Δημοσιεύθηκε πριν περίπου 10 χρόνια

 

To Job-Pairs αποτελεί μία οργανωμένη προσπάθεια από μία ομάδα ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους να δημιουργήσουν ευκαιρίες στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον φέρνοντας σε επαφή άτομα που αναζητούν εργασία με τον επαγγελματικό χώρο της επιλογής τους.

Ο στόχος του είναι να μειωθεί το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και, μέσα από μια σειρά τεσσάρων οργανωμένων συναντήσεων, να δοθεί μία ώθηση στα άτομα που αναζητούν εργασία. Από την άλλη πλευρά δίνεται η ευκαιρία δράσης από τους επαγγελματίες κάθε χώρου σε μία περίοδο που όλοι μπορούν και πρέπει να προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε αυτούς που τις χρειάζονται.

Πρέπει να τονίσουμε ότι όλη αυτή η προσπάθεια είναι ΑΠΟΛΥΤΑ δωρεάν και ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ για όλους τους εμπλεκόμενους (mentors, mentees, επιχειρήσεις αλλά και την ομάδα του Job-Pairs).

Το Job-Pairs δέχεται πλέον και αποφοίτους πολυτεχνικών σχολών ως mentors/mentees και έχει την υποστήριξη επιχειρήσεων, όπως η Wind, Nestle, Xerox, Bosch, Mondelez, Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Μπες στην ιστοσελίδα, διάβασε περισσότερες πληροφορίες και δήλωσε συμμετοχή ως mentee, εφόσον ψάχνεις εργασία ή ως mentor, αν έχεις 5ετή τουλάχιστον προϋπηρεσία.