Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 9 χρόνια

Στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2015, διοργανώνεται η Ημερίδα από την EESTEC LC Xanthi με τίτλο “Αποφοιτώ! Και μετά?” την Πέμπτη 7 Μαΐου και ώρα 17.00-20.00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο των ΠΡΟΚΑΤ στην Πανεπιστημιούπολη της Ξάνθης.

Κατά την διάρκεια της Ημερίδας, οι ομιλητές από το ΔΑΣΤΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ενός εκ των καλυτέρων στα Βαλκάνια, κ. Δημητριάδου Παρασκευή,  ο κ. Παυλίδης Γεώργιος απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δ.Π.Θ και Research Director στο ερευνητικό κέντρο Αθηνά καθώς και ο κ.Μουρούτσος Σπυρίδων απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δ.Π.Θ και αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Η.Μ.Μ.Υ του Δ.Π.Θ θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για την αποτελεσματική σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος αλλά και για θέματα απασχόλησης στην έρευνα και στην βιομηχανία.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι :

  • Σύνταξη Βιογραφικού
  • Θέματα απασχόλησης στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D)
  • Θέματα απασχόλησης στη βιομηχανία

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες, workshops και σεμινάρια που έχουν ως στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την κεντρική εκδήλωση του  Job Fair Athens 2015, που θα γίνει στις 12-13 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Για συμμετοχή στο σεμινάριο παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.