραγματικής συνέντευξης.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

 

Διάβασε περισσότερα »

Sessions

Δημοσιεύθηκε στις 23-04-18

Το 2018 είναι η χρονιά που φέρνει τα περισσότερα sessions στο Job Fair Athens και είμαστε όλοι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ! Τα sessions βρίσκονται μαζί μας φέτος για να προσφέρουν μια διαφορετική, βιωματική προσέγγιση στα θέματα που μας απασχολούν. Είτε ενδιαφέρεσαι για το πώς να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου μέσω LinkedIn και πώς να συμπεριφερθείς σε μια εταιρική συνέντευξη, πώς να “χτίσεις” μια επιχείρηση στο Bussiness model αλλά και για το πώς μπορείς να παίρνεις τις βέλτιστες στρατηγικές αποφάσεις για τις σπουδές και την καριέρα και πως δημιουργούμε σωστή στρατηγική marketing με την μέθοδο του Design Thinking, we got you covered! Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει ένα session πάνω στη διαχείριση άγχους προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε φοιτητή και νέου αποφοίτου.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Διάβασε περισσότερα »

Ευχαριστούμε το ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την συνεργασία!

Δημοσιεύθηκε στις 17-04-18

 

Το ΜΠΣ στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στηρίζει το Job Fair Athens!

Οι εθελοντές μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος θα συμμετέχουν στην κεντρική εκδήλωση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του CV Corner, δίνοντας στους επισκέπτες τις συμβουλές που χρειάζονται σχετικά με την σύνταξη ενός σωστού Βιογραφικού Σημειώματος.

Φέτος και για πρώτη χρονιά, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού με κάποιον από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού ο οποίος θα αξιολογήσει τα βιογραφικά τους. Οι ειδικοί σύμβουλοι, κατά την διάρκεια της 20' συνάντησης, θα λύσουν τις απορίες των ενδιαφερόμενων επισκεπτών και θα βελτιώσουν τα βιογραφικά τους.

Στις 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το "CV Corner Trial" όπου οι ειδικοί φοιτητές του τμήματος, εξέτασαν τα βιογραφικά των εθελοντών του Job Fair Athens και τους καθοδήγησαν σχετικά τα λάθη που παρατήρησαν. 

Το CV Corner θα λειτουργεί 10:00-15:00.

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 18/04: http://bit.ly/CV_Corner 

Διάβασε περισσότερα »