Δημοσιεύθηκε πριν σχεδόν 6 χρόνια

O σκοπός του Frapress.gr είναι να πρεσβεύει την ενημέρωση των αναγνωστών στους τομείς της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού και των Σκέψεων. Η κάθε στήλη αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι που δημιουργεί έναν καλλιεργημένο άνθρωπο. Η ποιότητα της σύγχρονης πολιτιστικής παραγωγής ορίζεται με πολλά διαφορετικά κριτήρια τα οποία αναδιαμορφώνονται συνεχώς και το Frapress.gr είναι εδώ για να καλύψει την ανάγκη του νέου ανθρώπου να εκφράζεται, να αναζητά πληροφορίες και να προτείνει νέα πράγματα.

Θα έχετε τη δυνατότητα να τους βρείτε στο περίπτερό τους τις μέρες της εκδήλωσης, όπου θα μπορείτε να τους γνωρίσετε από κοντά και να παρακολουθήσετε ζωντανά τη διαδικασία δημιουργίας και δημοσίευσης ενός άρθρου. Παράλληλα, στον χώρο θα υπάρχουν κάθε στιγμή περισσότεροι από 10 αρθρογράφοι του Frapress.gr οι οποίοι θα καταγράφουν κάθε πτυχή της εκδήλωσης, ώστε να είναι σίγουρο ότι τίποτα δε θα περάσει απαρατήρητο.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Frapress για την άψογη συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους μήνες και την πολύτιμη βοήθεια τους όσον αφορά την προώθηση της εκδήλωσης μας!

Βρείτε περισσότερα εδώ: http://bit.ly/Frapress