CV Corner

Δημοσιεύθηκε στις 23-04-18

Αν θες να ενδυναμώσεις την παρουσία σου στο χώρο εργασίας, ξεκίνα με την ενδυνάμωση του βιογραφικού σου. Το Job Fair Athens 2018 σου παρέχει αυτή την ευκαιρία μέσω του CV Corner!

Το CV Corner θα είναι διαθέσιμο για εσένα και τις δύο μέρες, από την έναρξη έως τις 15:00. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται one-on-one sessions με τον κάθε συμμετέχοντα (δηλαδή εσένα!) και τον αντίστοιχο συμβουλεύοντα, διάρκειας είκοσι λεπτών που θα εστιάζουν στο βιογραφικό του ενδιαφερόμενου και θα προτείνουν βελτιώσεις. Φέτος, για μια ακόμα χρονιά, το CV Corner το έχουν αναλάβει μεταπτυχιακοί φοιτητές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ, έτοιμοι να βοηθήσουν και γεμάτοι όρεξη να σου υποδείξουν πώς να τονίζεις τα δυνατά σου σημεία!

Αν θες και εσύ, λοιπόν, μία γνώμη και μία πιο έμπειρη ματιά πάνω στο βιογραφικό σου, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή σε αυτή τη φόρμα.

 

Διάβασε περισσότερα »

Visits behind the scenes

Δημοσιεύθηκε στις 23-04-18

Ξέρουμε πόσο θέλεις να διεισδύσεις στον επιχειρηματικό κόσμο και για αυτό σου δίνουμε την καλύτερη ευκαιρία για να το επιτύχεις! Το Job Fair Athens 2018 διοργανώνει εκπαιδευτικές μονοήμερες επισκέψεις "Visits Behind the Scenes" αποκλειστικά για όσους θέλουν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία να περιηγηθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Ο θεσμός "Visits Behind the Scenes" σου δίνει την δυνατότητα να είσαι από τους λίγους που θα μπορέσεις :


 • Να γνωρίσεις τις δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείται η επιχείρηση και την κουλτούρα που την διέπει.

 • Να περιηγηθείς στις εγκαταστάσεις.

 • Να έρθεις  σε επαφή με τους εργαζομένους και να αντιληφθείς πώς είναι η εργασιακή τους καθημερινότητα.

 • Να παρακολουθήσεις ομιλίες και workshops για τα πιο επίκαιρα θέματα του εργασιακού τομέα από τα στελέχη.

Σταμάτα, λοιπόν, να μένεις στις θεωρίες που έχεις διδαχτεί και έλα να γνωρίσεις έμπρακτα την εργασιακή ζωή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

 

 

Διάβασε περισσότερα »

Mock Inteviews

Δημοσιεύθηκε στις 23-04-18

 

Τα Mock Interviews είναι μια πολύ καλή πρoσομοίωση μιας πραγματικής συνέντευξης με σκοπό την παροχή εμπειρίας σε έναν υποψήφιο. Μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι αναμένεται σε μια πραγματική συνέντευξη εργασίας αλλά και να βελτιώσεις έτσι την “αυτο-παρουσίασή” σου.

Οι συνεντεύξεις αυτές θα πραγματοποιηθούν με την βοήθεια της Μίλητος Συμβουλευτική Α.Ε και άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες, από έμπειρα HR στελέχη με σκοπό να σε προετοιμάσουν όσον το δυνατόν καλύτερα όταν ψάχνεις για δουλειά. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης σου, ο σύμβουλος σου θα σου κάνει ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία σου, το βιογραφικό σου σημείωμα καθώς και τις προσδοκίες σου όπως ακριβώς θα έκανε και ένας πραγματικός “interviewer”. Μετά την συνέντευξη, θα λάβεις πολύτιμο feedback σε ποιους τομείς τα πήγες καλά και σε ποιους ήθελες βελτίωση με σκοπό να το χρησιμοποιήσεις κατά την διάρκεια μας πραγματικής συνέντευξης.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

 

Διάβασε περισσότερα »

Sessions

Δημοσιεύθηκε στις 23-04-18

Το 2018 είναι η χρονιά που φέρνει τα περισσότερα sessions στο Job Fair Athens και είμαστε όλοι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ! Τα sessions βρίσκονται μαζί μας φέτος για να προσφέρουν μια διαφορετική, βιωματική προσέγγιση στα θέματα που μας απασχολούν. Είτε ενδιαφέρεσαι για το πώς να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου μέσω LinkedIn και πώς να συμπεριφερθείς σε μια εταιρική συνέντευξη, πώς να “χτίσεις” μια επιχείρηση στο Bussiness model αλλά και για το πώς μπορείς να παίρνεις τις βέλτιστες στρατηγικές αποφάσεις για τις σπουδές και την καριέρα και πως δημιουργούμε σωστή στρατηγική marketing με την μέθοδο του Design Thinking, we got you covered! Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει ένα session πάνω στη διαχείριση άγχους προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε φοιτητή και νέου αποφοίτου.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Διάβασε περισσότερα »

Ευχαριστούμε το ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την συνεργασία!

Δημοσιεύθηκε στις 17-04-18

 

Το ΜΠΣ στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στηρίζει το Job Fair Athens!

Οι εθελοντές μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος θα συμμετέχουν στην κεντρική εκδήλωση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του CV Corner, δίνοντας στους επισκέπτες τις συμβουλές που χρειάζονται σχετικά με την σύνταξη ενός σωστού Βιογραφικού Σημειώματος.

Φέτος και για πρώτη χρονιά, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού με κάποιον από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού ο οποίος θα αξιολογήσει τα βιογραφικά τους. Οι ειδικοί σύμβουλοι, κατά την διάρκεια της 20' συνάντησης, θα λύσουν τις απορίες των ενδιαφερόμενων επισκεπτών και θα βελτιώσουν τα βιογραφικά τους.

Στις 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το "CV Corner Trial" όπου οι ειδικοί φοιτητές του τμήματος, εξέτασαν τα βιογραφικά των εθελοντών του Job Fair Athens και τους καθοδήγησαν σχετικά τα λάθη που παρατήρησαν. 

Το CV Corner θα λειτουργεί 10:00-15:00.

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 18/04: http://bit.ly/CV_Corner 

Διάβασε περισσότερα »

«Θέλεις να επιχειρήσεις; Έλα να σχεδιάσουμε μαζί τα πρώτα σου επιχειρηματικά βήματα !»

Δημοσιεύθηκε στις 24-05-16

 

Την Τετάρτη 25 Μαΐου, 16:30-18:30, θα πραγματοποιηθεί ένα εξειδικευμένο workshop από το Πρόγραμμα egg - entergrowgo με την υποστήριξη της εταιρείας Learning out Of the Box, όπου μέσα από ένα διαδραστικό brainstorming θα προβληθούν τα σωστά πρώτα βήματα του επιτυχημένου επιχειρείν.

 


 •  Η επιχειρηματική ιδέα (ποια ανάγκη εξυπηρετεί, ποιο το συγκριτικό πλεονέκτημα της ιδέας, ποια τα εμπόδια στο επιχειρείν)

   

 • Οι σημαντικές τάσεις της παγκόσμιας αγοράς (software as a service, Data Mining, CrowdSourcing)

   

 • Η διαδικασία ανάλυσης επιχειρηματικής ιδέας με τη χρήση του Six Hats Thinking – Dr Edward de Bono 

   

To workshop απευθύνεται σε όλες τις νέες και νέους, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν γνώση και εμπειρίες πάνω σε βασικές αρχές και χρήσιμα εργαλεία της διεθνούς επιχειρηματικότητας.

Το Πρόγραμμα egg-enter.grow.go απευθύνεται σε νέους ανθρώπους, 18-44 ετών, οι οποίοι διαθέτουν μια πρωτότυπη ιδέα και επιδιώκουν να καλύψουν μια ανάγκη της αγοράς, μετατρέποντας την επιχειρηματική τους «ιδέα» σε «πράξη».

Διάβασε περισσότερα »

Workshop "How technology enables global growth!" από την PEOPLECERT

Δημοσιεύθηκε στις 22-05-16

Come and meet company executives to find out how PEOPLECERT technology has disrupted the Certification Industry.  Panagiotis Fiampolis, R&D Director, will present the company’s software development and elaborate on:


 • the structure of R&D and teams,

 • the methodology used (Agile - SCRUM),

 • the technology stack (Microsoft, iOS, MAC, SQLServer, ASP.NET, C#, Javascript, jQuery, react.js, Team City, Selenium, et al),

 • the Cloud architecture with High Availability and Disaster Recovery,

 • live Applications (monitoring exam live in global scale, tele-proctoring, exam management, candidate profiling, Scanning And Marking from iPhone app, reporting).

Discover what it takes to become a software developer in PEOPLECERT and how you could develop an international caliber software development experience working in Greece.

This workshop is going to be held in Greek. In order to participate please complete the following form: https://goo.gl/25vLRf until Monday 23/5. 

The first 50 applicants who fullfil the predefined criteria may participate in the workshop.  

Διάβασε περισσότερα »

Workshop "Building a Product the Dialog Way" από την Dialog Semiconductor!

Δημοσιεύθηκε στις 21-05-16

This workshop is a quick introduction to the way of working for Dialog Hellas, going through the stages of building a Product (SDK/SoC for BLE) and by explaining the various roles and specialties involved. Aim of this workshop is to provide enough high­level information, so that young engineers can understand what is needed in order to build such a product, gain insight of what working for Dialog feels like and become more confident if it is a good match for their skills, competencies and aspirations.


 • Are you passionate about embedded systems development?

 • Do you enjoy working in a team of multi­talented engineers?

 • Do you enjoy multi­tasking in a variety of disciplines?

 • Are you creative and willing to try?

 • Do you want to know how it’s really made?

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά την Τετάρτη 25/05 στις 14:00.

Για συμμετοχή συμπληρώστε την φόρμα https://goo.gl/pVa83S μέχρι Δευτέρα 23/5.  Οι πρώτοι 50 υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια και θα αποστείλουν την αίτηση τους θα κληθούν να συμμετάσχουν στο workshop.

Διάβασε περισσότερα »

Workshop "Internet of Things" από την Centaur Technologies

Δημοσιεύθηκε στις 20-05-16

Κατά τη διάρκεια του workshopη εταιρεία θα δείξει ζωντανά την αποστολή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο στο cloud, μέσω της διασύνδεσης αισθητήρων κινητών τηλεφώνων στην εφαρμογή. Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την ασύρματη δικτύωση και επικοινωνία συσκευών σε industrial περιβάλλοντα, πρότυπα και τρόποι λειτουργίας των δικτύων αυτών, καθώς και ένα overview για την διαχείριση και προβολή δεδομένων μέσω web app και api.

Στο workshop μπορούν να συμμετέχουν developers από το 4ο έτος και πάνω με ενδιαφέρον για IoT, Web Apps, Web APIs, Wireless Networks. Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στο https://goo.gl/tZmhWO.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/5 και ώρα 5μμ-7μμ. 

Διάβασε περισσότερα »

Mock Interviews στο Job Fair Athens 2016

Δημοσιεύθηκε στις 20-05-16

Για 1η φορά στο Job Fair Athens θα πραγματοποιηθούν Mock Interviews.

Απόφοιτοι, ορισμένων από τα καλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια, προσφέρουν εθελοντικά την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να κάνουν προσομοιώσεις συνεντεύξεων και να δοκιμάσουν πώς θα μπορούσαν να ανταποκριθούν σε πραγματικές συνθήκες. Στόχος είναι, μέσω του feedback που θα δεχτούν, να μπορέσουν να διαπιστώσουν τυχόν λάθη που κάνουν και να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι στο μέλλον για τις απαιτήσεις ενός interview.

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει η δυνατότητα η προσομοίωση συνέντευξης να γίνει στα αγγλικά.  Οι προσομοιώσεις θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του Job Fair Athens 2016, την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26/5 και ώρα 5μμ-6μμ.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο https://goo.gl/JUfUX2 μέχρι την Δευτέρα 23/5! 

Διάβασε περισσότερα »

7ο Side Event με θέμα Speed Mentoring!

Δημοσιεύθηκε στις 09-05-16

Την Τετάρτη 18 Μαϊου διοργανώνεται στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2016, workshop με σκοπό το Speed Mentoring στο χώρο του Orange Groove (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 5).

Η ομάδα των μεντόρων που θα συμμετέχει αποτελείται από έμπειρα ενεργά και πρώην ανώτατα διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, μέλη του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδας) που θα είναι εκεί μαζί μας για να μοιραστούν βιώματα και εμπειρίες από την πολύχρονη σταδιοδρομία τους σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς και να συμβουλέψουν τους νέους στην αναζήτηση εργασίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα διαμορφωθεί ως εξής:


 • 16.30 - 17.00 Προσέλευση

 • 17.00 - 17.45 Ομιλία από ΚΕΜΕΛ & Job Fair Athens

 • 18.00 - 19.00 1ος γύρος Speed Mentoring 

 • 19.00 - 20.00 2ος γύρος Speed Mentoring

 • 20.00 - 21.00 Networking

Παράλληλα με το Speed Mentoring, θα πραγματοποιηθεί και CV Corner, στο οποίο τελειόφοιτοι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού του ΟΠΑ θα δίνουν συμβουλές στους επισκέπτες μας σχετικά με τη σωστή σύνταξη βιογραφικού, το προφίλ τους στο LinkedIn και τη σωστή αντιμετώπιση συνέντευξης επιλογής στον κάθε ένα προσωπικά ανάλογα με τις ανάγκες του.

Για τη συμμετοχή σας ακολουθείστε τα εξής βήματα:

-Εγγραφή στο www.jobfairathens.gr στο πεδίο Είσοδος Φοιτητή ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέσω Google Chrome

-Ανέβασμα βιογραφικού 

-Συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής:
https://goo.gl/SgltYM Facebook event:
https://goo.gl/W2gRdo   

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες, workshops και σεμινάρια που έχουν ως στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την κεντρική εκδήλωση του Job Fair Athens 2016 που θα γίνει στις 25-26 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Διάβασε περισσότερα »

Workshop "Τεχνολογίες Αιχμής" από τη Vodafone

Δημοσιεύθηκε στις 11-05-15

Θέλετε να ενημερωθείτε για το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυο της Vodafone;

Την Τρίτη 12 Μαΐου και ώρα 11:00-12:00 θα πραγματοποιηθεί το workshop της Vodafone με θέμα “Τεχνολογίες Αιχμής”.

Εκπρόσωποι της εταιρείας από το Τεχνικό Τμήμα θα μιλήσουν για τις πρωτοπορίες της Vodafone στο κομμάτι των τηλεπικοινωνιών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Διάβασε περισσότερα »

Workshop "Using Open Source Software to Build Leading Proprietary Technology" από την Upstream

Δημοσιεύθηκε στις 07-05-15

Έχετε σκεφτεί τη δυνατότητα να δουλεύετε για μια πολυεθνική εταιρία; Πως οι γνώσεις σας σε λογισμικό ανοιχτού κωδικά μπορούν να ενισχύσουν μια τεχνολογική δύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο;Η Upstream έχει εγκαθιδρυθεί ως μια πρωτοπόρα εταιρία στο χώρο του m-commerce και mobile marketing, προσφέροντας υπηρεσίες οι οποίες χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε 45 χώρες. Μεγάλο μέρος της δύναμης αυτής οφείλεται στην εξειδικευμένη πλατφόρμα και αποκλειστική τεχνολογία και τεχνογνωσία που διαθέτει για την προσφορά ψηφιακών εφαρμογών και υπηρεσιών μέσω κινητού τηλεφώνου.Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις λειτουργίες και προσφερόμενες θέσεις εργασίας του τμήματος Engineering τo οποίo διαχειρίζεται τη μεγαλύτερη εγκατάσταση postgress στην Ελλάδα και ένα συνολικό όγκο δεδομένων πάνω από 200 ΤΒ (terabyte). Καθημερινά οι DevOps και Software Developers αναπτύσσουν, συντηρούν και υποστηρίζουν την τεχνολογική πλατφόρμα της Upstream η οποία αποτελείται από εξατομικευμένα modules τα οποία διασυνδέονται με τα συστήματα των πελατών. Η ανάπτυξη του λογισμικού περιλαμβάνει μια ποικιλία από γλώσσες προγραμματισμού και αρχιτεκτονικές βασισμένες σε microservices και highly decoupled κατανεμημένα συστήματα.Για συμμετοχή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα.Οι πρώτοι 40 υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια και θα αποστείλουν την αίτηση τους θα κληθούν να συμμετάσχουν στο workshop.Ημέρα και ώρα διεξαγωγής του workshop: Τρίτη 12/05/2015 στις 14:30-16:30.

Διάβασε περισσότερα »

Workshop "Working in a Greek startup" από το egg

Δημοσιεύθηκε στις 04-05-15

Πέντε συνιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα egg θα παρουσιάσουν τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και προοπτικές, τις προσωπικές τους εμπειρίες και θα μοιραστούν με το κοινό τις δυνατότητες εργασίας/απασχόλησης σε ένα startup στην Ελλάδα του σήμερα.

Ημέρα και ώρα του workshop: Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στις 12:45μμ

Για συμμετοχή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Διάβασε περισσότερα »

Workshop “Ανακαλύψτε τις δυνατότητές σας με τη THENAMARIS” από τη Thenamaris

Δημοσιεύθηκε στις 03-05-15

Στη Thenamaris, πιστεύουμε ότι η ναυτιλία είναι ένας ανθρωποκεντρικός κλάδος και για το λόγο αυτό βρισκόμαστε συνεχώς σε αναζήτηση ανθρώπων με ταλέντο και πάθος. Εάν έχετε υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και θέλετε να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας άσκηση σε ένα περιβάλλον που θα σας προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, όντας μέλος μιας ομάδας με υψηλή απόδοση και στόχο την επίτευξη αριστείας στον απαιτητικό κλάδο της παγκόσμιας ναυτιλίας, τότε η Thenamaris είναι ο εργοδότης της επιλογής σας.Προσκαλούμε νέους μηχανικούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Thenamaris να δηλώσουν συμμετοχή για το εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Job Fair. Το εργαστήριο περιλαμβάνει γραπτές εξετάσεις οι οποίες θα βοηθήσουν την εταιρία να επιλέξει ποιοι από τους συμμετέχοντες θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας επιλογής και στελέχωσης προσωπικού, και κατά συνέπεια θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους να επιλεγούν για κάποια θέση πρακτικής άσκησης. Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Thenamaris προσφέρει πολύ ουσιαστικές ευκαιρίες σε νέους που αναζητούν εργασιακή εμπειρία σε ένα οργανωμένο εταιρικό περιβάλλον.

 

Πιο συγκεκριμένα:

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ή τελειόφοιτοι που περιμένουν να λάβουν σύντομα το πτυχίο τους σε κάποια από τις ακόλουθες ειδικότητες: • Ναυπηγοί Μηχανολόγοι Μηχανικοί
 • Μηχανολόγοι Μηχανικοί
 • Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί
 • Μηχανολόγοι Τεχνολογίας ΛογισμικούΗμέρα και ώρα του workshop: 13 Μαΐου 2015 στις 10:30πμ.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 40

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 11 Μαΐου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι πρώτοι 40 υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια και θα αποστείλουν την αίτηση τους θα αποτελέσουν τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου. 

Για συμμετοχή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: https://goo.gl/uQ4S9T.

Διάβασε περισσότερα »

Workshop "Αποτελεσματικές Συναντήσεις"

Δημοσιεύθηκε στις 02-05-15

Έχετε σκεφτεί πώς πρέπει να προετοιμαστείτε για μία συνάντηση; Ποιοι είναι οι ρόλοι των συμμετεχόντων και ποιοι θα έπρεπε να είναι; 

Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις θα απαντηθούν μέσα από ένα διαδραστικό workshop με ομιλίες, προσομοιώσεις και παιχνίδια ρόλων την Τρίτη 12 Μαΐου στις 12μμ από την Αλουμίνιον της Ελλάδος! Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις βασικές προϋποθέσεις και τα χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης συνάντησης, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για μια επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη. 

Για συμμετοχή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Διάβασε περισσότερα »

Job Fair Athens 2015 - Workshops

Δημοσιεύθηκε στις 21-04-15

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι θα είχαν να σε διδάξουν τα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας;

Τώρα έχεις την ευκαιρία να πάρεις μία γεύση από τις γνώσεις τους, μέσω των workshops του Job Fair Athens 2015! Σε αυτά θα μπορέσεις να γνωρίσεις καλύτερα το αντικείμενο των εταιρειών, να συμμετάσχεις κι εσύ άμεσα με δραστηριότητες που θα γίνουν, καθώς και να αναδείξεις τις ικανότητες σου και να ξεχωρίσεις.

Το πρόγραμμα των workshops θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Για να λάβεις μέρος θα πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή οπότε stay tuned!

Διάβασε περισσότερα »

Ακόμη ένα workshop στο Job Fair Athens 2014!

Δημοσιεύθηκε στις 14-05-14

 

Ακόμη ένα workshop στο Job Fair Athens 2014, την Πέμπτη 15/05 στις 16:30!

Ορίστε δυο λόγια από τους εκπροσώπους της Industry Disruptors:

"Creating National ChampionsJoin us on Thursday, May 15th, at 16.30, to meet Industry Disruptors – Game Changers(ID-GC) and learn all about its initiatives and impact on the entrepreneurial ecosystem in Greece and the wider region of the Mediterranean and the Balkans. Listen to Apostolos Apostolakis, Advisor & Co-founder at Doctoranytime.gr, E-shop.gr, E-food.gr, who is a mentor and collaborator of ID-GC and a key player in the startup scene as a mentor, advisor, and co-founder himself, providing insight through his expertise on what it takes to be a startup. Also, Metis Innovative Design, a startup that creates recyclable and sustainable panels using dead leaves of sea-grass Posidonia Oceanica, will share their experience of the journey of a startup.Creating National Champions:Ελάτε την Πέμπτη, 15 Μαΐου, στις 16.30, να γνωρίσετε τουςIndustry Disruptors – Game Changers(ID-GC) και μάθετε τα πάντα σχετικά με τις πρωτοβουλίες και τον αντίκτυπο τους στο επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων. Ακούστε τον Απόστολο Αποστολάκη, Σύμβουλο &...

Διάβασε περισσότερα »

"THENAMARIS. An employer of choice”, ένα workshop από την Thenamaris!

Δημοσιεύθηκε στις 08-05-14

H Thenamaris, χρυσός υποστηρικτής του φετινού Job Fair Athens, διεξάγει εταιρική παρουσίαση την πρώτη μέρα του Job Fair Athens 2014 (14/5 @ 12:05). Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας μην παραλείψετε να παραβρεθείτε και στο Workshop “THENAMARIS. An employer of choice” (@ 13:00)!

 

Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν, δηλώστε το ενδιαφέρον σας: https://docs.google.com/forms/d/1gNOR-KCI8NFrvgFiMzXYxwmlG1SN8SCslNNXAkEkIw4/viewform μέχρι τις 12/5/2014 στις 12 το βράδυ. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε παρακάτω:

 

THENAMARIS. An employer of choice

Around the clock, against the elements, Thenamaris delivers a wide variety of cargoes for clients worldwide: safely, securely and efficiently. Combining fresh energy with 40 years' shipping experience, we manage a world-class fleet of ocean going vessels - ensuring high quality performance.  

If you are attracted by the dynamic nature of the shipping industry and want to work for a company that stands out for its innovative spirit, continuous strive for operational excellence and commitment to invest on the development of its people; Thenamaris is an employer that brings all those together, and many more. 

 

Should you wish to experience a sample of the assessment practices Thenamaris has in place for the entry level positions and to participate to a discussion on the “what” Thenamaris is looking for in its hires, please apply for your participation.

Below you will find all...

Διάβασε περισσότερα »

Workshop με τίτλο “Let’s Talk About Engineering" από την Upstream!

Δημοσιεύθηκε στις 08-05-14

Θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα την ιστορία και τις δράσεις του χρυσού υποστηρικτή μας, της Upstream?

 

Ελάτε στο workshop με τίτλο “Let’s Talk About Engineering", που θα πραγματοποιηθεί στις  14 / 5 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

 

Το workshop θα χωριστεί σε 2 μέρη. Στο πρώτο μέρος, o Director of Software Development, Ξενοφών Παπαδόπουλος, θα παρουσιάσει την Upstream και πως το τμήμα του στηρίζει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες mobile marketing στον κόσμο. Στο δεύτερο μέρος θα μοιρασθεί ένα προαιρετικό τεστ και οι επιτυχόντες θα κληθούν για συνέντευξη από την εταιρεία.

 

Μην χάσετε την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από...

Διάβασε περισσότερα »

Workshop ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Δημοσιεύθηκε στις 06-05-14

Σου αρέσουν οι προκλήσεις; Ψάχνεις ευκαιρία για να ξεχωρίσεις; Δείξε τι αξίζεις και ξεκίνησε μια καριέρα υψηλών προδιαγραφών στον φυσικό  ηγέτη  της  Ελληνικής  ασφαλιστικής  αγοράς την  ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή στο πιο καινοτόμο σεμινάριο στους οικονομικούς κύκλους και διεκδίκησε την ένταξη  σου στην οικογένεια του μεγαλύτερου χρηματοοικονομικού οργανισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

http://goo.gl/7fgT1B

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαϊου στις 14:30κατά την διάρκεια του διημέρου του Job Fair Athens 2014,...

Διάβασε περισσότερα »