Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 9 χρόνια

Στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2015, διοργανώνεται σεμινάριο από το Nokia Technology Center of Athens με τίτλο “Κάνοντας διεθνή καριέρα μένοντας στην Ελλάδα’’ την Πέμπτη 7 Μαΐου και ώρα 10:30-12:30 στην “Αίθουσα Εκδηλώσεων του κτηρίου Διοίκησης’’ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου τα στελέχη της εταιρείας Nokia, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών στον κόσμο με ραγδαία ανάπτυξη και στην Ελλάδα, κ. Έλενα Δαγρέ (HR Business Partner TC Athens) και κ. Μάρκος Σπυριδάκης (Ecosystem Relations Manager) θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για το πώς θα δημιουργήσουν μια διεθνή καριέρα μένοντας στην Ελλάδα καθώς και για την αποτελεσματική σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος και την επιτυχημένη παρουσία κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

 

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

  • Το R&D της Nokia στην Αθήνα
  • Η διαδικασία προσλήψεων στην εταιρεία
  • Συμβουλές για CV's και συνεντεύξεις
  • Διεθνής καριέρα στην Ελλάδα
  • Η αλληλεπίδραση με το οικοσύστημα

 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες, workshops και σεμινάρια που έχουν ως στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την κεντρική εκδήλωση του  Job Fair Athens 2015, που θα γίνει στις 12-13 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Για συμμετοχή στο σεμινάριο παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.