Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 8 χρόνια

Η ARCHIRODON είναι ένας Διεθνής Όμιλος Κατασκευών με παρουσία σε πολλές χώρες. Αναλαμβάνει τεχνικά έργα κάθε τύπου και πολυπλοκότητας στους τομείς Λιμενικών και Παράκτιων Έργων, Ενέργειας και Υποδομών.

Η αποστολή της ARCHIRODON είναι να διατηρήσει την εξέχουσα θέση της ως ένας αξιόπιστος, αναγνωρισμένος Διεθνής Κατασκευαστικός Όμιλος, στον τομέα των Μελετών, Προμηθειών και Κατασκευής, μέσω της ανάληψης και εκτέλεσης απαιτητικών, σύνθετων έργων παγκοσμίως, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η ARCHIRODON αναγνωρίζει ότι οι άνθρωποί της αποτελούν το «βασικότερο πυλώνα» της ύπαρξής της, αλλά και της επιτυχίας της. Ένας ταλαντούχος νεοπροσλαμβανόμενος έχει την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε μεγάλα έργα του κλάδου, ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική, και να διευρύνει τους ορίζοντές του, λόγω του μεγέθους της εταιρείας, του εύρους των δραστηριοτήτων της διεθνώς και της πολυπλοκότητας των έργων.
Παράλληλα, η ARCHIRODON φροντίζει να παρέχει ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης μέσα από τις οποίες μπορεί κάποιος/α να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του/της για μια λαμπρή καριέρα.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εταιρεία, αλλά και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστείς σε αυτήν, δες εδώ: http://www.jobfairathens.gr/sponsors/237